Nokia Ovi Maps v3.06(121) (Güncelleme: 02.12.2010)

Sponsorlu Bağlantılar

buelent111

Üye
Selam arkadaslar bu versiyondadami 3.04 te oldugu gibi uydu sinyal göstergesi yok?

hbpgks

hbpgks

Üye
ulen gene eksık yollar yaa bi türlü bizim ilçe çıkmıyo :( ama cok hızlı öncekıne gore valla :)) bide harbiden wi fi yada sunucu olmadan bağlanmıyo mu bu yaa wi fi yi açtıgımda evden baglanıyom anında buluyo ama kapattıgımda bekle allah bekle bulmuyo ben oyle oldugunu bilmiyodum yaf :S

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Teşekkürler:)

ennes2

ennes2

Üye
yaf resmi sitesinde yok siz nerden buldunuz bu sürümü

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
yaf resmi sitesinde yok siz nerden buldunuz bu sürümü

Maps ve bunun gibi araştırma aşamasında olan Nokia programlarını sitesinde bulabilirsiniz.. :ehe

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardeş

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar Garmin Ndrive nokianın Navigasyon yazılımı hangisini tavsiye edersiniz yada hangisinden memnunsunuz?

coolll

coolll

Üye
benim tercihim

"1. Route66: (süper istanbul haritası ve türkiye haritası var. poi ler çok iyi, eds kamera uyarısı var)
'2. nokia maps: (çok uzun yollardan rota çiziyor çoğu yer haritasında var ama navigasyon yaptığın zaman o yolları görmüyor hele istanbul topkapı kavşaklarında iyice saçmalıyor yol olmayan yerden dön diyor.
3. garmin : birçok özellik var ama hem yavaş hemde bir yere gitmek istediğinde ayarlayana kadar varmış oluyorsun.
:oke:

JohanGielen

JohanGielen

Üye
benim tercihim

"1. Route66: (süper istanbul haritası ve türkiye haritası var. poi ler çok iyi, eds kamera uyarısı var)
'2. nokia maps: (çok uzun yollardan rota çiziyor çoğu yer haritasında var ama navigasyon yaptığın zaman o yolları görmüyor hele istanbul topkapı kavşaklarında iyice saçmalıyor yol olmayan yerden dön diyor.
3. garmin : birçok özellik var ama hem yavaş hemde bir yere gitmek istediğinde ayarlayana kadar varmış oluyorsun.
:oke:

aslında route66 kullanmak denemek istiyorum fakat 5800 kullanıcısıyım zannedersem uyumlu değil :( bu arada bilgilerin için teşekkürler :)

hbpgks

hbpgks

Üye
haritalarda anımasyon gibi gözüküyo ya mesela camiler falan o nasıl oluyo ??

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
22.10.2010 tarihli yeni

Nokia Ovi Maps 3.06(121)

güncelleme dosya linkleri ilk sayfada verilmiştir. 3.06(78) yüklü olanlar yüklediklerinde mevcut haritaları silinmeyecektir.

memoli55

Üye
link ölü arkadaşlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler

erkanyilmaz80

erkanyilmaz80

Üye
ölmüş bu link :(

memoli55