Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

viranufuk

viranufuk

Üye
baba haklısında bence bu daha iyi ilk aldığımda ses vardı 7 günlük lisans falan diyordu sonra günvcelledim ovi mapsi seside kurdum fakat ses gelmiyor bi türlü

kanahmet

Üye
Arkadaşlar merhaba kaç gündür arıyorum yardımınıza ihtiyacım var bu programda sokak caddeyi nasıl arıycaz. Mesela garmin de şehir girin gibi kısımlar vardı bu programın neresinde bu özellik acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Mert-94

Mert-94

Üye
Selam Arkadaşlar,
Nokianın sunduğu bu hizmet üçretlidir......
Ücretsiz olan ise; Cep telefonlarında Lisanslı olan ( Yani telefonu ilk aldığınızda )Navigasyon yani haritaların güncelleştirilmesi yani yeni cadde ve sokakların eklenmesidir.
Programı indirmek üçretsiz , kullanmak PARALIDIR.....

haxss

Üye
bideneyelim nokıa da nasıl olcak.

ONUR_345241

Üye
Uyumluluk listesinde N79 yazmıyor ya ! :(

N79 e uyumlu olanıda çıkarmı acep ?

elmasoglu

Üye
Merhaba Arkadaşlar ben yeniyim.Bahsedieln bu ücretsiz haritayı 5800 xp music telefonuma yükledim.Ama internet desteği olmadan çalışmıyor navigasyon. Yada çalışıyorsa nasıl? Ayarlarını nasıl yaparım? Haritaya giriyorum tek bir sarı çubuk yanıp sönüyor. Turkcell ile bağlanırsam herşey gayet güzel çalışıyor ama ne fatura gelir bilemediğim iin kapattım. İnternetsiz GPS nasıl kullanırım YARDIM LÜTFEN

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Yok kontor gene gidiyo

orhan5656

Üye
gökan kardes ıı geceler bır oncekı mesajdada arkadasın dedıgı gıbı bende konumumu bulduruyorum buluyor ama harıtayı gostermıyor sadece ana yolu gosterıyor nasıl ayarlarım bu ısı yardım edersen sevınırım :)
hafıza kartına haritaları yüklemen lazım bu bölge bölge yapılıyor sen evrupa bölgesinden türkiye olarak yüklemelisin

cölaslanı

Üye
arkadaslar nereden ındırıcez nagıvasyonu yardımcı olabılırmısınız

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

semik88

Üye
arkadaşlar navigazyonu sadece GPS den kullanmak istiyorsanız internet veya şebeke desteği olmasını istemiyorsanız Nokia 5800 telefonunuzda uygulamalar dan "Yer" i seçin sonra "konumlamadan" "konumlama yönetimlerine" gelin sadece Tümleşik GPS seçin digerlerini seçmeyin böylece sadece GPS uydusu üzerinden bilgi alırsınız ama tabiki GPS uydusu ile iletişim kurmak zaman alıyor yani 4-5 dakika beklediğiniz oluyor

coolzaza

Üye
kontör gidiyor mu?

aydostu

aydostu

Üye
slm navigasyon konusun da sizlere yardımcı olayım bende kullanıyorum bu programı bayagıda kullanıslı bır program olay kısacasudur cıhazda gps vardır harıtayı acıyoruz ama harıta acılınca ınternet bağlantısıyla kendını yukluyor karta daha sonrada sıstemı kabul etmek lazım 21 tl cıvarında bır kredı kartı ıstıyor denedım baya kullanıslı ve cekım gucude baya ıyı gosterıyor arabada yururken pusula olarak nebılım hersey ıcın ıdeal

El Guapo

Üye
arkadaşlar herkese iyi günler.Ben telefonu v 40 a yükselttim yeni haritaları da yükledim ama gps bağlanmıyor hiç bişey kullanamıyorum açıkcası neden olabilir..

er_dal

Üye
E 66 için free dowload yok. Bunu için yardım edecek arkadaş vasa sevinirim. Yinede saol aga

candyman

Üye
arkadaşlar herkese iyi günler.Ben telefonu v 40 a yükselttim yeni haritaları da yükledim ama gps bağlanmıyor hiç bişey kullanamıyorum açıkcası neden olabilir..

v40 a yükseltince bağlanma süresi zaman alıyor, yaklaşık 5-6 dakika bekliyorum, tabii tümleşik bağlantı da. Ama daha önce hızlı bir şekilde bağlantı gerçekleşiyordu. Sanırım versiyonla ilgili, herhalde bu hatayı yeni versiyonda giderirler..

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Saolasın

emirkan25

emirkan25

Üye
teşekkürler paylaşım için

falan.filan

Üye
benim sorunum şu arkadaslar baska 5800 larda sokak sokak gösterirken haritayı bnm telefonumda sadece anayolu gösteriyor. sokakları göremiyorum adam akıllı bi navigasyon yapamıyorum nedeni ne olabilir???

armagan67

armagan67

Üye
programın en son sürümünü indirdim ve yükledim tel yazılımım V31.0.101 5800 kullanıyorum ancak program ücretsiz değil tl gidiyor

Üst Alt