nokia'dan da symbian'dan da gına geldi lanet olası !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
nokia'dan da symbian'dan da gına geldi lanet olası !!!
nokia'dan da symbian'dan da gına geldi aradığım hiç bi program yok aradıklarımın hepsi android'de İphone'de var... aldığım güne lanet olsun. kamerasi 8mp dedik onunda ne otofokus'u var ne macro çekimi alelade bi kamera hiç bir özelliği yok!

arkadaş çevremde akıllı telefon ilk ben aldım ve güzel geldi gözüme arkadaşların falanda hoşuna gitti. sonra arkadaşlarım nokia çok pahalı diye android işletim sistemli telefonlar almaya başladı tek nokia'lı ben kaldım arada alıyorum telefonlarını kamerasi benden daha iyi uygulamalar çok çok çok fazla, aradığım herşey android'de var.

nokia'nın sadece adı var başka hiç bir şeyi yok aklı olan sakın nokia almasın çok çok pişman olur en kısa zamanda elden çıkartıp, maddi durumu ilk düzelttiğim zaman android işletim sistemli bir telefon alıcam !!!

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Şuan bende aynı durumdayım :|

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ee napalım şimdi?? Kamerayla cetvel merceğiyle bile macro çekim yapılabiliyor! 40 sene yaşlandırma programı için karalıyorsan durma devam et.. Nokia mı çok pahalı?? Ben buna bi tarafımla gülerim! c7 aldığın paraya onun işlerini yapan 0 bir android telefon alamazsın! alacağın en ucuz ve iyi android neo v o da 850 tl civarı c7 700 tl zamanında alırken araştırıp alıcaksın gelip burda asıp kesmiyiceksin!

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
ee napalım şimdi?? Kamerayla cetvel merceğiyle bile macro çekim yapılabiliyor! 40 sene yaşlandırma programı için karalıyorsan durma devam et.. Nokia mı çok pahalı?? Ben buna bi tarafımla gülerim! c7 aldığın paraya onun işlerini yapan 0 bir android telefon alamazsın! alacağın en ucuz ve iyi android neo v o da 850 tl civarı c7 700 tl zamanında alırken araştırıp alıcaksın gelip burda asıp kesmiyiceksin!

Haklısın.

m.edip

m.edip

Üye
alırken araştırsaydın telefonun özellikleri yazıyo üzerinde ayrıca nokianın telefonları gayet iyi. Belle yeni bir yazılım olduğu için elbette sorunlar var ama eminim güncellemeyle hallolur. Böyle şeylerle karalama yapma bence

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yapamadığın şeyleri yapacağını söyleyen oldumu yada nokia böyle bir açıklamadamı bulundu
başka bir telefon almayabilirdin alırken araştırma yapmıyorsun sonrada lanet okuyorsun
aynı nokia 500 kullanıcılarının yaptığı gibi

slant1111

slant1111

Üye
şu ucuz androidli telefonları çok merak ettim :) az önce t20 kullandm android i kaldrmyor telefon o derece durum vahim.ayrıca kamerada c7 ve n8 çok iyi .ios veya android parlaklk kontrast falan abartıyor göze hoş geliyor.fotoğraf ve videoları pc de test et.

suatsari

suatsari

Üye
Arkadaşların nokia pahalı diye android telefon mu alıyor.Şu aldıkları telefonlar hangisi yazar mısın.

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
40 yıl yaşlandırma mı :D güldürme beni onu uygulamadan bile saymıyorum ben , ben aldığımda akıllı telefon muhabbetleri yeni yeni başlıyordu ki bunun için araştıramadım macro çekim yapmak için cebimde mercek mi taşiyim ? allah aşkına bi android oyunlarına uygulamalarına bak bide symbian hangisi oyunlar uygulamalar daha kaliteli ? 500 600'e de var c7'den iyi android telefonlar biraz araştır
bide c7 1.nesil olarak kaldı merak etme yakında aradığınız hiç bir şeyi bulamadığında haklıymişsin dersin çünkü bende bi zamanlar senin gibi diyordum tozz kondurmuyordum ama ben yanıldım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
t11 t20 bunlardır Allah bilir git t11 e angry birds space yükle bakıyım açılıyor mu?

slant1111

slant1111

Üye
android uygulamaları ve oyunlarına kalitesiz demiyoruz.senin ucuz android dedgn telefon hangsi merak edyorz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
40 yıl yaşlandırma mı :D güldürme beni onu uygulamadan bile saymıyorum ben , ben aldığımda akıllı telefon muhabbetleri yeni yeni başlıyordu ki bunun için araştıramadım macro çekim yapmak için cebimde mercek mi taşiyim ? allah aşkına bi android oyunlarına uygulamalarına bak bide symbian hangisi oyunlar uygulamalar daha kaliteli ? 500 600'e de var c7'den iyi android telefonlar biraz araştır
bide c7 1.nesil olarak kaldı merak etme yakında aradığınız hiç bir şeyi bulamadığında haklıymişsin dersin çünkü bende bi zamanlar senin gibi diyordum tozz kondurmuyordum ama ben yanıldım

ben toz kondurmamazlık etmiyorum ciğerim. Oyun uygulama yok zaten buna itirazı olan da yok.. Ben bana yetenden fazla oyuna sahibim cihazımda 14 tane oyun var fazla bile.. Akıllı telefon demek oyun oynamak demek mi? Ben 2.nesil cihaz kullanıyorum ciğerim bunu da söyliyim. 500 600 e bana android 2 tane güzel telefon söyle karşılaştıralım hadi??

---------- Eklendi @ 13:38:52 ---------- Yazıldı @ 13:37:38 ----------

hangi telefon makro çekim yapıyor merak ettim 500 600 tl lik? Senin mercek dediğin 2 cm bişey koy ufak bişeye taşı çok mu zor? Madem fotoğrafa meraklısın o paraya gidip fotoğraf makinesi alsaydın macro çekim için telefon alan bi seni duydum

slant1111

slant1111

Üye
500-600 e telefon mu kaldı ya :)

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Ray ne kadar bu telefon ? 580 tl :D
ben diyorum gidin bi android bölümünde bakın karşılaştırın oyunları uygulamaları

---------- Eklendi @ 13:44:06 ---------- Yazıldı @ 13:41:24 ----------

instagram çekmek istiyorum al en son bugün aradım bi program ama yok nedense abi bak oyun uygulama ureten firmalar bile symbian için üretmiyolar artık bi çoğu hiç üretmedi bile

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bak bakalım 580 mi bu?

slant1111

slant1111

Üye
ya dostum senin şu an kafan karışmış.biz diyoruz ki oyunlar harika biz de isteriz öyle oyunlar.oyunlar ve uygulamaya birşey diyen Yok .ben şuan c7 den memnunum telefonumu bya kisisellestrdm gayet iyi oldu

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
ona bakarsan senın dediğin 700 tl'lik telefon c7

vatan teknosa tarzı yerlerde kitliyolar hocam

slant1111

slant1111

Üye
anlaşılan senin istedgn uygulama falan.programlama dllerini öğren yaz en güzeli bu :D

lalezar___

lalezar___

Üye
ben eski bir nokiali olarak su an android kullaniyorum ve nokiayi hala savunanlari anlamis deilim android her konuda ustun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
biz de demiyoruz ki symbian uygulama ve oyunda androidden iyi diye bunu diyen var mı ? Ben görmedim kaç zamandır şu forumdayım.. Ben androidin ara yüzünden tut menüsüne hiçbirşeyini sevmiyorum 2 tane yanı var biri face uygulaması biride htc nin saatli hava durumu widgetı bu kadar.. Sen fotoğrafçılığa soyunmuş gitmiş c7 almışsın dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı olmuş.. O paraya makine alsaydın.. Almadan önce araştırmamışsan bu senin hatan kimse sana c7 alırsan makro çekim yaparsın instagram kullanırsın vesaire dedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt