Iddia: Nokia Ve Htc, Çift Sim Destekli Windows Phone Modelleri Üzerinde Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Iddia: Nokia Ve Htc, Çift Sim Destekli Windows Phone Modelleri Üzerinde Çalışıyor
Akıllı telefon pazarında yer alan işletim sistemlerine baktığımızda Google‘ınAndroid işletim sistemi yanı sıra Apple‘ın iOS işletim sistemi üzerinde çalışan iPhone modellerinin hakimiyetini görüyoruz. Bu iki işletim sistemi pazarın oldukça yüksek bir oranına sahip olurken, arkasından Blackberry OS ve Microsoft‘un Windows Phone işletim sistemi gelmekte.



Windows Phone Android ve iPhone karşısında ne yazık ki başarılı olamadı. Geçtiğimiz gün Microsoft çatısı altına giren Finlandiya kökenli akıllı telefon üreticisi Nokia, Windows Phone işletim sisteminin en büyük temsilcisi olarak karşımıza çıkmakta. Firma Windows Phone üzerinde çalışan Lumia modellerini pazara sunuyor. 22 Ekim tarihinde de bir çok yeni model daha sunacak.

Pazarda sadece Nokia‘nın akıllı telefon modelleri yer almıyor. HTC, Samsung, Huawei gibi bir çok firma Windows Phone üzerinde çalışan modeller sunmakta. Ancak bu firmaların ana cihazlarını Android işletim sistemi üzerinde çalışan modeller oluşturmakta. Windows Phonecihazlardan az sayı da sunmaktalar.

Her ne kadar tüm dünyada olmasa da özellikle Çin başta olmak üzere bazıAsya ülkelerinde çift SIM kart desteğine sahip Android modeller dikkat çekmekte. Şimdi de gelen bilgiye göre Nokia başta olmak üzere HTC ve bazı diğer akıllı telefon üreticilerinden Windows Phone 8 üzerinde çalışan çift SIM kart desteğine sahip akıllı telefon modelleri gelebilir.

Geçtiğimiz ay hatırlanacağı üzere Twitter’dan@evleaks Nokia 720‘nin çift SIM kart destekli versiyonunun yolda olduğu haberini vermişti.

İddia: Nokia ve HTC, çift SIM destekli Windows Phone modelleri üzerinde çalışıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt