Telefon Tavsiyesi Sony, Apple, Nokia ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bana kalırsa symbian'dan sonra en iyisi android biraz o özgürlüğü yaşa iosa geçip kendini kısıtlama derim. Wp ise yine nokiadan esintiler olacak uygulama yetersizliği vb gibi sorunlar bana kalırsa sony iyi ve kaliteli bir marka ben al keyfini çıkar derim jollanın sonu ne olur belli değil şuan bulaşılacak şey değil. Şimdi bir android al onu eskitince wp gelişmiş olur beraber geçeriz lumia güzel donanımı vs herşey güzel ancak yazılım olmadıktan sonra en kral donanımı koysan nolur o yüzden wp için erken bence ios düşünüyorsan'da 5c'yi hiç düşünme derim ucuz iphone etiketiyle çıkıp 5 ile aynı paraya satılması fazlasıyla saçma 5 yine iyidir ama 5s'i hiç düşünme iyi hoş tamam ama bence o kadar para verilmez :)

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve TheLastWarrior

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
paran varsa en iyisini al iphone5S kamera + kalite + Güncelleme + Oyun ve Uygulama arayüz ve stabiliteiphone almam diyorsan sony tavsiye ederim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ios da 5 e para verecek kadar yukarı çıkıyosan biraz daha koy 5s al. Ama o kadar çıkmaya gerek yok dersen 5C de 5 in özelliklerinde pişman etmez 500 - 600 tl cebinde kalır. Sırf plastik diye sıkıntıya girilmezki zaten kılıfla kullanırsın büyük ihtimal. ve o plastiğin diğerlerine bakarak sağlam olduğu söyleniyo. G2 Nexus 5 bunlarada bakabilirsin.

Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam Z1 ya da Z1 Compactımı alırım. @Pikkaccu

avcitalip

avcitalip

Üye
808'i satmadıysan Z1 yanına güzel bir ikili olur,şu boyut olayına alışın artık ya :)

sattıysan bak 1020 de iyidir marketi adam olmaya başladı alınabilir yani,ama yine de içlerinden sorunsuz olsun diyorsan 5S 32GB veya 64GB en iyisidir uzun süreler güncelleme alırlar üstelik 64 bit ileriye dönük işlemcileri var ;)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Bir güncelleyelim şurayı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt