Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)
Arkadaş Bu Konuda Amacım Nokiayayı Kötülemek Değil Sadece Neden Bu Halde Olduğunu Söylemek Forumları Dolaşıyorumda Çoğu Firma Ay 2 Tane Tel Çıkarıyor Hatta Daha Fazla Htc Bile Her Hafta Yeni Bir Model Öne Sürüyor Özelliklere Bakılırsa Nokia En Geride Kalıyor Ve Buda Benim Gibi Nokia Kullanıcılarını Üzüyor.Mesela Yeni Çıkardığı 701 İle Yükselme Amacına Gircekti Fakat Bakıyorumda Başka Firmalar 701 den Kat Kat Üstün Akıllı Telefonlar Çıkarıyor Neden Benim Çok Sevdiğim Nokia Hep Düşüşte Neden?Mesela Sgs2 Gibi Özelliklerde Telefon çıkarmıyor Özellikleri Sgs2 Gibi Olsa İşletim Sistemi Belle Olsa N8 Deki Camerayı Da Bir Taktılarmı Atıom Nokia 901N Olsun Adı Süper Bir Çıkış Yapar Yani Herkez Biliyordur Sgs2 Yi Özelliklerini Felan İşlemci Hızı Olsun Ekran Güzelliği Olsun Yani Demek İstediğim Nokia Bu Gibi Telefon Yapamıyormu Yada Yapmıyormu Keşke Sorabilme İhtimalimizde Olsa İnan Beni Yanlış Anlamayın Nokiayı Kötülemek İstemiyorum Sadece Üzülüyorum Nerden Nereye Geldi Konumu :(

Not:Sizcede Doğru Değil Mi Arkadaşlar Dediğim Özelliklerde Tel Çıksa Herkezi Sollar Ama Yapmıyor Bir Yerden Kısıyor Birden Veriyor Kısmasa Özellikleri Bomba Gibi Bir Telefon Çıkarsa İyi Olmaz Mı Sizce.Buyrun Sizde Görüşlerinizi Yazın Yalnız Sizden Ricam Dediğim Gibi Beni Yanlış Anlayıpta Bir Tartışma Çıkarmayın Umarım Anlarsınız Beni.

Saygılarımla Mustafa YAŞAR.
Teşekkürler İyi Forumlar.

lolaman

lolaman

Üye
Olabilir N8 in kamerasını sII nin dokunmatigini ve ekranını alabilirler :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
istese yapar ancak nedenini bilmiyorum.nokianın tek bombası n9du.bi daha da olmadı zaten.nokia bitmiş gözüküyor..

lolaman

lolaman

Üye
Nokia büyük çöküş yaşadı zaten artık yeni telefon almayı düşünürsem Galaxy gio alacagım.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaslar nokıa en buyuk hatayı mıcrosoft ıle anlasarak yaptı bence.. pıyasaya yenı gırmıs ve alt yapısı olmayan bır ısletım sıstemı ıle nasıl bu yapılır anlamıyrum.. androıd e gecmeye hıc nıyetı yok.. nokıa dan bu gıbı gırısımler beklemıyorum artık.. nokıa daha cok saglamlıga onem vermeye devam edıyor edecek gıbı de gorunuyor...

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
arkadaslar nokıa en buyuk hatayı mıcrosoft ıle anlasarak yaptı bence.. pıyasaya yenı gırmıs ve alt yapısı olmayan bır ısletım sıstemı ıle nasıl bu yapılır anlamıyrum.. androıd e gecmeye hıc nıyetı yok.. nokıa dan bu gıbı gırısımler beklemıyorum artık.. nokıa daha cok saglamlıga onem vermeye devam edıyor edecek gıbı de gorunuyor...

Microsoft'un mobil pazardaki geçmişi Androidden de İOS dan da eskidir.

lolaman

lolaman

Üye
Nokia androide bi geçse varya acayip satar.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
tek çözüm android......... braksına artık symbian belle melle zırt bırt. android yüklesin almıyan namerttir bende samsung galaxy s var bende zamanında nokıa cydım ama canıma tak etti 5800 n97 beni hem dokunmatikten hem nıkıadan soğuttu işlemci 0 ulan operada iki sayfa açınca donmalar bunalttı kapat aç kapat aç res at. sattım kurtulum ve androidle tanıştım samsung sevmezdim ama androide alıştım bidaha bırakamadım..HD OYUNlar olsun uygulamalar olsun yani adobe flas ı nokıada 2 sene bekledim ama gelmedi şimid adobe flash android te sadce basit bi uygulama.. her nyse nokıa androde geçsin almazsam ne oliyim :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
çağımıza bakarsak genel olarak arkasına bir devi almış oldu... rahat olun ;)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
nokia basar 2000 liralık telefonu satar. Peki neden hep ucuz telefon yapıyor?

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
akıllı telefonlarını iyi değerlendiremedi bnce... okadar reklam yaptı n97e 32 gb hafıza die ulan aldım telefonuna 32gb hafıza koymuş telefonun kendi hafızası 70 mb miydi nydi zaten onuda ovi haritalar doldurdu geriye hiç bişe kalmadı iki sayfa nette gezince hafıza doluo dolduğu gibi donuo uln mühendis 32 gb koydun bari 5 gb tnı telefona koy..

musty522

Üye
    Konu Sahibi
tek çözüm android......... braksına artık symbian belle melle zırt bırt. android yüklesin almıyan namerttir bende samsung galaxy s var bende zamanında nokıa cydım ama canıma tak etti 5800 n97 beni hem dokunmatikten hem nıkıadan soğuttu işlemci 0 ulan operada iki sayfa açınca donmalar bunalttı kapat aç kapat aç res at. sattım kurtulum ve androidle tanıştım samsung sevmezdim ama androide alıştım bidaha bırakamadım..HD OYUNlar olsun uygulamalar olsun yani adobe flas ı nokıada 2 sene bekledim ama gelmedi şimid adobe flash android te sadce basit bi uygulama.. her nyse nokıa androde geçsin almazsam ne oliyim :D

sadece android değil bellede olsa olur bellede ovi store geliştireliebilr ama yapmıyorlar özellikleride dediğim gibi sgs2 gibi olcak sistem aynı belle olcak camera n8 gibi olcak bak gör nasıl satıyorrrr

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
akıllı telefonlarını iyi değerlendiremedi bnce... okadar reklam yaptı n97e 32 gb hafıza die ulan aldım telefonuna 32gb hafıza koymuş telefonun kendi hafızası 70 mb miydi nydi zaten onuda ovi haritalar doldurdu geriye hiç bişe kalmadı iki sayfa nette gezince hafıza doluo dolduğu gibi donuo uln mühendis 32 gb koydun bari 5 gb tnı telefona koy..
adam haklı iki ay sonra sattım destek bile vermedi..

----------Eklendi @ 18:45:25 ---------- Yazıldı @ 18:44:03 ----------

sunu bekliyordur belkide rakipleri ne yapabilcek en fazla? zaten görüyoruz ara ara konsept tasarımlarını.. belkide bunu bekliyordur... küçük bi ihtimal ama inşallah onu bekliyordur :D:D:D

musty522

Üye
    Konu Sahibi
adam haklı iki ay sonra sattım destek bile vermedi..

----------Eklendi @ 18:45:25 ---------- Yazıldı @ 18:44:03 ----------

sunu bekliyordur belkide rakipleri ne yapabilcek en fazla? zaten görüyoruz ara ara konsept tasarımlarını.. belkide bunu bekliyordur... küçük bi ihtimal ama inşallah onu bekliyordur :D:D:D

inşallah dediğin gibi yapabilceklerini yapsın rakip firmalar ben daha iyisini çıkarıp yükselcem die bekliodur inşallah ama biz bu gibi bilgilerle kendimizi avutuyoruz n8 e o camera donanımını veren ve dünyada en iyi cameralı teli çıkaran nokia hepsini yaparda yapmıo bnce ne yapmaya çalışıyor belli değil :S

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
salla kardeşim ya.. çok saçma eğer böyle bi stratejisi var çünkü bu teknoloji durmaz sürekli yeni şeylerle gelcek rakipleri...

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
:D bnce beklio herkes çıkarsın ordan burdan malzeme çalıp yeni bişe çıkartym mesela super amoled ekrnı samsung önce çıkardı :) die düşünrm ya cidden n97 sattım arkadaşım dedi nie sattın dedm hafıza doluo die dedi 32 gb a ne doldurdun olum :D gelde anlat şidmi n97 sattım arkadaşlar ilk önce galaxy mini aldım dokunmatiği süper ve inanın kendi çözünürlüğü 340.400 müydü nydi buna rağmen facedeki tüm videoları oynatıodu kedni çözünürlüğünün üstündeki mp4 leri oynatıodu nokıa ya 640.480 oynatıo ama 640.481 oynatmıo :D:Dişin yoksa dönüştür :D şidmi galaxy s kral diyorum :D başka bide demiyorum youtubeden indir hd clip 800.1200 oynat uğurcum dönüştür bilemm ne yok :Ddaha sayardım verdiği kolayıkları ama sayfa ytmez :D saygılar

----------Eklendi @ 18:55:02 ---------- Yazıldı @ 18:52:59 ----------

ve samsung htc iphoneyi beklerse haritadan silinir çünkü durmadan telefon çıkarıolar yeni galaxy notu denedinizmi :D bakın nsl nokıa anca bu telefona 2030 yetişir :D telefonun ekranı süper amoled ekran sadece parmak iziyle çalışıo bu telefona kalem yapmışlar umarım anlamsıınızdır :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
SuaT6027

SuaT6027

Üye
eger mıcrosoft bu kadar desteklı bır yazılım yapabılecek olsaydı lumıa 800 dekı gıbı berbat bır surumle neden cıktı kı? gorsellıgı bıle ıgrenc otesı..

pRime.

pRime.

Üye
Bazıları bişeyi anlamıyor, o 701'den kat kat üstün dediğiniz telefonların fiyatları 1500-2000 tl arasında.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
eger mıcrosoft bu kadar desteklı bır yazılım yapabılecek olsaydı lumıa 800 dekı gıbı berbat bır surumle neden cıktı kı? gorsellıgı bıle ıgrenc otesı..

katılıyorum kardes haklısın ne yapmaya çalışıyor bu nokia belli değil işte :S

----------Eklendi @ 19:09:10 ---------- Yazıldı @ 19:07:01 ----------

:D bnce beklio herkes çıkarsın ordan burdan malzeme çalıp yeni bişe çıkartym mesela super amoled ekrnı samsung önce çıkardı :) die düşünrm ya cidden n97 sattım arkadaşım dedi nie sattın dedm hafıza doluo die dedi 32 gb a ne doldurdun olum :D gelde anlat şidmi n97 sattım arkadaşlar ilk önce galaxy mini aldım dokunmatiği süper ve inanın kendi çözünürlüğü 340.400 müydü nydi buna rağmen facedeki tüm videoları oynatıodu kedni çözünürlüğünün üstündeki mp4 leri oynatıodu nokıa ya 640.480 oynatıo ama 640.481 oynatmıo :D:Dişin yoksa dönüştür :D şidmi galaxy s kral diyorum :D başka bide demiyorum youtubeden indir hd clip 800.1200 oynat uğurcum dönüştür bilemm ne yok :Ddaha sayardım verdiği kolayıkları ama sayfa ytmez :D saygılar

----------Eklendi @ 18:55:02 ---------- Yazıldı @ 18:52:59 ----------

ve samsung htc iphoneyi beklerse haritadan silinir çünkü durmadan telefon çıkarıolar yeni galaxy notu denedinizmi :D bakın nsl nokıa anca bu telefona 2030 yetişir :D telefonun ekranı süper amoled ekran sadece parmak iziyle çalışıo bu telefona kalem yapmışlar umarım anlamsıınızdır :D

bende bunu diom sgs2 gibi olcak özellikleri belle süper olmus ztn ovi storeye bi ilgi gelcek camerasıda n8 gibi olcak bak gör çıkısı sen hep bunu dicem ve lafımında arkasındaym :)

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye

1.269,00 TL
KDV DAHİL

.

999,00 TL

----------Eklendi @ 19:28:33 ---------- Yazıldı @ 19:24:45 ----------

hepsi burada com aradaki fark 200 olsun 300 sizce değermi