aliens
Üye
rica ederim.kardeş eline emeğine sağlık![]()
rica ederim.kardeş eline emeğine sağlık![]()
telefonda menüde ''yer'' diye bi ikon var.oraya gir.konumlama ya gir.konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps işaretli olsun.artık kontor gitmezbunun kurulumu nasıl yapılır bırı bır acıklama yapabılırmı,ayrıca 5800xm telefonum var ovi haritalara gırdıgımde kontur gıdıyor mu yoksa bedava mı bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.
bunun kurulumu nasıl yapılır bırı bır acıklama yapabılırmı,ayrıca 5800xm telefonum var ovi haritalara gırdıgımde kontur gıdıyor mu yoksa bedava mı bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.
evet gerçekten bi arkadaş cities klasörünü koyarsa çok iyi olacak

ne yaptımsa olmadı güncelleme hatası veriyordu sonunda hard format atıp yeniden versiyon yükleyince oldu sorun benim telefondaymış sağol
![]()

en doğrusunu yapmışsın. arada sırada hard format lazm![]()

aliens kardeş cities klasörü için tşk. bu arada senle komşuymuşuz)
memnun oldum. rica ederimama yinede route66 nın yerini türkiyede tutacak gps proğramı yok nokia maps kullanımı kolay ama çok eksik hem harita hem içerik olarak daha çok çalışması lazım.
![]()

en çok sevdiğim kısmı; bulunduğunuz lokasyonu sms ile arkadaşınıza atıyorsunuz, arkadaşınız sms i açıp linki tıklayınca eliyle koymuş gibi sizi buluyor![]()
sayın aliens kardeş bu işlem nasıl yapılıyor bilginiz var ise kısaca yazarmısınız. teşekkürler