nokia'dan da symbian'dan da gına geldi lanet olası !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
ne derseniz deyin bigün nokiadan vaz geçip android İphone kullandığınızda hak vereceksiniz ne derseniz deyin bu değişmeyecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ona bakarsan senın dediğin 700 tl'lik telefon c7

vatan teknosa tarzı yerlerde kitliyolar hocam

tamam 800 olsun e o zaman madem c7 yerine ray alaydın ne diye c7 aldın?

---------- Eklendi @ 13:54:30 ---------- Yazıldı @ 13:52:29 ----------

ben eski bir nokiali olarak su an android kullaniyorum ve nokiayi hala savunanlari anlamis deilim android her konuda ustun

biz nokia yı savunmuyoruz burda. ben android sevmem kullanmam kime ne bundan? Android donanım düşmanıdır size her sene yeni bi telefon muhakkak aldırır.. Neden mi bugün aldığın telefonla bir sene sonraki oyunu açamazsın da ondan! Sistem rami sömürdükçe sömürür işlemci cayır cayır olur.. t20 de android al bak bakalım android alıcaksan 900 tl yi gözden çıkarıcaksın

Polymath

Polymath

Üye
Ya Sen o ucuz Androidlerde Sadece yaşlandırma uygulamasını kullanırsın. O çıkan Hd oyunları oynayamazsın. Neo V hariç. Onuda tam bilmiyorum ama ucuzlardan en iyisi o. Galaxy Ice var ALan bin pişman. Forumda araştır öğrenirsin. Ben 603 aldım 650 tl ye. 1 ghz işlemci 512 mb ram 128 mb ekran kartı. Git bak bakalım hangi androidde böyle özellik var o fiyata

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
ya kerdeş :D ben telefonu aldığımda akıllı telefon muhabbeti yeni başlamıştı yoktu bişey piyasada nokia dedim en iyi olur dedim aldım.
ben gene alırım fotoğraf makinası sıkıntı değil o , onu taşımak mesele :D tel ve foto bi arada olsun dedim sadece koyallık baabında,

slant1111

slant1111

Üye
ne derseniz deyin bigün nokiadan vaz geçip android İphone kullandığınızda hak vereceksiniz ne derseniz deyin bu değişmeyecek
ios alrm ama android asla,dğer arkadaşnda dedgi gbi her yıl telefo n değştrirsn.ama ios gayet stabil çalşıyor ona birşey diyemem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia'dan da symbian'dan da gına geldi aradığım hiç bi program yok aradıklarımın hepsi android'de İphone'de var... aldığım güne lanet olsun. kamerasi 8mp dedik onunda ne otofokus'u var ne macro çekimi alelade bi kamera hiç bir özelliği yok!

arkadaş çevremde akıllı telefon ilk ben aldım ve güzel geldi gözüme arkadaşların falanda hoşuna gitti. sonra arkadaşlarım nokia çok pahalı diye android işletim sistemli telefonlar almaya başladı tek nokia'lı ben kaldım arada alıyorum telefonlarını kamerasi benden daha iyi uygulamalar çok çok çok fazla, aradığım herşey android'de var.

nokia'nın sadece adı var başka hiç bir şeyi yok aklı olan sakın nokia almasın çok çok pişman olur en kısa zamanda elden çıkartıp, maddi durumu ilk düzelttiğim zaman android işletim sistemli bir telefon alıcam !!!

suçu başkasında değil kendimizde arayalım cıhaz almadan önce ihtiyaçlarınızi ve beklentilerinizi karşılayacak cıhazı araştırıp almazsanız pişman olmanız kaçınılmaz :hmmm

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
Ya Sen o ucuz Androidlerde Sadece yaşlandırma uygulamasını kullanırsın. O çıkan Hd oyunları oynayamazsın. Neo V hariç. Onuda tam bilmiyorum ama ucuzlardan en iyisi o. Galaxy Ice var ALan bin pişman. Forumda araştır öğrenirsin. Ben 603 aldım 650 tl ye. 1 ghz işlemci 512 mb ram 128 mb ekran kartı. Git bak bakalım hangi androidde böyle özellik var o fiyata
bunca donanımsal özellik varda nerede kullanıyosun bunları ? ne işine yarıyo bu donanımsal özellik ? :D

cyber

cyber

Üye

1ghz 512 mb ram 128 mb ekran kartı ne işine yarıyo acaba 1.5 gb oyun mu oynuyosun aynı donanımla android oynuyo ama yeter nokia...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[>>ELECKTRA<<];4690189' Alıntı:
1ghz 512 mb ram 128 mb ekran kartı ne işine yarıyo acaba 1.5 gb oyun mu oynuyosun aynı donanımla android oynuyo ama yeter nokia...

evet 1 gb lık tintin oyunu oynuyorum var mı başka sıkıntı?

---------- Eklendi @ 14:01:31 ---------- Yazıldı @ 14:00:15 ----------

ios a hiç sözüm yok ama androidde sizin bugün hayvani gördüğünüz donanımlı cihazlar bi sene sonra çıksa android 5.0 ı alamayacak her türlü iddaya girerim.. Galaxy s2 bile android 4.0 ı müşteri baskısıyla aldı! oysa 2 senelik c7 daha 3 ay önce güncellendi

Polymath

Polymath

Üye

Arkadaşım 1.5 gb oyunuda rahat rahat çalıştırır. Neden çalıştırmasın. Tin tin 1 gb değil mi çalıştırmıyor mu ? Ayrıca Androiddeki asphalt 900 mb iken sybmiabda 300 mb. Oyunun boyutuna göre mi siz Çalıştırılabilirlik seviyesini ölçüyorsunuz ?

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
işte anca o oynanır zaten gameloft oyun üretimini kesti mesela symbiana

benighted

benighted

Üye

ayni donanimdaki android oynatiyor ama para olarakta 900 liranin uzerinde oluyor ama 603 turkcellerde simdi 550tl den satiliyor.o fiyata o ozelli,te android varsa soyle.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya kerdeş :D ben telefonu aldığımda akıllı telefon muhabbeti yeni başlamıştı yoktu bişey piyasada nokia dedim en iyi olur dedim aldım.
ben gene alırım fotoğraf makinası sıkıntı değil o , onu taşımak mesele :D tel ve foto bi arada olsun dedim sadece koyallık baabında,

sen zamanına göre iyi telefon almışsın işte şimdi 2 senelik telefon zamanın gerisinde kalması normal memnun değilsen gider değişirsin burda kendi hatanla insanları birbirine düşürmeye hakkın yok.. Şikayet edin kapansın bu konu yoksa kalp kırarım

cyber

cyber

Üye
Arkadaşım 1.5 gb oyunuda rahat rahat çalıştırır. Neden çalıştırmasın. Tin tin 1 gb değil mi çalıştırmıyor mu ? Ayrıca Androiddeki asphalt 900 mb iken sybmiabda 300 mb. Oyunun boyutuna göre mi siz Çalıştırılabilirlik seviyesini ölçüyorsunuz ?

grafiklere bak bizdeki oyunlar android yanında java gibi kalıyo

slant1111

slant1111

Üye
gameloft amcasinin oğlu heralde

Polymath

Polymath

Üye
Galaxy İce ıle oynayınsana Tin tin ? :D:D:D:D:D 603 ile aynı fiyata. Anroid diyeceksiniz 1000 tl yi çıkarın gözden sonra burda atıp tutun ? :D

slant1111

slant1111

Üye
PriZm

PriZm

Üye

ios a hiç sözüm yok ama androidde sizin bugün hayvani gördüğünüz donanımlı cihazlar bi sene sonra çıksa android 5.0 ı alamayacak her türlü iddaya girerim.. Galaxy s2 bile android 4.0 ı müşteri baskısıyla aldı! oysa 2 senelik c7 daha 3 ay önce güncellendi
CM takımı burda devreye giriyor işte :)

cyber

cyber

Üye
herşey açık benden bu kadar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt