Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nokiadan bu saatten sonra kimse umutlu olmasın bence..gitti gider böyle..devir htc devri dostlar..:good:

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
[h=1]Samsung i9000 Galaxy S 8 GB ( 8 GB Hafıza Kartı Hediye )[/h]

| Yorum Yap

Fiyat

:
1.185,60 TL +KDV

halis18

halis18

Üye
Belkide Nokianın kaybı diğer sektörlere el atmamasıdır...
kapalı kutu gibi
Symbianda yap android de yap windows mobile yap...
Örneğin samsung bellek üretiyor işlemci üretiyor lcd tv vs üretiyor....
her şekilde istediği gibi parçayı istediği modele yapabilir yaptırabilir...
Nokia bu saatten sonra üst segment telefonu üretse bile diğer firmaların anca orta segmentinde kalır...

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
tbiki mesela fotoğraf makinesi djital kamera üretyr bu yüzden samsungun 3.2 mpkseli nokıanın 5 ine bedel..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
nokia androide geçse o telefonu almam hatta bidaha nokia almam ne bu android merakı arkadaş bi numara da yok :S nokianın konumuda şuanda gayet iyi bence hala bir numaradır nokia hepde öyle olcak bu sizin için böyle olsa bile dünya genelinde nokianın üzerine şirket yok hala telefon denince aklıma nokiadan başkası gelmiyo benim bu kadar net kim ne derse desin böyle bu...!

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint, MertcaN9, Da®kness ve 1 kişi daha
distakjo

distakjo

Üye
beyler unutmayın ki; nokia da android kullansa piyasada rekabet olayı kalmaz kalite düşer. Alternatifler kaliteyi getirir. Eğer tek bir işletim sistemi olsa o za zaman o işletim sisteminden hiçbirşey beklenmez. Nasıl olsa tek, rakibi rekabeti yok.

• Beğen
Tepkiler: Burakkk250 ve Esendağlı

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Bazıları bişeyi anlamıyor, o 701'den kat kat üstün dediğiniz telefonların fiyatları 1500-2000 tl arasında.

al işte kardes demek istediğim nokia da üretsin o fiyata satsın o satanlar nasıl satıo sanki üretse satılmıcak gibi konuşuyorsun ben anlıyorumda sen beni anlamamış gibisin ben burda nokia yı kötülemiorum

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
al işte kardes demek istediğim nokia da üretsin o fiyata satsın o satanlar nasıl satıo sanki üretse satılmıcak gibi konuşuyorsun ben anlıyorumda sen beni anlamamış gibisin ben burda nokia yı kötülemiorum
aynen ben zaten telefonlar arsındaki farkı paylaştım..

musty522

Üye
    Konu Sahibi
nokia androide geçse o telefonu almam hatta bidaha nokia almam ne bu android merakı arkadaş bi numara da yok :S nokianın konumuda şuanda gayet iyi bence hala bir numaradır nokia hepde öyle olcak bu sizin için böyle olsa bile dünya genelinde nokianın üzerine şirket yok hala telefon denince aklıma nokiadan başkası gelmiyo benim bu kadar net kim ne derse desin böyle bu...!

bencede dediğin gibi ama dediğim konuda haklıyım bu gerçeği kabul edelim ve gurur yapmayalım gerçek şu ki nokia yükselmek istiyorsa rakiplerinden daha iyi telefon çıkarması lazım ama çıkarmıyor biz nokia kullanılarıyız belki daha çok vardı samsung htc sony ericson bir zamanlar hikaye idi ama çıkardıkları cihazlarla öne geçtiler nokia şuan daha iyisini çıkarsın herkezi sollar gene aynı fikirdeym senle ama gerçeğide kabul ediyom malesef :S

----------Eklendi @ 19:57:11 ---------- Yazıldı @ 19:55:00 ----------

beyler unutmayın ki; nokia da android kullansa piyasada rekabet olayı kalmaz kalite düşer. Alternatifler kaliteyi getirir. Eğer tek bir işletim sistemi olsa o za zaman o işletim sisteminden hiçbirşey beklenmez. Nasıl olsa tek, rakibi rekabeti yok.

aynen belle gayet iyi ve stabil sadece ovi üzerinde iyi bir çalışma gerekli o kadar bir de dediğim özelliklerde tel çıkardılarmı yemede yanında yat yane :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaslar nokıa en buyuk hatayı mıcrosoft ıle anlasarak yaptı bence.. pıyasaya yenı gırmıs ve alt yapısı olmayan bır ısletım sıstemı ıle nasıl bu yapılır anlamıyrum.. androıd e gecmeye hıc nıyetı yok.. nokıa dan bu gıbı gırısımler beklemıyorum artık.. nokıa daha cok saglamlıga onem vermeye devam edıyor edecek gıbı de gorunuyor...
Nokia iyiki androide geçmedi,resmen ios ve android tekeli oluşurdu piyasada.ama ben MeeGo yu daha fazla deteklemesini beklerdim.

----------Eklendi @ 20:03:50 ---------- Yazıldı @ 20:02:47 ----------

Aynen katılıyorum

----------Eklendi @ 20:04:34 ---------- Yazıldı @ 20:03:50 ----------

:oke::oke:

aşikar53

aşikar53

Üye
...

• Beğen
Tepkiler: djalidjali, MertcaN9 ve Quaresma53
qsaw

qsaw

Üye
şike var bu işte :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ne yaptıysa iphone yaptı nokıanın ayağını kaydırdı :D

m.edip

m.edip

Üye
arkadaşlar selam bende kendi fikirlerimi paylaşmak istiyorum bende 1 ay önce nokia c6-01 aldım ve gayet de kullanışlı ve dokunmatiği çok güzel ayrıca android işletim sistemini övenler genelde uygulama yönünden övüyorlar.peki arkadaşlar android i övenlr ne kadarını kullanabiliyorlar ki? ayrıca nokia kimseye zorla satmıyor telefonlarını. Ben telefonda herşyden önce sağlamlık ararım buda nokia da var. Ayrıca Symbian a yıllarca emek vrilmiş ben nokia nın isterse kat kat daha iyi işletim sistemi yapabilir. Symbian ı geliştirebilir. Evet bu konuda geç kaldı ama Belle gerçekten bence güzel özellikler getirecek. Ve son olarak yıllardır telefon sektöründe olan nokia kötü günler geçirsede her zaman ayakta kalıcaktır.

Lenneth

Üye
Donanim ve sistem olarak cagin gerisinde kaldigi surece yukselemez.

• Beğen
Tepkiler: DYNAMIXX

musty522

Üye
    Konu Sahibi
symbian la büyüdüm onunla devam edicem nokia sağlamdır galaksi malaksi hikaye daralıyorum androidde nokia yükselişe geçti birsürü güncelemeler var gelecek olan 701 ile işlemci yüseltmeye başladığının haberini verdi bence piyasada yine zirveye çıkacak kısa bir süre içinde
NOKİA YI SEVİYORUM :)

inşallah kardeşim ama daha iyi bir telefon ile çıkış yapabilirdi hani çıkış yapıcak ya o yüzden

musty522

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar selam bende kendi fikirlerimi paylaşmak istiyorum bende 1 ay önce nokia c6-01 aldım ve gayet de kullanışlı ve dokunmatiği çok güzel ayrıca android işletim sistemini övenler genelde uygulama yönünden övüyorlar.peki arkadaşlar android i övenlr ne kadarını kullanabiliyorlar ki? ayrıca nokia kimseye zorla satmıyor telefonlarını. Ben telefonda herşyden önce sağlamlık ararım buda nokia da var. Ayrıca Symbian a yıllarca emek vrilmiş ben nokia nın isterse kat kat daha iyi işletim sistemi yapabilir. Symbian ı geliştirebilir. Evet bu konuda geç kaldı ama Belle gerçekten bence güzel özellikler getirecek. Ve son olarak yıllardır telefon sektöründe olan nokia kötü günler geçirsede her zaman ayakta kalıcaktır.

aynen katılıyorum kardes android uygulama için övüyorlar belle çok güzel bir sistem dünyada nokiadan sağlam tel üretende yoktur bir dediğim gibi hepte dicem :) donanımını yüksek tutsalar eskiden olduğu gibi hep bir numara her alanda gerek sağlamlık gerekse donanım olarak her alanda 1.ci olucaklar buna eminim inş 701 le az çok çıkış yaparda ileride dedğim gibi bir tel çıkarırlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
aynen katılıyorum kardes android uygulama için övüyorlar belle çok güzel bir sistem dünyada nokiadan sağlam tel üretende yoktur bir dediğim gibi hepte dicem :) donanımını yüksek tutsalar eskiden olduğu gibi hep bir numara her alanda gerek sağlamlık gerekse donanım olarak her alanda 1.ci olucaklar buna eminim inş 701 le az çok çıkış yaparda ileride dedğim gibi bir tel çıkarırlar
:oke:

m.edip

m.edip

Üye
ya tahminim android den arkadaşlar kendi bölümünden çok burada takılıyorlar neden acaba? şahsen ben android bölümüne hiç girmiyorum tamam onlara göre android üstün ama gelip burda neden söylüyorlar biz symbiancılar iyiyiz böyle.

• Beğen
Tepkiler: musty522, Da®kness ve ustura42