Symbian'ın Geleceği

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
Beyler Sony ve Samsung'ta S60v5 tutmadigi icin mi devami gelmedi ? Sony Satio gercekten şık ve ustun bur cihaz. 600 mhz islemci, 12 mp kamera ve dahasi. Bugun neredeyse bir N8'e rakip olabilecek bir cihazdi ki s60v5 olmasina ragmen bu boyleydi. Eger o ve Samsungun symbianli cihazlari tutsaydi su anda Symbian Nokia'nin elinde yok olmaya mahkum kalmazdi, diger markalar da s^3'e gecis yapardi ve hatta Android'in adi bile duyulmazdi.

doctorrr

doctorrr

Üye
öyle usta symbiana karşı fena bir karalama kampanyası son iki yıldır :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
valla bende mayak oyun oynamayı severim ama kullanılabilirlik daha önemli. Mesela oyun yok bende ama kullanabiliyorum hemde çok seri bu beni mutlu eden şey. Symbian artık sadece kullanabilirlikte var. Bu arada nerde bizim bi iki fandroid ? Allahtan yoklar bea. Valla arkadaşlar adam haklı bence de elinizdeki cihazları lumia veya diğer cihazların yeni serileri gelene kadar eskitin. Ondan sonra ömürlük cihaz alırsınız. Ben elimdeki c7 ile bu kışı çıkarmaya çalışıyorum 2013e geçince inşallah elimde lumia olur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla bende mayak oyun oynamayı severim ama kullanılabilirlik daha önemli. Mesela oyun yok bende ama kullanabiliyorum hemde çok seri bu beni mutlu eden şey. Symbian artık sadece kullanabilirlikte var. Bu arada nerde bizim bi iki fandroid ? Allahtan yoklar bea. Valla arkadaşlar adam haklı bence de elinizdeki cihazları lumia veya diğer cihazların yeni serileri gelene kadar eskitin. Ondan sonra ömürlük cihaz alırsınız. Ben elimdeki c7 ile bu kışı çıkarmaya çalışıyorum 2013e geçince inşallah elimde lumia olur.

inşallah kardeşim.. Katılıyorum kullanabildiğiniz kadar kullanın oyunu pc de oynamak her zaman daha iyi

doctorrr

doctorrr

Üye
pes aspalht 6 dungeon hunter bu ve bu gibi oyunları oyunları 600 lük c6 sorunsuz açıyor ve kasmıyor ee aynı fiyata 800 mhz galaxy ace çalıştırda adamakıllı görelim...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Ben senin yerinde olsam telefona o kadar para vermem Ps3 alırım oyunu ordan oynarım Telefon içinse Ps3'ten artan parayla da normal bi telefon alır hayatı yaşarım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben senin yerinde olsam telefona o kadar para vermem Ps3 alırım oyunu ordan oynarım Telefon içinse Ps3'ten artan parayla da normal bi telefon alır hayatı yaşarım :)

Lumialar da xbox live var az bi incele derim kardeşim :) ve wp8 ile kinect yani hareket algılama gelebilir ;)

doctorrr

doctorrr

Üye

Lumialar da xbox live var az bi incele derim kardeşim :) ve wp8 ile kinect yani hareket algılama gelebilir ;)

oyyş wp fena öyle böyle değil geçen ali usta nın anlattıklarına göre iş büyüyecek tam bir pc ayarında olacak bide vay :D

doctorrr

doctorrr

Üye
çok gecikti ama :(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gelecek göremiyorum ben Nokia tamamen WP'ye yönelmiş durumda. Elimizdekilerle yetineceğiz gibime geliyor bir yıl daha çünkü telefonlarımız yeni neredeyse.

Enes

Enes

Üye
ne geleceği ya gelcek mi kalmış symbian'a :)

deforze

deforze

Üye
androidin arkasında google,ios nin arkasında apple,nokia nın arkasında microsoft
2011 verisi
ios 37,5 milyon
android 35,5 milyon
w7 1 milyon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
android 4 yıllık wp 1 yıllık onu da yazsaydın??

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xbox Live'ı abartmayın. O sadece Xbox 360 kullanıcılarıyla alakalı bişey yani telefondan Xbox 360 hesabınıza girip üyelik bilgilerinizi güncelleyip avatar falan değiştirebiliyorsunuz. Bi de mesela telefonda bir kinect karakteri yaratıp bunu xbox 360'ınıza aktarıyosunuz olay bu yani son derece gereksiz bişey. Maxicepteki haberde de benim başta beğendiğim Nokia Lumia 610'un Skype çalıştıramayacağı gibi Pes 2012 ve Angry Birds(yok artık) oyunlarını da düşük ram(256mb)'den ötürü çalıştırmayacağı açıklanmış. Trajikomik bir durum.

klongs

klongs

Üye
o zaman lumia 610 un galaxy aceten farki yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
610 zaten giriş seviye ucuz cihaz normaldir bence.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
o zaman lumia 610 un galaxy aceten farki yok
Ace en azından hafif kasarak da olsa GTA 3 ve tabi ki Angry Birds'ü de çalıştırıyordu. 610 bari beğenmediğimiz Ace kadar olabilseymiş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ace en azından hafif kasarak da olsa GTA 3 ve tabi ki Angry Birds'ü de çalıştırıyordu. 610 bari beğenmediğimiz Ace kadar olabilseymiş.

610 sadece space i çalıştırmıyor benim bildiğim ama bunlar kesin çalışmıyacak değil optimize edilmeye uğraşılıyor Microsoftun firmalarla anlaşmaları var yapılacaktır bence

Üst Alt