Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
androidi kullnmayanlar atıp tutsun. eğer teknolojiyi yaşamak istiyorsanız android alıcaksınız kullnmayacaksanız 3310 kullnın alo diyin yada hiç kullnmyn telefon sonuçta teknolojiyi kullnmak için n8 701 alıosunuz... android bağımlılık yapar arkadaşlar eğer biraz telefondan işletim sisteminden özellikten anlıyorsanız bnce denemenizi isterim hak verceksiniz javadan kurtulun artık. telefonda m.facebook.veya satranç tavla oynamak özellik demek değildir..hakedene parayı verceksin.sonra piman olmiycaksın nokıa kullnanlar şimdide şunu tuttrumuş diolar piyasası iyi şimdi gidip satsam para eder ulen arkadaşım türkiyede tabiki piyasası iyi alıcısı çok ve ben köşyi dönmek için almadım telefonu bu altınmı euromu git telefoncu dükanı aç ben aldım bozulana kadar kulllncam. atıcam gidip yeniden alcam hakediyor çünkü...

Lenneth

Üye
Nokia dan saglam tel yok diyenler ellerine hic HTC marka telefon almamistir herhalde.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefoncuların ikinci el samsung almadığı günleri hatırlıyorum da....Vay be nerden nereye.şimdi gelmiş nokia ya kafa bile tutabiliyor.

m.edip

m.edip

Üye
androidi kullnmayanlar atıp tutsun. eğer teknolojiyi yaşamak istiyorsanız android alıcaksınız kullnmayacaksanız 3310 kullnın alo diyin yada hiç kullnmyn telefon sonuçta teknolojiyi kullnmak için n8 701 alıosunuz... android bağımlılık yapar arkadaşlar eğer biraz telefondan işletim sisteminden özellikten anlıyorsanız bnce denemenizi isterim hak verceksiniz javadan kurtulun artık. telefonda m.facebook.veya satranç tavla oynamak özellik demek değildir..hakedene parayı verceksin.sonra piman olmiycaksın nokıa kullnanlar şimdide şunu tuttrumuş diolar piyasası iyi şimdi gidip satsam para eder ulen arkadaşım türkiyede tabiki piyasası iyi alıcısı çok ve ben köşyi dönmek için almadım telefonu bu altınmı euromu git telefoncu dükanı aç ben aldım bozulana kadar kulllncam. atıcam gidip yeniden alcam hakediyor çünkü...
biz atıp tutmuyoruz biz nokia mızla mutluyuz siz nden kendi bölümünüz varken gelip burada takılıyorsunuz. zaten nokia android den kötü kötü bir işletim sisteminin bölümüyle neden ilgileniyorsunuzz ki.

• Beğen
Tepkiler: djalidjali, musty522, Quaresma53 ve 1 kişi daha
fatih982

fatih982

Üye
o samsung cuların androidcilerin sesleri kulağıma sinek vızıltısı gibi geliyor ben 14 yıldır nokia kullanıyorum forever belle forever nokia forever c7

• Beğen
Tepkiler: musty522, Quaresma53 ve Da®kness
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
Telefoncuların ikinci el samsung almadığı günleri hatırlıyorum da....Vay be nerden nereye.şimdi gelmiş nokia ya kafa bile tutabiliyor.
yani halen belkide almıyolar zaman değişio şimdi duygusala bağlamayla ne alakası var yıllardır nokıa kullnıyorum çocukluğumun telefonu s60 s40 la büyüdüm 24 yaşıma geldim halen sxxx XD abi özellik yok elin telefonu hd oyun oynuyor ps gibi cepten nette uçuyor video izliyor dokunmatik ekranda mesaj yazmaktan zevk alıyor nokıa halen s de :D özellk koy abi telefona

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Nokia iyiki androide geçmedi,resmen ios ve android tekeli oluşurdu piyasada.ama ben MeeGo yu daha fazla deteklemesini beklerdim.

----------Eklendi @ 20:03:50 ---------- Yazıldı @ 20:02:47 ----------

Aynen katılıyorum

----------Eklendi @ 20:04:34 ---------- Yazıldı @ 20:03:50 ----------

:oke::oke:

meego nun desteklenmeyecegı acıklandı kardesım..

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
o samsung cuların androidcilerin sesleri kulağıma sinek vızıltısı gibi geliyor ben 14 yıldır nokia kullanıyorum forever belle forever nokia forever c7
androidciyiz....

----------Eklendi @ 20:37:04 ---------- Yazıldı @ 20:35:28 ----------

biz atıp tutmuyoruz biz nokia mızla mutluyuz siz nden kendi bölümünüz varken gelip burada takılıyorsunuz. zaten nokia android den kötü kötü bir işletim sisteminin bölümüyle neden ilgileniyorsunuzz ki.
sevgili arkadaşım bu duvar nokıacıarın mutlu olduğu duvarda değil zaten...

Esendağlı

Esendağlı

Üye

meego nun desteklenmeyecegı acıklandı kardesım..
Açıklandı biliyorum 4-5 yıl mı ne desteklenecekmiş,ama keşke tam destekleseydi.ama nokia nında mutlaka bildiği birşey vardır.ben n9 u çok sevdim de:)

• Beğen
Tepkiler: n000k
m.edip

m.edip

Üye
androidciyiz....

----------Eklendi @ 20:37:04 ---------- Yazıldı @ 20:35:28 ----------

sevgili arkadaşım bu duvar nokıacıarın mutlu olduğu duvarda değil zaten...
merhaba arkadaşım mutlu olup olmamalarını bilmm bnce mutlu olanlar çoğunlukta bnim anlamadığım sizin telfonlar android bu bölümde neden takılıyorsunuz ki .:)

ustura42

ustura42

Üye
ya tahminim android den arkadaşlar kendi bölümünden çok burada takılıyorlar neden acaba? şahsen ben android bölümüne hiç girmiyorum tamam onlara göre android üstün ama gelip burda neden söylüyorlar biz symbiancılar iyiyiz böyle.

m.edip kardeş ben bunu bu forumda androidcilere defalarca sordum ama bir tane babayiğit androidcide çıkıp cevap veremedi. şuana kadar ben ne android ne ios giripte ordakilerle laf dalaşına girmedim girmemde. ozaman sizin ne işiniz var burda defolun kendi deliklerinize. androidinizi de alın koynunuza yaşayın gidin nokia ve syimbiancılara takılmayın biz çağın gerisinden geliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Da®kness ve m.edip
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
merhaba arkadaşım mutlu olup olmamalarını bilmm bnce mutlu olanlar çoğunlukta bnim anlamadığım sizin telfonlar android bu bölümde neden takılıyorsunuz ki .:)
hayır yazdığının farkındaysan ben nokıamdan mutluyum yazmısın ilk mesajında ve bu konu nun başlığına bakmanı isterim ben nokıacı değilim demedim ki samsung kullnmak nokıacı değil demekmi iki telefonum olamazmı diğeri nokıa olamazmı ? konunun başlığına nokıa nden yükselmiyor yazıo bnde nedenini söylüyorum..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla ben de Nokia'nın en yeni tellerinden 603 aldım çok memnunum telefon kendine baktırtıyor. HD oyun desen var, flash desen var, kamerası da güzel, ekran 1000 nit parlaklığında rahat telefon. Android iyi bir işletim sistemi olsa da bu forumda abartıldığı kadar her sisteme fark atacak derecede iyi değil.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
m.edip kardeş ben bunu bu forumda androidcilere defalarca sordum ama bir tane babayiğit androidcide çıkıp cevap veremedi. şuana kadar ben ne android ne ios giripte ordakilerle laf dalaşına girmedim girmemde. ozaman sizin ne işiniz var burda defolun kendi deliklerinize. androidinizi de alın koynunuza yaşayın gidin nokia ve syimbiancılara takılmayın biz çağın gerisinden geliyoruz
zaten android be ios gitmen için bi sebebin olmalı ne sebeple gideceksin. hangi özeliği kıyaslicaksın. ben sana cevabını vereyim çünkü nokıa bir hayal kırıklığıdır o kırıklıktan kurtulanlar androidciler vs bu konularla ilgilenir.bu konular genelde nokıa şu hatayı veriyor yok nokıa şu sorunu var dgibi. bu sorunu kim bilir tabiki nokıayı zamanında bırakmış insan örn. benimde vardı aynı sorundan ama satım gibi...

