bende android kullanmadıgım için yorum yapmayacagım bu konuda eleştirmeyecegim ama yıllardır nokia kullanıcısıyım vee samsung artık bitmişken androide gecerek nokiaya kafa tutmaya başladı zaten apple bi darbe vurmustu arkasında htc falan derken baya rekabet oldu bence nokianın bu saatten sonra androide geçmesi nokianın geçmişine yakışmaz özentilik olur hee tutulurmu tutulur ama nokia öyle bir işletim sistemi cıkarmalıki mesela suan belle var sonra carla gelecegi söyleniyor o sürümde tamamen yeni mağaza yeni güzel ve hızlı işletim sistemi bi cok program cıkarırsa faydalı işe yarayacak ve bi kac yenilik daha yaparsa kii nokia yenilikte 1 numaraydı şuan kac bilmiyorumbence piyasada nokiadan başka telefon kalmaz cok calısması lazım
![]()
Teknolojiyi kullanmak icin n8 aligosunuz diyen arkadasla benim zevklerim cok farkli sanirimtelefonu tvye baglayip internetten film izleme keyfini yasaman lazim. Ya da pc gibi fazladan hafiza karti usb vs takabilmek ne kadar buyuk bi avantaj.. Galaxy se tv kablosu bulamadim ama n8 de bimexe gidip herhangi bi hdmi.kablosu.almam yetmisti.. Teknoloji boyle bisey. Nokia gayet iyi bu.kadar takmayin bence. Ben galaxy mi satmayi dusunuyorum yeniden n8 ya da 701 alicam
Tabiki telefon değiştirme durumum olursa favorim tuş takımlı bi telefon olacak. Nokia C5 5MP (tuş takımlısı) nasıl sizce?3 gün 72 saat değilmiydi ya ne yaptın sen dakika dır o
Galaxy S II'de 2G ile bekleme süresi 700 saate yükseltildi.Buda yaklaşık 2G ile 3 gün demek![]()
cevap alamadım dynamix kardeş ve androidcileeeerrrarkadaşım sen benim sorumu anlamamışsın galiba madem nokia hayal kırıklığı madem symbian berbat gelme o zaman buraya git kendi bölümünde orda yorum yap. biz halimizden memnunuz. olmasak bile androidden ios tan yardım beklemiyoruz beklersek sizin bölüme geçer sizin o değerli fikir ve görüşlerinizi alırız.ayrıca ben androidde kullandım ios ta kullandım samsugta htc de kullandım. bana gelip ahkam kesme. n8 deki özellikleri barındıran (aynısını veya fazlasını) bir tane androidli telefon göster bende gidip onu alayım. 12mp kamera ücretsiz navigasyon fm verici 16gb hafıza dolbydigital ses hdmı çıkışı olan standart (pc de kullandığımız) klavye ve mause bağlanabilen flash bellek ve taşınabilir hdd bağlanabilen hemen her türlü ses ve video formatını okuyup her türlü lcd tv ye bağlanıp izlenebilen ve sayamadığım özellikleri barındıran bir tane androidli telefon göster üstelik 1000 tl gibi bi fiyata almazsam namerdim. bu özelliklerini kıyaslıyorum şimdi sen kullandığın telefonun özelliklerini yaz da bende öğreneyim birde buna cevap ver![]()
3 gün 72 saat değilmiydi ya ne yaptın sen dakika dır o
70 saat de olabilir. Bi sifir fazla kacmistir belki deIsletim sistemi karsilastirmasi yspmayin bence. Sorun sistemlerle ilgili degil. Nokia android kullansa ve symbian google in olup cogu marka ona yonelse durum yine ayni olurdu.. Adam gibi uygulama cikmasi icin nokianin bir cok uygulama sirketiyle anlasma yapmasi lazim.

arkadaşım sen benim sorumu anlamamışsın galiba madem nokia hayal kırıklığı madem symbian berbat gelme o zaman buraya git kendi bölümünde orda yorum yap. biz halimizden memnunuz. olmasak bile androidden ios tan yardım beklemiyoruz beklersek sizin bölüme geçer sizin o değerli fikir ve görüşlerinizi alırız.ayrıca ben androidde kullandım ios ta kullandım samsugta htc de kullandım. bana gelip ahkam kesme. n8 deki özellikleri barındıran (aynısını veya fazlasını) bir tane androidli telefon göster bende gidip onu alayım. 12mp kamera ücretsiz navigasyon fm verici 16gb hafıza dolbydigital ses hdmı çıkışı olan standart (pc de kullandığımız) klavye ve mause bağlanabilen flash bellek ve taşınabilir hdd bağlanabilen hemen her türlü ses ve video formatını okuyup her türlü lcd tv ye bağlanıp izlenebilen ve sayamadığım özellikleri barındıran bir tane androidli telefon göster üstelik 1000 tl gibi bi fiyata almazsam namerdim. bu özelliklerini kıyaslıyorum şimdi sen kullandığın telefonun özelliklerini yaz da bende öğreneyim birde buna cevap ver![]()

