CM takımı burda devreye giriyor işte![]()
gir gameloft'tabii ki amcamın oğlu değilnokia da senin değil bu kadar stres yapmana gerek yok!=) bak bakalım varmı symbian oyun en son kaç ay önce üretmiş araştır biraz araştır ! =) nokia geri kaldı her konuda geriii
![]()
ya dostm tamam anlamyorsun sen bzi .bz oyun kapıştırmıyoruz burada sen anlamamaya drenyorsun problemin nedir ?
Doğru.Symbianın androide karşı stabilitesi daha yüksek.ama gerek donanım desteğinden gerek yazılım desteğinden dolayı android daha çok tercih ediliyor.aynı zamanda androiddeki portlama şansı daha yüksek.(örnek Galaxy S de artık OTG var.)
yanlış mıyım bu konuda da böyle? Bak navy sen ve klongs (mehmet) hariç androidin eksiklerini kabul eden tek kul görmedim şu forumda yemin olsun.. Ben 701 kullanıyorum telefonumda AF eksik ama hiç sorun yaşamadım hiç bulanık resim çekmedim çekili 219 tane resim var.. Symbianın oyun ve uygulama sıkıntısı var kapalı kaynak olduğundan yazılım yazması zor olduğundan uğraşılmıyor ki zaten yavaş yavaş rafa kalkan bi sistem.. Ama performans konusunda ben hiç sıkıntı çekmiyorum ne donma ne kasılma ne resetleme olmuyor.. Şarjım bir buçuk gün rahat gidiyor ki bütün gün forumdayım.. Ama bi android kullanana android şöole böle desen hayatta kabul etmiyor
Nokia değil ciğerim symbian geri kaldı! Nokia WP için bir çok firmayla oyun ve uygulama anlaşmaları imzaladı Nokia symbianı bitirip wp ye geçecek sen biraz araştır baya geri kalmışsın
---------- Eklendi @ 14:12:43 ---------- Yazıldı @ 14:12:11 ----------
Onun problemi sadece Google Hekimleri çözer Kaan anladın sen beni![]()

benim sorunum açık açtığım konuyu okursanız anlarsınız ne yazmışım nokia'geri kaldı hemde çoook
Doğru.Symbianın androide karşı stabilitesi daha yüksek.ama gerek donanım desteğinden gerek yazılım desteğinden dolayı android daha çok tercih ediliyor.aynı zamanda androiddeki portlama şansı daha yüksek.(örnek Galaxy S de artık OTG var.)
geçti bile windows phone'a ama onda da dikiştutturamıcak bak
---------- Eklendi @ 14:21:05 ---------- Yazıldı @ 14:17:43 ----------
şuan nokia'yi savunanlar var ya, şu kullandığın telefon bölümünde bi gün nokia dışında telefon yazıcak buna eminim bak![]()
çünkü linux tabanlı bu da virüs olayını maksimuma çıkarıyor mu? EVET! Symbiana virüs bulaşır mı? HAYIR. Nokia mağaza da virüse denk gelen var mı? HAYIR. Google Play e angry birds space in bire bir aynısı şeklinde virüs kondu mu ve insanlar bunu indirdi mi? EVET.. Yaklaşık 1 milyon android kullanıcısına mağazadan bir virüs girdi mi ve bunun haberi maxicep anasayfada yayınlandı mı? EVET! Artık telefonları bankacılık işlemleri için bile kullanıyoruz virüsü mağazaya koyanın kredi kartı veya banka hesabı bilgilerinize eriştiğini düşünsenize? Adam makro çekim için c7 almış ne alaka yani? Nokia geri kalmışmış..Nokia telefon olayında her firmadan öncü.. WP ye geçerek androide karşı atağını başlattı neden adece symbianlı cihazlarla kıyaslıyorsunuz çözemedim?

500-600 tl ye hangi androide geçeceksin merak ettim?aga adamlar takmiyor artık nokia'yı hiçbir uygulama ureticisiilk fırsatta kurtulucam zaten nokia'dan
,
sakin patron
virüs olayı hiç başıma denk gelmediği için bu konuda birşey diyemeyeceğim.
ama marketteki ücretli uygulamaların hepsinin ücretsiz olduğu ve virüs olmayan başka kaynaklar var.örnekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------- Eklendi @ 14:26:13 ---------- Yazıldı @ 14:25:30 ----------
500-600 tl ye hangi androide geçeceksin merak ettim?
Arkadaşım araştırmamışsın. Akıllı telefonlar yeni çıkıyor diye bir bahane yok. 2. nesil belle telefonlar çıktıktan sonra ben 3 ay bekledim güncellemesi ne olacak, donna mı gelecek, carla mı gelecek diye. Kırk kere araştırdım. Ayrıca C7 ilk çıktığında da akıllı telefonlar belliydi. Symbian'dan herkes sıkıntı çekiyordu. C7 sanki ilk nokia akıllı telefonmuş gibi bahsediyorsun. Ben benim telefonumun auto focus ve flaşı olmadığını biliyordum. Oyunların bir yere kadar geleceğini biliyordum ona göre aldım. Nokia bana denk android telefonlara nazaran 200-300 lira daha ucuza bir telefon sunmuş, hem de daha kaliteli, sağlam üstüne bir de niye uygulama gelmiyor diye onlara mı kızacağım.
Ve eğer akıllı telefon karşılaştırmasına girecekseniz, her şeyi destekleyen bir akıllı telefon, sizi mağdur etmeyecek bir akıllı telefon derdindeyseniz şu android'i bir bırakın. IOS gibi bir sistem varken kimse kalkıp da ay android vay android demesin. Android'in iyi diyebileceğin telefonları iphone'dan belki 100 belki 200 lira ucuz. HTC one, Samsung Galaxy s2 alacağıma iphone alırım. Hem işletim sistemi yüzünden alırım. Hem de bana göre akıllı telefon boyutlarında en uygun boyutlara sahip telefonlar N9 ve Iphone. Tabak gibi telefonları android iyi diye taşımam.
Ne marka nefretiymiş bu ya.
artik symbian alinmaz arkadaslar dogru düzgün birsey cikmiyor gittikce batiyor symbian onun icin yeni telefon alacaklar birkac tl daha koyup ise yarar bir telefon almalari.