Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

Scudrox

Scudrox

Üye
Arkadaşlar ben yaptım diyen bi Babayiğit şu giriş çıkışlarda kontör gitme sorununu açıklasın bi nasıl çözcez

orage58

orage58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bendede kontör gidiyor anlamadım ben hatsız tercihindeyken açıyorum kontör gitmio o zaman. açıyorum navigasyonu. bide çevrimdışı kullanıncada haritayı açıyo yer işaretini de bir türlü yapamadımm....

murat23351

Üye
arkadaşlar ben bunu yükledim küçük yerleşim yerleri hiç yok bulunduğum yer elazığın palu ilçesi palu diye arattığımda italyanın bir şehrini gösteriyor ama garmin palu diye arattığımda tam yerini ve hatta köylerini bile buluyorrr garmin kadar geniş kapsamlı olmadığını anladım bide aynı ismi çevrim içi ve çevrim dışı olarakta denedim sonuç aynı.... doğuda bir yerde küçük yerleşim yerindeyseniz okadar işinize yarayacağını sanmıyorumm..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bendede kontör gidiyor anlamadım ben hatsız tercihindeyken açıyorum kontör gitmio o zaman. açıyorum navigasyonu. bide çevrimdışı kullanıncada haritayı açıyo yer işaretini de bir türlü yapamadımm....
arkadaşım ayarlar kısmından konum, kullanıcı tanımlı olarak kısmından yerini işaretleyip kayıt edersen sorununu böyle halledebilirsinnn...

Progressivity

Progressivity

Üye
Öncelikle şunu belirteyim arkdaşlar navigsyonda bir yer ararken kontör gitti bende mesela en yankın eczane petrol gibi haberiniz olsun...

Arkadaşlar ben de ücretsiz olanla güncelledim ama bende konumumu buldururken kontör gitti yine :S Biri programı nasıl kullanacağımızı anlatabilir mi acaba?

menü-uygulamalar-yer-konumalama-konumlama yöntemleri burdan sadece Tümleşik GPS i seçin diğerlerini kaldırın
kontor gitmez

layah_tserep

layah_tserep

Üye
ya bende yukledim ama yukleme sonunda hata veriyo blnmeyen hata-5 dio yrdım edermisiniz

--------------- Ekleme ---------------

5800 xm bnm tel. son versyonuda yukledim.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
güncellemeden sonra hard format at..

layah_tserep

layah_tserep

Üye
onu nasıl atcaz:D yeni aldım yrdım edermsn

llakin1907

llakin1907

Üye
yeşil kırmızı foto ve açma kapama tuşuna basılı tutacaksın bir müddet telefonun kapalıyken sana yerini sorarsa hard format atmışsın demektir...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
telefon kapalı konumdayken yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+telefonu açma tuşuna aynı anda kıpırdatmadan basılı tutucaksın pin isteyene kadar sonra pini girip ülkeni seçiceksin hard format hazır..

layah_tserep

layah_tserep

Üye
tamam sagol. ben ozaman hard formatı attım buna en son guncellemeyı yaptıktan sonra yapmıstım dedıgını. bu navıgasyon ıcın de mı aynısını yapim?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
demek istediğini anlamadım son güncelleme v40 yaptıysan ve format atmadyısan at bu yüzden uyumsuzluk yapıp hata verebilir ondan önerdim hard formatı sana

layah_tserep

layah_tserep

Üye
tamam hard formatı yptım bende. hard formatı yptktan snra yukledım paylastıgınız seyi. hata verdi. sebebini sordum bnde. eksık bsey yapmıs olabılırmıyım?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
sanmıyorum ovi ile haritaları yükledinmi ?

layah_tserep

layah_tserep

Üye
yuklemiştim. sımdı sılıp tekrar denıycem. tesekkur ederım sagol.

aryscat

aryscat

Üye
Demedim. Gayet güzel olmuş. Yer arama performansı artmış. Ücretsiz olması güzel. Nokia ovi uygulamalarını ücretsiz hale getirerek albenisini arttırmaya çalışıyor anlaşılan. Buda biz kullanıcıların yüzünü güldürecek...

marco2000

Üye
arkadaşlar bu haritayı hafıza kartına nasıl yükleyecez. benim direk telefona yüklüyor da...

nacibaspinar

Üye
bende v.40 yükledim hard format attım güncellemeyi yaptım haritaları yükledim güncellemeyi yaparken hata-5 diye bişey çıkıyor. navigastona başladığım zaman çevrim içi olmadığım için 1 dakika sonra atıyor. ne yapmam gerekir yardım larınızı bekliyorum.

poıuşlkj

Üye
Arkadaşlar yazılım güncelle denince zaten sınırsız navigasyon orada görünüyor ve kolayca yükleniyor.Neden burdan indirme gereği hissediyorsunuz anlamadım.

nacibaspinar

Üye
onu yapıyoruz zaten telefondan deneyince güncelleme başarısız diyor. kendi sitesinden yükleyincede dediğim hata-5 diye bişey çıkıyor.

burah

Üye
Arkadaşlar bende maxicep'e girdim ve ovinin artık navigasyonu ücretsiz yaptığı duyduğum an çok sevindim.şu harita ve navigasyon işini bir türlü çözememiştim telefonumda.arabayla gezindiğim için çok merak ediyorudum açıkcası.hatta bir navigasyon cihazı bakmaya başlamıştım.ama nokıa bu işi tamamen çözdü sağolsun.ilk olarak nokıanın kendi sitesine girdim.üyeliğim var ordan telefon numarama sms yoluyla link gönderdi ovi.bende evimdeki wifi ile bağlanıp yaklaşık 8 mb olan bir güncelleme yaptım ve sonuç harika.mükemmel bir harita sistemi açıldı.ama yeterli değildi ben sesli navigasyon istiyordum.sonra ayarlardan türkiye kadın ses seçeneğini seçtim ve indirdim yine wifi aracılığıyla.3 gündür sesli navigasyon yapıyorum.araba bindikten sonra bana 50m metre sonra sağa yada sola gibi herşeyi sesli anlatıyor.hiç bir ücret ödemedim.ama yapılan benzin istasyonu , yada eczane aramak gibi yapılan işlemler için bağlantı gerekiyor.yada en basiti haritanın yüklenmesi için.ben evde oturdum bütün bursayı gezindim harita üzerinde.yaklaşık 5 mb falan hep indirdi.sonra dışarı çıktığımda bunları hep hafıza açtığı için tekrar bağlantı gerekmiyor.yani kontör gerektiren bağlantılarıda wifi sayesinde çözebilirsiniz.umarım hepiniz memnunsunuzdur.teşekkürler nokıa...

Üst Alt