Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Açıklandı biliyorum 4-5 yıl mı ne desteklenecekmiş,ama keşke tam destekleseydi.ama nokia nında mutlaka bildiği birşey vardır.ben n9 u çok sevdim de:)

onu sevmeyen yok ama işte herşey telefonun şekliyle bitmiyor.. artık yazılım olayıda çok önemli hale geldi..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bana n8imi geri verseler hic bi telefona degismezdim:( android kullanim kolayligi sagliyo ama bi yerden sonra sıkıyo.. Aklıma gelmişken wp çok sıradan bi arayüz değil mi n nesini beğenirim ben onun symbian daha iyi

• Beğen
Tepkiler: musty522
SuaT6027

SuaT6027

Üye
bana n8imi geri verseler hic bi telefona degismezdim:( android kullanim kolayligi sagliyo ama bi yerden sonra sıkıyo.. Aklıma gelmişken wp çok sıradan bi arayüz değil mi n nesini beğenirim ben onun symbian daha iyi

aynen oyle wp cok dar ve sıkıcı gorunuyor..

• Beğen
Quaresma53

Quaresma53

Üye
  • Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben belle den sonra n8 de hiçbir eksiklik hissetmiyorum..N8 harika bir cihaz

• Beğen
Da®kness

Da®kness

Üye
aslında şöyle bi ata sözü var kargaya yavrusu şahin gibidir :D zamnında bnde 6600 mı övüodum :D herkesin telefonu kendine kapatalım bu konuyu kim n alırsa alsın :) neye inanıyorsa inansın adamlar para kazanıo bz kafamızı yorurz :)

Evet aynen hiç tartışmanıza gerek yok. Apple telefon satacakmış, Galaxy çok satacakmış bunları tartışmaya gerek yok. 1 yıl sonra elinizdeki telefonlarıda beğenmeyeceksiniz. Yeni olan ne ise ona hücüm... 1 yıl daha geçecek... Yeni bi işletim sistemi daha çıkacak... hücum... Bu böyle devam eder gider.
N70 bozulsun alırız yeni bişi... Kimseye zorla telefon beğendiremeyiz değil mi? :) Bide şunu söyleyeceğim, ben dokunmatikleri sevemedim gitti bir türlü. Yeni telefon alacak olursam mutlaka tuş takımı olacak. Nokia'da olsa sevmiyorum...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Isletim sistemi karsilastirmasi yspmayin bence. Sorun sistemlerle ilgili degil. Nokia android kullansa ve symbian google in olup cogu marka ona yonelse durum yine ayni olurdu.. Adam gibi uygulama cikmasi icin nokianin bir cok uygulama sirketiyle anlasma yapmasi lazim.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
androidi kullnmayanlar atıp tutsun. eğer teknolojiyi yaşamak istiyorsanız android alıcaksınız kullnmayacaksanız 3310 kullnın alo diyin yada hiç kullnmyn telefon sonuçta teknolojiyi kullnmak için n8 701 alıosunuz... android bağımlılık yapar arkadaşlar eğer biraz telefondan işletim sisteminden özellikten anlıyorsanız bnce denemenizi isterim hak verceksiniz javadan kurtulun artık. telefonda m.facebook.veya satranç tavla oynamak özellik demek değildir..hakedene parayı verceksin.sonra piman olmiycaksın nokıa kullnanlar şimdide şunu tuttrumuş diolar piyasası iyi şimdi gidip satsam para eder ulen arkadaşım türkiyede tabiki piyasası iyi alıcısı çok ve ben köşyi dönmek için almadım telefonu bu altınmı euromu git telefoncu dükanı aç ben aldım bozulana kadar kulllncam. atıcam gidip yeniden alcam hakediyor çünkü...

kardes konu androidi kötüleme konusu değil konu nokia yanın gidşatı niçin böyle yorumlar kullanıyorsunuz androidde belle de hayali bir üründür canlı birşey değildir iyiliği kötülüğü tartışılabilir ama bu konuda değil zaman zman geliyor bu yüzden birbirnizin kalbini kırıyorsunuz değer mi?değmez demi eğer konuya ayak uydurmak istiosan birazdan nokia telefon kullandıysan konu ile alakalı yorum yaparsan sevinirim kardesim lütfen iyi günler iyi akşamlar iyi forumlar umarım anlamışsındır beni

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Teknolojiyi kullanmak icin n8 aligosunuz diyen arkadasla benim zevklerim cok farkli sanirim:) telefonu tvye baglayip internetten film izleme keyfini yasaman lazim. Ya da pc gibi fazladan hafiza karti usb vs takabilmek ne kadar buyuk bi avantaj.. Galaxy se tv kablosu bulamadim ama n8 de bimexe gidip herhangi bi hdmi.kablosu.almam yetmisti.. Teknoloji boyle bisey. Nokia gayet iyi bu.kadar takmayin bence. Ben galaxy mi satmayi dusunuyorum yeniden n8 ya da 701 alicam

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Esendağlı

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Nokia dan saglam tel yok diyenler ellerine hic HTC marka telefon almamistir herhalde.

aldım güzel kardesm htc sağlam arkadaşım kullanıyor malzemesi çok iyi nokianın bir zamanlar donanımıda iyiydi yazılımıda halada iyi fakat gerçek şu ki yükselmek için rakip firmalardan daha çok özelliklere sahip telefon çıkarmalıdırlar ve buda 701 le başladı inşallah da çıkıcak yani öyle ümid ediyoruz.düşüş nedenide insanların sadece donanıma oyun prgram vs yazılıma bakmasıdır samsung güzel bi tane akıllı tel çıkardı 1.4 ghz özellik felan çoğunlukla herkez ilk başta bu özellikleri önde görür haliyle herkez samsunga sonrasında htc felan farklı telefonlara yöneldiler nokia şuanki çıkardığı belle işletim sistemi çok iyi bir sistem dedğim gibi ilerde donanım açısından daha iyi telefonlar çıkardımı toparlamıs olacaktır.biz nokiayıyı unutmadık unutmayız.geride kalmaları birşeyi değiştirmez.ama sadece istediğimiz yükselmeleri ve bu yüzden bu konuyu açtım herkez önerilerini sunar yorumlarını yapar ama burda hiçbir telefonu donanımı yazlımı kötülemek haddimize değildir çünkü aksi taktirde bunun sonu kavgaya gidiyor bu sözlerim genele bir tek sana değil ve değmez kardesim benim cidden böyle şeyler için insanların kalpleri kırılıyor gerçekten değmez tekrar söylüyorum bu söylediklerim sana değil üzerine alınmazsan sevinirim.umarım beni anlamışsındır iyi akşamlar iyi forumlar

ustura42

ustura42

Üye
zaten android be ios gitmen için bi sebebin olmalı ne sebeple gideceksin. hangi özeliği kıyaslicaksın. ben sana cevabını vereyim çünkü nokıa bir hayal kırıklığıdır o kırıklıktan kurtulanlar androidciler vs bu konularla ilgilenir.bu konular genelde nokıa şu hatayı veriyor yok nokıa şu sorunu var dgibi. bu sorunu kim bilir tabiki nokıayı zamanında bırakmış insan örn. benimde vardı aynı sorundan ama satım gibi...

