Nokia N9 Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ya arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki siz?
Bu telefonun tasarım ve ekran kalitesi diğerlerinden çok çok farklı...
O kadar muhteşem bir tasarımı varki İphone bile yanında değersiz kalır.
Telefonun fiyatı birkaç arkadaşımızın dediği gibi 1.750 TL değil 1500 TL civarlarında satılıyor oda Nokia'dan kaynaklı bir durum değil burada Nokia'ya kızacağınıza bu kadar çok vergi alan devletimize kızsanız daha iyi olur. Eminim ki ilerleyen günlerde telefonun fiyatı 1.300 TL'ye kadar düşecektir.

Gelelim donanım ve özelliklerine...
Telefonun donanımı çağın gerisinde değil arkadaşlar kim öyle diyorsa benim gözümde teknolojiden anlamıyordur...
Şöyle bir örnek vereyim 2.40 ghz'lık 2 pc işlemcisi her ne kadar dışarıdan aynı güç ve hıza sahip görünsende öyle değildir...
İkisinide birbirinden ayıran birçok özellik vardır... Biri daha iyi performans verirken diğeri onun kadar vermeyebilir...
Nokia N9'da 1 Ghz işlemci 1 GB ram bulunmakta şuan piyasaya baktığımızda gayet iyi bir donanım çünkü 1 GB ram iyi telefon dediğiniz telefonlarda bile kullanılan en yüksek ram daha üstü yok...
İşlemcisi ise çok iyi sony ericson arc bile 1 Ghz işlemciye sahip oda hala çok popüler diğer örnekleride var.
Ayrıca bu telefonun en büyük artısı geniş depolama alanı tam 64 GB hangi telefonda var bu?

Diğer artıları ise Power SGX 530 grafik arabirimi, 8 megapiksel Carl Zeiss 720p HD 30 kare/s kamerası (makro çekim) ve diğer gelişmiş donanımlara sahip bir telefon bu...
Büyük ve kaliteli ekranında muhteşem arayüzü ve çok canlı renklerle bence rakiplerinden geri kalan bir telefon değil...
Birçok kıyaslama ve incelemede gördükki telefon gerçekten çok hızlı ve başarılı...

Daha birkaç gün öncesine kadar intel ve Nokia telefona her türlü yazılımsal desteği arttırarak vereceklerini açıkladılar.
Belki iyi bir satış rakamına ulaşışırsa bu işletim sistemine sahip yeni telefonlarlada tanışabiliriz hiç belli olmaz bu işler...

Bana göre bu telefon piyasanın en iyilerinden kim ne derse desin ama demeden önce bir eline bakıp görsün yada araştırsın...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, ultrAslan.sefer, n000k ve 2 diğerleri

jamesbaba

jamesbaba

Üye
4s 16 gb cihaz alinir o fiyata bence iphone al

Navy Blue

Navy Blue

Üye
İphone 4S kaç para biliyormusunuzda konuşuyorsunuz siz?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Telefonun fiyatı birkaç arkadaşımızın dediği gibi 1.750 TL değil 1500 TL civarlarında satılıyor oda Nokia'dan kaynaklı bir durum değil burada Nokia'ya kızacağınıza bu kadar çok vergi alan devletimize kızsanız daha iyi olur. Eminim ki ilerleyen günlerde telefonun fiyatı 1.300 TL'ye kadar düşecektir.

Telefonun donanımı çağın gerisinde değil arkadaşlar kim öyle diyorsa benim gözümde teknolojiden anlamıyordur...
Şöyle bir örnek vereyim 2.40 ghz'lık 2 pc işlemcisi her ne kadar dışarıdan aynı güç ve hıza sahip görünsende öyle değildir...
İkisinide birbirinden ayıran birçok özellik vardır... Biri daha iyi performans verirken diğeri onun kadar vermeyebilir...
Nokia N9'da 1 Ghz işlemci 1 GB ram bulunmakta şuan piyasaya baktığımızda gayet iyi bir donanım çünkü 1 GB ram iyi telefon dediğiniz telefonlarda bile kullanılan en yüksek ram daha üstü yok...
İşlemcisi ise çok iyi sony ericson arc bile 1 Ghz işlemciye sahip oda hala çok popüler diğer örnekleride var.
Ayrıca bu telefonun en büyük artısı geniş depolama alanı tam 64 GB hangi telefonda var bu?

Diğer artıları ise Power SGX 530 grafik arabirimi, 8 megapiksel Carl Zeiss 720p HD 30 kare/s kamerası (makro çekim) ve diğer gelişmiş donanımlara sahip bir telefon bu...
Büyük ve kaliteli ekranında muhteşem arayüzü ve çok canlı renklerle bence rakiplerinden geri kalan bir telefon değil...
Birçok kıyaslama ve incelemede gördükki telefon gerçekten çok hızlı ve başarılı...

Daha birkaç gün öncesine kadar intel ve Nokia telefona her türlü yazılımsal desteği arttırarak vereceklerini açıkladılar.
Belki iyi bir satış rakamına ulaşışırsa bu işletim sistemine sahip yeni telefonlarlada tanışabiliriz hiç belli olmaz bu işler...

