Arkadaşlar bende maxicep'e girdim ve ovinin artık navigasyonu ücretsiz yaptığı duyduğum an çok sevindim.şu harita ve navigasyon işini bir türlü çözememiştim telefonumda.arabayla gezindiğim için çok merak ediyorudum açıkcası.hatta bir navigasyon cihazı bakmaya başlamıştım.ama nokıa bu işi tamamen çözdü sağolsun.ilk olarak nokıanın kendi sitesine girdim.üyeliğim var ordan telefon numarama sms yoluyla link gönderdi ovi.bende evimdeki wifi ile bağlanıp yaklaşık 8 mb olan bir güncelleme yaptım ve sonuç harika.mükemmel bir harita sistemi açıldı.ama yeterli değildi ben sesli navigasyon istiyordum.sonra ayarlardan türkiye kadın ses seçeneğini seçtim ve indirdim yine wifi aracılığıyla.3 gündür sesli navigasyon yapıyorum.araba bindikten sonra bana 50m metre sonra sağa yada sola gibi herşeyi sesli anlatıyor.hiç bir ücret ödemedim.ama yapılan benzin istasyonu , yada eczane aramak gibi yapılan işlemler için bağlantı gerekiyor.yada en basiti haritanın yüklenmesi için.ben evde oturdum bütün bursayı gezindim harita üzerinde.yaklaşık 5 mb falan hep indirdi.sonra dışarı çıktığımda bunları hep hafıza açtığı için tekrar bağlantı gerekmiyor.yani kontör gerektiren bağlantılarıda wifi sayesinde çözebilirsiniz.umarım hepiniz memnunsunuzdur.teşekkürler nokıa...