ergene123
Üye
nokia'dan da symbian'dan da gına geldi lanet olası !!!
nokia'dan da symbian'dan da gına geldi aradığım hiç bi program yok aradıklarımın hepsi android'de İphone'de var... aldığım güne lanet olsun. kamerasi 8mp dedik onunda ne otofokus'u var ne macro çekimi alelade bi kamera hiç bir özelliği yok!
arkadaş çevremde akıllı telefon ilk ben aldım ve güzel geldi gözüme arkadaşların falanda hoşuna gitti. sonra arkadaşlarım nokia çok pahalı diye android işletim sistemli telefonlar almaya başladı tek nokia'lı ben kaldım arada alıyorum telefonlarını kamerasi benden daha iyi uygulamalar çok çok çok fazla, aradığım herşey android'de var.
nokia'nın sadece adı var başka hiç bir şeyi yok aklı olan sakın nokia almasın çok çok pişman olur en kısa zamanda elden çıkartıp, maddi durumu ilk düzelttiğim zaman android işletim sistemli bir telefon alıcam !!!
arkadaş çevremde akıllı telefon ilk ben aldım ve güzel geldi gözüme arkadaşların falanda hoşuna gitti. sonra arkadaşlarım nokia çok pahalı diye android işletim sistemli telefonlar almaya başladı tek nokia'lı ben kaldım arada alıyorum telefonlarını kamerasi benden daha iyi uygulamalar çok çok çok fazla, aradığım herşey android'de var.
nokia'nın sadece adı var başka hiç bir şeyi yok aklı olan sakın nokia almasın çok çok pişman olur en kısa zamanda elden çıkartıp, maddi durumu ilk düzelttiğim zaman android işletim sistemli bir telefon alıcam !!!

az önce t20 kullandm android i kaldrmyor telefon o derece durum vahim.ayrıca kamerada c7 ve n8 çok iyi .ios veya android parlaklk kontrast falan abartıyor göze hoş geliyor.fotoğraf ve videoları pc de test et.
güldürme beni onu uygulamadan bile saymıyorum ben , ben aldığımda akıllı telefon muhabbetleri yeni yeni başlıyordu ki bunun için araştıramadım macro çekim yapmak için cebimde mercek mi taşiyim ? allah aşkına bi android oyunlarına uygulamalarına bak bide symbian hangisi oyunlar uygulamalar daha kaliteli ? 500 600'e de var c7'den iyi android telefonlar biraz araştır