arm cortex a8.bu durumda symbiznın yeniden düzenlenmesi gerekirdi...ARM11 kötü işlemci peki onun yerine ne kullanılabilirdi sizce?
TEBRİKLER, BÖYLE BİR KONU AÇAN 84158414341. KİŞİ OLDUĞUNUZDAN DOLAYI HEDİYE KAZANDINIZ.
Yeter artık. Hep aynı hep aynı, cevabı öğrenmek istiyorsanız eski konulara göz atın. Her konuda boşuna tartışmalar, kavgalar.
millet tatlı tatlı tartışıyorlar bu nasıl bi yorum eger sıkıldıysan böle konulardan bakma sende kardeşim
Canı sıkılan değil. Bilgilenmek isteyen, bildiklerini sormak, tartışmak isteyen açar böyle konuları. Beğenmiyosan tutan yok.oyle diyorsunda cani sıkılan boyle konu aciyor
Canı sıkılan değil. Bilgilenmek isteyen, bildiklerini sormak, tartışmak isteyen açar böyle konuları. Beğenmiyosan tutan yok.
uygulama yada oyun olduğuna inanmıyorum. Çünkü wp de şuan hiçbiri yok nasıl geçiyor o zaman.wp ye düşündürücü deyilmiBu konu tabi defalarca tartışıldı bu sitede uzun uzun çok yazdım bilen bilir. Nokia bir başkalaşım istedi Microsoft bunu fırsat bildi. Nokia körü körüne geleceği belirsiz bir işletim sistemine bağlandı hepsi bu haliyle Symbian'a da sırt çevirdi bidaha hiç sanmıyorum yeniden döneceğini. Aslında şu örnekle noktayı koyabiliriz. Nokia WP için kendi benliğini resmen sattı tamamen asalak bir firma olma yolunda belki de oldu ama WP Nokia için hiçbir fedakarlık yapmadı bugün bir Samsung bir Huawei bir HTC de WP'u rahatlıkla kullanmaktalar üstelik bu firmalar gene Anroid'den vazgeçmediler Android telefonlar üretmeye devam ediyorlar. Peki ya Nokia ? İşte Nokia'nın ne kadar büyük bir hata yaptığı bu verdiğim bu örnekle anlaşılabilir sanırım
- - - Eklendi - - -
Ufak da bir ekleme Symbian geçmişteki gibi şuanda da piyasada tehlike saçabilirdi. Oyun/uygulama konusundaki olmayan destek bitirdi. Android ya da ios kuş kondurmuyor sistemlerine arayüz güzel ve akıcı ise geri kalan tek eksik oyun/uygulama'dır Symbian için de durum böyleydi.
[ENGİN];5727655' Alıntı:Ahanda nokia symbianı tamamen öldürdü.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
symbian
symbianı değil kendilerini öldürdüler
gideerken de fp2 güncellemesini adam gibi yapsaydı da gitseydi resmen bu güncelleme ile lumia telefonlara yöneltmek istedi fakat istedigi randumanı yakalayamayacak
Çünkü 2004 ten beri nokia kullanıyorum. yanii diyeceğim 2004 ten beri symbian kullanıyorum. ilk symbian cihazlara baktığımız zaman nokia onlarla baya bir yükselmişti çünkü o zamanlar nokia ya rakip fazla yoktu ve teknoloji bu kadar gelişmemişti. günümüze doğru yaklaştıkça teknolojinin gelişmesiyle diğer cep telefon üreticileri de devreye girmeye başladı. tabi nokia çok satmaya ve hep zirvede kalmaya alıştığından telefonlarda önemli bir değişikliğe gitmedi bu durum taaki diğer markların zirve yaptığı zamana kadar. nokia belli kesimlere sesleniyodu artık. çünkü bugüne baktığımızda oyun istekleri fazla olan kişiler genelde donanımlı telefonlar alıyor. tabi genelleme yapılamaz bunda. ama nokia gelişmeye çalıştıkça symbianı bırakma yoluna gitti bu da daha da nokia yı zor duruma soktu. sorunu bunda arayacağına işletim sistemini destekleyerek daha da geliştirebilirdi. çünkü imkansız biş şey değildi bu.nokia ise daha yeni bir marka gibi yapıp belirsiz bir yola koyuldu. yani alışık olmadığımız bir sisteme. umarım bunda da zirve yapıp, gelişmiş bir sistem olur...
)