m.edip

m.edip

Üye
hayır yazdığının farkındaysan ben nokıamdan mutluyum yazmısın ilk mesajında ve bu konu nun başlığına bakmanı isterim ben nokıacı değilim demedim ki samsung kullnmak nokıacı değil demekmi iki telefonum olamazmı diğeri nokıa olamazmı ? konunun başlığına nokıa nden yükselmiyor yazıo bnde nedenini söylüyorum..
valla o zaman kusuruma bakma nokianın olduğunu bilmiyordum ama seninb dışında sadece android telefonu olup buraya takılan var bird profilindeki tlfon bilgilerinde nokia göremedim o yüzden nokia nın olmadığını sanmam normal sanırım :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende android kullanmadıgım için yorum yapmayacagım bu konuda eleştirmeyecegim ama yıllardır nokia kullanıcısıyım vee samsung artık bitmişken androide gecerek nokiaya kafa tutmaya başladı zaten apple bi darbe vurmustu arkasında htc falan derken baya rekabet oldu bence nokianın bu saatten sonra androide geçmesi nokianın geçmişine yakışmaz özentilik olur hee tutulurmu tutulur ama nokia öyle bir işletim sistemi cıkarmalıki mesela suan belle var sonra carla gelecegi söyleniyor o sürümde tamamen yeni mağaza yeni güzel ve hızlı işletim sistemi bi cok program cıkarırsa faydalı işe yarayacak ve bi kac yenilik daha yaparsa kii nokia yenilikte 1 numaraydı şuan kac bilmiyorum :D bence piyasada nokiadan başka telefon kalmaz cok calısması lazım :oke:

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
valla o zaman kusuruma bakma nokianın olduğunu bilmiyordum ama seninb dışında sadece android telefonu olup buraya takılan var bird profilindeki tlfon bilgilerinde nokia göremedim o yüzden nokia nın olmadığını sanmam normal sanırım :oke:
ve dikkat etmeni istediğim bir konuda var beim yazdığım cevabı alıntı yapmısıın..

m.edip

m.edip

Üye
zaten android be ios gitmen için bi sebebin olmalı ne sebeple gideceksin. hangi özeliği kıyaslicaksın. ben sana cevabını vereyim çünkü nokıa bir hayal kırıklığıdır o kırıklıktan kurtulanlar androidciler vs bu konularla ilgilenir.bu konular genelde nokıa şu hatayı veriyor yok nokıa şu sorunu var dgibi. bu sorunu kim bilir taniki nokıayı zamanında bırakmış insan örn. benimde vardı aynı sorundan ama satım gibi...
mhmet kardeşim biz hayal kırıklığımızla beraber yaşıyoruz. zor zamanındada yıllardır kullandığımız markanın yanındayız. her yiğidin zor zamanı olur. Nokia günümüzde zor yıllar yaşıyor ama hala ayakta. ve samsung iphone htc sony ericksoon google bu kadar androidli telefon var ve nokia hala pazarda önemli bir payı elinde bulunduruyo bu kadar rakibe karşı hala ayakta kalmak kolay değildir.

----------Eklendi @ 20:52:28 ---------- Yazıldı @ 20:51:33 ----------

ve dikkat etmeni istediğim bir konuda var beim yazdığım cevabı alıntı yapmısıın..
anlamadım ? ben çaylağım biraz kusuruma bakma :)

• Beğen
Tepkiler: musty522
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
aslında şöyle bi ata sözü var kargaya yavrusu şahin gibidir :D zamnında bnde 6600 mı övüodum :D herkesin telefonu kendine kapatalım bu konuyu kim n alırsa alsın :) neye inanıyorsa inansın adamlar para kazanıo bz kafamızı yorurz :)

• Beğen
Tepkiler: m.edip ve Da®kness
AмσηR@

AмσηR@

Üye
nokia digerleri gibi 1 tane telefon yapıp satsa ve herseyi onun üzerine planlasa apple gibi, onlar kadar iyi olurdu :) apple 1 tane yapıyor bilmem kaç milyon sattım diyor :))

Üst Alt