Bazıları bişeyi anlamıyor, o 701'den kat kat üstün dediğiniz telefonların fiyatları 1500-2000 tl arasında.
aynen ben zaten telefonlar arsındaki farkı paylaştım..al işte kardes demek istediğim nokia da üretsin o fiyata satsın o satanlar nasıl satıo sanki üretse satılmıcak gibi konuşuyorsun ben anlıyorumda sen beni anlamamış gibisin ben burda nokia yı kötülemiorum
nokia androide geçse o telefonu almam hatta bidaha nokia almam ne bu android merakı arkadaş bi numara da yok :S nokianın konumuda şuanda gayet iyi bence hala bir numaradır nokia hepde öyle olcak bu sizin için böyle olsa bile dünya genelinde nokianın üzerine şirket yok hala telefon denince aklıma nokiadan başkası gelmiyo benim bu kadar net kim ne derse desin böyle bu...!
beyler unutmayın ki; nokia da android kullansa piyasada rekabet olayı kalmaz kalite düşer. Alternatifler kaliteyi getirir. Eğer tek bir işletim sistemi olsa o za zaman o işletim sisteminden hiçbirşey beklenmez. Nasıl olsa tek, rakibi rekabeti yok.

Nokia iyiki androide geçmedi,resmen ios ve android tekeli oluşurdu piyasada.ama ben MeeGo yu daha fazla deteklemesini beklerdim.arkadaslar nokıa en buyuk hatayı mıcrosoft ıle anlasarak yaptı bence.. pıyasaya yenı gırmıs ve alt yapısı olmayan bır ısletım sıstemı ıle nasıl bu yapılır anlamıyrum.. androıd e gecmeye hıc nıyetı yok.. nokıa dan bu gıbı gırısımler beklemıyorum artık.. nokıa daha cok saglamlıga onem vermeye devam edıyor edecek gıbı de gorunuyor...
Aynen katılıyorumbeyler unutmayın ki; nokia da android kullansa piyasada rekabet olayı kalmaz kalite düşer. Alternatifler kaliteyi getirir. Eğer tek bir işletim sistemi olsa o za zaman o işletim sisteminden hiçbirşey beklenmez. Nasıl olsa tek, rakibi rekabeti yok.
nokia androide geçse o telefonu almam hatta bidaha nokia almam ne bu android merakı arkadaş bi numara da yok :S nokianın konumuda şuanda gayet iyi bence hala bir numaradır nokia hepde öyle olcak bu sizin için böyle olsa bile dünya genelinde nokianın üzerine şirket yok hala telefon denince aklıma nokiadan başkası gelmiyo benim bu kadar net kim ne derse desin böyle bu...!

symbian la büyüdüm onunla devam edicem nokia sağlamdır galaksi malaksi hikaye daralıyorum androidde nokia yükselişe geçti birsürü güncelemeler var gelecek olan 701 ile işlemci yüseltmeye başladığının haberini verdi bence piyasada yine zirveye çıkacak kısa bir süre içinde
NOKİA YI SEVİYORUM![]()
işte budur...........Donanim ve sistem olarak cagin gerisinde kaldigi surece yukselemez.
arkadaşlar selam bende kendi fikirlerimi paylaşmak istiyorum bende 1 ay önce nokia c6-01 aldım ve gayet de kullanışlı ve dokunmatiği çok güzel ayrıca android işletim sistemini övenler genelde uygulama yönünden övüyorlar.peki arkadaşlar android i övenlr ne kadarını kullanabiliyorlar ki? ayrıca nokia kimseye zorla satmıyor telefonlarını. Ben telefonda herşyden önce sağlamlık ararım buda nokia da var. Ayrıca Symbian a yıllarca emek vrilmiş ben nokia nın isterse kat kat daha iyi işletim sistemi yapabilir. Symbian ı geliştirebilir. Evet bu konuda geç kaldı ama Belle gerçekten bence güzel özellikler getirecek. Ve son olarak yıllardır telefon sektöründe olan nokia kötü günler geçirsede her zaman ayakta kalıcaktır.
donanımını yüksek tutsalar eskiden olduğu gibi hep bir numara her alanda gerek sağlamlık gerekse donanım olarak her alanda 1.ci olucaklar buna eminim inş 701 le az çok çıkış yaparda ileride dedğim gibi bir tel çıkarırlaraynen katılıyorum kardes android uygulama için övüyorlar belle çok güzel bir sistem dünyada nokiadan sağlam tel üretende yoktur bir dediğim gibi hepte dicemdonanımını yüksek tutsalar eskiden olduğu gibi hep bir numara her alanda gerek sağlamlık gerekse donanım olarak her alanda 1.ci olucaklar buna eminim inş 701 le az çok çıkış yaparda ileride dedğim gibi bir tel çıkarırlar