arkadaslar herkese merhaba..bende bir N96 kullanicisiyim,ve sorunum su: telefonuma hicbir sekilde flash lite,bolt lite gibi programlari kuramiyorum ve dolayisi ile internetten(google,youtube v.b. sitelerden) video izleyemiyorum yada acamiyorum..yardimci olursaniz cok sevinirim,herkese iyi eglenceler..
Selam Rafik ben Almanyada yasim bir n96 aldim yorum tema yükleyemim birsey edemim baa yardimci olursan cok sevinecem sen saa iyi bak msn adresim Stumm_m@hotmail.de baaa yaz ha yerii beklim
kardeş şimdiden teşekkürler... n96 haritalarda wirelles üzerinden güncelleme yapabiliyomuyuz yapabiliyosak nasıl. veya free gps harita programı nasıl ve nereden bulabilirim? emeğine sağlık...
--------------- Ekleme ---------------
çoklu işaretleme nasıl yapılıyor bu n96da şimdiden teşekkürler
mrb arkadaşlar.bende n96 var yurt dışından geldi yani kayıt dışı.ona n gage oyun yüklüyorum biraz yüklüo sonra file is corrupted dio. sizce sorun ne olabilir ya da nasılhalledebiliriz.ben biraz araştırdım hack falan dio. O nasıl yapılcak ve yapılırsa da telefonda herhangi bir sorun olur mu???
birader ben internetteki videolari acmiyorum bolt browser diye bisey varmis ama biturlu bulamadim.soyle bana bi link verde basinca indireyim.linke basiyom ordan oraya geziyom.deli oluyom.su isi bi coz kardes tesekkur ederim.umitboz_@hotmail.com
ilk aldıımda çok yavaştı üzülmüştm o kadar para veripte malumbi msjı 20 -30 saniyede fln açıodu o derece
sora yazılım güncellttim hızlandı şükür..sora hack gerekti çok ama çok uğraştrdı telefona sahp olan arkadaşlar bilirler sora kuzenm saolsun hackledi şu an iiki almışım diorum..kesnlkle mükemmel lakinn mükemmel kelimesini kullanabilmek için baya bi aşamalardan geçmesi gerekti telefonun.. bu aşamaları aşacaına inanan arkadaşlara kesnlkle tavsiye ediorum
selam arkadaşlar ben n96 kullanıyorum ama nedense tema bir türlü yükleyemiyorum yükleme yaptıgımda ya süresi gecmiş yada ayarları bozuk diyor kac tane tema denedim bir türlü olmuyor yardımcı olursanız sevininirim..
--------------- Ekleme ---------------
tam olarak sunu sertifika henüz gecerli degil süresi dolmuş yada bozuk link..