Nokia Ovi Maps v3.06(121) (Güncelleme: 02.12.2010)

Sponsorlu Bağlantılar

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu versiyonun cities klasörunu linkini verebilirmısınız

1. Sayfada link verilmiştir..

--------------- Ekleme ---------------

haritalardaki ayarlar kısmında internet seçeneğini çevrimdışı yaptım ve sonra uygulamalar menüsü içindeki "yer" menüsüne girip konumlama yı açıp sonra konumlama yöntemleri kısmında sadece *tümleşik gps* olanı işaretledim , diğerlerindeki işareti kaldırdım ve sonra konumuma girdiğimde bu sefer sağ alt köşede 0.0 mb yazıyor ve wi-fi ile bağlantı yapmadan veya operatör ile bağlantı yapmadan KONUMUMU BULDU DİREK OLARAK ... ŞU ANDA ÜCRETSİZ OLMUŞ OLUYOR YANİ DEĞİLMİ ? HER TARAFTA BU ÜCRETSİZ NAVİGASYON YAPABLİR VEYA KONUM BULABİLİRİM DEĞİLMİ ŞU DURUMDA ???

evet. Yer menüsünden konumlama sunucusunu kapatırsan ve konumlama yöntemlerinde tümleşik GPS ve Wifi yi açık tutarsan yeterli olur.

headhuntergs

Üye
Cevaplar İçin Teşekkürler ...

can_kat

Üye
Öncelikle Teşekkür ederim, Resimdeki sosyal paylaşım ağları bende boş çıkıyor, neden olabilir?

_DesertEagle_

_DesertEagle_

Üye
arkadaşlar bende 5800 var kullanmadığım tek özellik gps özelliği nasıl kullanabilirim ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz ..tşkler.bu arada nokianın yazılımını kullanmak istiyorum.

zgr_techno

Üye
sayfa birdeki programi indir ve kullanmaya basla

henes_42

henes_42

Üye
Haritalara girdiğinde en üstte konumum kısmına (1. sayfada 3.resim - 182. Sokak diye başlıyor.) tıkladığında "Paylaş" seçeneğini tıklıyorsun. Orada iki seçenek geliyor karşına SMS ve E-Posta. SMS seçip arkadaşına gönderiyorsun. Arkadaşın o sms i açtığında seni nokta atışı bulabiliyor. Nokia Betalabs sitesinde bununla ilgili güzel bir video var. Seyretmeni öneririm..
kardeş teşekkür ediyorum, izahından sonra buldum yerini. Allah razı olsun. güzel bir özellik evet dediğiniz gibi.

emre1112

emre1112

Üye
Bu geç bağlanma sorunu devam ediyo mu (Bende hiç bağlanmıyo Wİfi veya İnt olmassa ama) :D

osman_sen

Üye
Nokia Ovi Maps 3.06(78)

*** Yeni versiyonu eskisinin üzerine yükleyenler için önemli hatırlatma:

Nokia Ovi Maps 3.06(78) yükledikten sonra hiçbirşey yapmadan yeni kurulan Haritalar programını bir kez çalıştırıp kapatmak gerekiyor. Bu işlem sırasında eski haritalar uyumsuz olduğu için kaldırılacak ve en son sürüm Ovi Suite ile tekrar indirilmesi gerekecektir.

Nokia X6, Nokia 5800XM, Nokia 5235, Nokia 5230 & Nokia 5230 Nuron

Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia C6

Bu yükleme sonrası Türkiye için 50.4MB olan haritalar 75.5MB olarak indiriliyor.
Sesli Yönlendirme Dilleri : Türkçe Kadın 4.31MB
Sesli Yönlendirme Dilleri : Uyarı Sesleri ve Titreşim 0,10MB

istekte bulunan arkadaşlar için Ovi Maps 3.06 "cities" klasörü için link aşağıdadır.

ya bu cities i indiremiyoruz hotfileden
telif hakkından bahsediyo
yardımcı olurmusun

miNNic

Üye
arkadaşlar ben,tüm şehirleri detaylarıyla göremiyorum,sadece büyük şehirler var..ne yapmam lazım?

ilhanbey

Üye
citiesi tekrar yüklermisin kardaş

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
citiesi tekrar yüklermisin kardaş

bilgi için teşekkür ederim. tekrar upload ediyorum. Bittiğinde adresi yenilerim...

arkadaşlar ben,tüm şehirleri detaylarıyla göremiyorum,sadece büyük şehirler var..ne yapmam lazım?

ilk sayfada "cities" klasörünü tekrar hafıza kartına atarsan sorun kalmaz. link birazdan yenilenecektir.

link yenilenmiştir..

emre5816

Üye
kardeş cities dosyasının link kırık :S

emretwoolf

emretwoolf

Üye
2linkte bozuk bi ilgilenin lütfen

4shared engelli site:P

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
2linkte bozuk bi ilgilenin lütfen

4shared engelli site:P

1. link düzeltilmiştir.
sizde engelli ise 1. linki deneyebilirsiniz.
Kontrol ettim şimdi her ikiside çalışıyor..

ozturk34

Üye
Kardeş eline koluna sağlık çok güzel hazırlamışsın bize birşey kalmamış.
Benim için tek kötü tarafı haritada Çorlu'nun olmaması haritayı güncellemelerini bekleyeceğiz artık...

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş eline koluna sağlık çok güzel hazırlamışsın bize birşey kalmamış.
Benim için tek kötü tarafı haritada Çorlu'nun olmaması haritayı güncellemelerini bekleyeceğiz artık...

rica ederim. :oke:

metro03

Üye
c5 e atsam çalışırmı acaba?

Üst Alt