arkadaşım sen benim sorumu anlamamışsın galiba madem nokia hayal kırıklığı madem symbian berbat gelme o zaman buraya git kendi bölümünde orda yorum yap. biz halimizden memnunuz. olmasak bile androidden ios tan yardım beklemiyoruz beklersek sizin bölüme geçer sizin o değerli fikir ve görüşlerinizi alırız.ayrıca ben androidde kullandım ios ta kullandım samsugta htc de kullandım. bana gelip ahkam kesme. n8 deki özellikleri barındıran (aynısını veya fazlasını) bir tane androidli telefon göster bende gidip onu alayım. 12mp kamera ücretsiz navigasyon fm verici 16gb hafıza dolbydigital ses hdmı çıkışı olan standart (pc de kullandığımız) klavye ve mause bağlanabilen flash bellek ve taşınabilir hdd bağlanabilen hemen her türlü ses ve video formatını okuyup her türlü lcd tv ye bağlanıp izlenebilen ve sayamadığım özellikleri barındıran bir tane androidli telefon göster üstelik 1000 tl gibi bi fiyata almazsam namerdim. bu özelliklerini kıyaslıyorum şimdi sen kullandığın telefonun özelliklerini yaz da bende öğreneyim birde buna cevap ver :aha:

• Beğen
Tepkiler: onur027, iatis ve musty522
lolaman

lolaman

Üye
Bundan sonra nokia kullanmam en kısa zamanda elimdekini çıkartacağım ve samsung galaxy serisinden orta segmentte bir telefon alacagım...Nokia almayın bu saatten sonra.Alırsanız N8 alın en kötü c6 falan almayın geçti onlar artık.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuların ikinci el samsung almadığı günleri hatırlıyorum da....Vay be nerden nereye.şimdi gelmiş nokia ya kafa bile tutabiliyor.
merak etme kardes nokiadan her zamanki olduğu gibi herkezin beklentisi büyük inşallahda yüzümüz kara çıkmaz gün gelecek geçmişteki gibi nokia her türlü özellik bakımından dünya devi olacak inşallah bu olacak

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
merak etme kardes nokiadan her zamanki olduğu gibi herkezin beklentisi büyük inşallahda yüzümüz kara çıkmaz gün gelecek geçmişteki gibi nokia her türlü özellik bakımından dünya devi olacak inşallah bu olacak

Boynuz kulağı çoktan geçti bile.Android iOsuda Symbianıda solladı.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
yani halen belkide almıyolar zaman değişio şimdi duygusala bağlamayla ne alakası var yıllardır nokıa kullnıyorum çocukluğumun telefonu s60 s40 la büyüdüm 24 yaşıma geldim halen sxxx XD abi özellik yok elin telefonu hd oyun oynuyor ps gibi cepten nette uçuyor video izliyor dokunmatik ekranda mesaj yazmaktan zevk alıyor nokıa halen s de :D özellk koy abi telefona

bak ne güzel nokiada kullanmışsın birde kötülemelerin olmasa :) olucak kardes olucak nokia bunu başarıcak amma yavaş amma hızlı

701 le çıkış yapıcak sonrasıda gelicek inş hani biraz hızlı olsa daha iii olur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Benim android galaxy sl in sarji bitiyo bi sarja takiyim donerim:) herkese iyi gecelr ozellikle de inatla androidi savunup dandik.galaxy s i bile super bisey sanan arkadaslarima.. Tamm android.kullanisli da galaxy s kullanisli mi? he 2.000 tl basip iyi bi tel.alirsan bisey.diyemem

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Bundan sonra nokia kullanmam en kısa zamanda elimdekini çıkartacağım ve samsung galaxy serisinden orta segmentte bir telefon alacagım...Nokia almayın bu saatten sonra.Alırsanız N8 alın en kötü c6 falan almayın geçti onlar artık.
tamam

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Benim android galaxy sl in sarji bitiyo bi sarja takiyim donerim:) herkese iyi gecelr ozellikle de inatla androidi savunup dandik.galaxy s i bile super bisey sanan arkadaslarima.. Tamm android.kullanisli da galaxy s kullanisli mi? he 2.000 tl basip iyi bi tel.alirsan bisey.diyemem

Galaxy S II'de 2G ile bekleme süresi 700 saate yükseltildi.Buda yaklaşık 2G ile 3 gün demek ;)

Kaya0362

Üye
bana göre nokiaya savaş açıldı inanılmaz bir kötüleme var türkiye genelinde samsungla mahkemelikti zaten

Üst Alt