[alikan];4103940' Alıntı:bakın beyler şunu unutmayın soru kesinlikle nokia neden yükselemiyor diye birşey değildir ve olmamalı. Çünkü nokia neden yükselemiyor diye birşey yok bilinmesi gereken şey nokia'nin düşüşunun sebebi pazar payını paylaşmaya başlamis olmasıdır. Düşünün bundan 7 8 yıl önce telefon çıkaran marka yoktu neredeyse. Nokia samsung ve ericsson vardı ve bu üç marka içinde en kaliteli telefonları nokia çıkardığı için tekel gibiydi sanki. Ancak sonra apple çıktı htc çıktı motorola kendini biraz daha geliştirdi çokta olmasada pazarda payı var ve en onemlisi android çıktı samsung kendini inanılmaz geliştirdi. Yani nokia pazarı paylaşmaya başladı. Şimdi mantık şu olmalıdır nokia ne yaparsa yapsın dünyanın en güzel telefonları sadece nokiada olsa bile yeni çıkan işletim sistemleri yeni çıkan markaları sırf merak için bile alıp kullananlar olacaktı ve yine pazar payı daralacakti yani bu kaçınılmaz bir şeydir sadece yapacağı şey pazar payını yüksek tutmak olacaktı.

2.000 tl ye telenfon mu örnek verir misin bir bakayım
Off offf.Bence tek sıkıntı Symbian.Gitti akıllılar Androidle anlaşacaklarına berbat Windowsu aldılar.Symbianda doğru düzgün ekran organizasyonu yok.Telefonu daktilo gibi hissediyorsun.Nokia kendini geliştirmedi.Pazarı kaptırdı.Symbianda kaldı.Nokia'nın tek güçlü yanı sağlamlık ve multimedya.Gerisi vasat.701'i alanlarda zaten nokiacılar.12 MP kameralı telefon öyle berbat bir işletim sistemini haketmiyor.En çok N8e üzülüyorum bu açıda.İleride iOs devride kapanacak bence.Daha iyi telefonlar ucuzladıkça pahalıya ilgi azalacak.Daha masaüstü organizasyonu bile olmayan menüden ibaret telefona 2.000 TL yatıranlar var.
imzanı beğendimherkes makale yazıyor
----------Eklendi @ 22:03:34 ---------- Yazıldı @ 22:01:43 ----------

arkadaşım sen benim sorumu anlamamışsın galiba madem nokia hayal kırıklığı madem symbian berbat gelme o zaman buraya git kendi bölümünde orda yorum yap. biz halimizden memnunuz. olmasak bile androidden ios tan yardım beklemiyoruz beklersek sizin bölüme geçer sizin o değerli fikir ve görüşlerinizi alırız.ayrıca ben androidde kullandım ios ta kullandım samsugta htc de kullandım. bana gelip ahkam kesme. n8 deki özellikleri barındıran (aynısını veya fazlasını) bir tane androidli telefon göster bende gidip onu alayım. 12mp kamera ücretsiz navigasyon fm verici 16gb hafıza dolbydigital ses hdmı çıkışı olan standart (pc de kullandığımız) klavye ve mause bağlanabilen flash bellek ve taşınabilir hdd bağlanabilen hemen her türlü ses ve video formatını okuyup her türlü lcd tv ye bağlanıp izlenebilen ve sayamadığım özellikleri barındıran bir tane androidli telefon göster üstelik 1000 tl gibi bi fiyata almazsam namerdim. bu özelliklerini kıyaslıyorum şimdi sen kullandığın telefonun özelliklerini yaz da bende öğreneyim birde buna cevap ver![]()

bu konuşmada çok dikkat çekti heraldeimzanı beğendim![]()

herkes makale yazıyor
----------Eklendi @ 22:03:34 ---------- Yazıldı @ 22:01:43 ----------

o zaman katılıyorum cam boş kasa
iPhone 4S 2.500ü geçiyor![]()

öyle oldu birazbu konuşmada çok dikkat çekti heralde![]()

bana 3 katı özelliği say şimdi yine baktım özelliklrine ama fm verici göremedim flash belekte bağlanamıyor. galiba navigasyonuda samsungun kendi yazılımı değil ücretli yani ömür boyu ücretsiz değil süreli ve senin dediğin gibi kamerası. tüh o da ezik kaldı n8 karşısında.
Hmm Samsung Galaxy Nexus
N8'in en az üç katı özelliğe sahip.Sadece kamerası kötü.Kamera dışında saydığın özelliklerin baya bir fazlası var.Dünyanın en yüksek ekran çözünürlüklü telefonu.Senin evde kullandığın laptoptaki çözünürlüğü 4.3" ekranda kullanıyor.Buna birde SUPER AMOLED ekleniyor.Sen hala gelip bana HDMI çıkışından USB'den bahsediyorsun.Onlar zaten olanlar![]()
haa unuttum fiyatınıda yazda arkadaşlar duysun. 1000 tl ye 2. elini alırsın artıko zaman katılıyorum cam boş kasa![]()
?