Bana göre bu telefon piyasanın en iyilerinden kim ne derse desin ama demeden önce bir eline bakıp görsün yada araştırsın...
çok güzel bir açıklama teşekkür ederim..

n000k

n000k

Üye
Telefon muhteşem,Fiyatı bende Pahalı buluyorum ama Farklı olmak ucuz değildir,bunuda biliyorum,Muhteşem bir tasarım,Muhteşem bir Multitasking,Muhteşem arayüz..
Tamam donanım olarak muhteşem değildir belki ama birbirinin aynısı olmaktansa,Herkes gibi olmaktansa Farklı olmayı tercih edenler vardır Mutlaka,Orjinal olun beyler..

Gayet açık değilmi? Birbirinin klonu cepler arasındaki tek farklı cep.
o note ne öyle be?? acaba benim 2 elim ona yetermi yoksa kendime ANDROID bi el daha taktırsammı acaba? kusura bakmayın note u çok öven arkadaşlar.. cep bilgisayarı değil akıllı cep telefonu alıyoruz.. ideal ölçülerde olmayan telefonla N9 u karşılaştırmayın lütfen..

Edıt= note yerine nexus yazmışım.. çok özür..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
EFG_07

EFG_07

Üye
Telefon muhteşem,Fiyatı bende Pahalı buluyorum ama Farklı olmak ucuz değildir,bunuda biliyorum,Muhteşem bir tasarım,Muhteşem bir Multitasking,Muhteşem arayüz..
Tamam donanım olarak muhteşem değildir belki ama birbirinin aynısı olmaktansa,Herkes gibi olmaktansa Farklı olmayı tercih edenler vardır Mutlaka,Orjinal olun beyler..

Gayet açık değilmi? Birbirinin klonu cepler arasındaki tek farklı cep.

Evet haklısın samsung serisinin neredeyse tümü birbirine yakın modeller , görsellik olarak bir çeşitlilik yok neredeyse içlerinden en güzel nokia n9 ve iphone görünüm olarak en iyisi bence , sonuçta bir telefon sadece gücüyle değil görüntüsüyle de ben buradayım demeli :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
1)cihaz 1559 lira yalan yanlış bilgi vermeyelim
2)sistemin onu kapali yok soylr boyle fes edildi diyen arkadaslara n900 e bi baksinlar derim bugun bile developerlar ugrasiyor yeni fikirler projeler deniyorlar (en son cihaza 720p ve dvd kalitesinde kayit yapma ozelligi gelistirildi suan android ics e porta ugrasan developerlar var
3)Diger sistemler gibi firmanin son vermesiyle cihazin isinin bittigi anlami open source olan n9 da cikmaz zaten cihaz cikmadan n950 gelistirici cihazinda n9 icin bi cok program yazildi developerlar tarafindan
4)fiyat tamam trde kdv otv yansimasindan dolayi pahali gelebilir fiyattan yakinanlara hak veriyorum ama yurtdisindan alinirsa son kurusuna kadar hakkini verecek bi cihaz
Yanlış Bilgi Vermiyorum Gittim Nokia Shop a Sordum Bu Fiyatı Verdiler

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bana çok saçma geliyor arkadaşlar. burda telefonu öyle yerden yere vuranlar var ki helede kulaktan dolma bilgilerle eleştirenler..inanın aklım almıyor
abi bu telefon öyle herkesin kolay kolay ulaşabileceği bir telefon değil öncelikle herkes bunun farkındadır eminim ki..
öyle oturduğumuz yerde bu cihazı kötülemek hakkında tahminlerde bulunma ile bu cihazın başarısına gölge düşmez.
teknisyenlerden tutun çalışanlara tam bir mükemmel işçilik ürünü bu telefon. geçenler de yapım süreci ile ilgili bir belgesele denk geldim nokianın orjinal facebook sayfasında
gerçekten tasarım harikası...''Alışılmış ve artık sıkan tasarımlı telefonlar'' ın olduğu piyasaya yarattığı fark ile bomba gibi düştü kaldı ki işlemcisi bunun cabasıi.. kimse az demesin işlemcisi telefon yağ gibi resmen donma asla yaşanmayacak bir telefon kaldı ki renkler çok canlı ikonlar çok estetik...menü sayfasının 3 bölümden oluşması ve 1 bölümde de beslemelerin olması da son derece artı bir yön. evet bu cihaza kamera vs. donanımsal açında özellikler yakışmamış ama yinede asla tercih dışı olabilecek bir telefon değil. Kaldı ki beyaz renginden tutun siyaha çok tutulacak bir telefon. fiyat biraz yüksek olabilir ama fark yaratan bir telefona bedel
gel gelelim yazılıma bir arkadaş demiş ki satmayacak bir telefon için kimse yazılım üretmez. arkadaş herhalde bir türk atasözünü bilmiyor. hani vardır ya bir deyim!....
bu telefon şıklığa ve tasarıma önem verenler için son derece ideal. ha tek çekirdek olması dezavantaj değil çift çekirdek bir sistem ile yan yana getirin fark göremezsin.
bana göre şu an piyasada bulunan en 'farklı tasarıma' sahip ve en estetik ürün. ayrıca bir ayrıcalığı daha var ''ilk ve son ürün'' bu kimi için dezavantaj ama şu da var ki meego ile başka telefon çıkmayacak diye güncelleme de mi gelmeyecek. o kadar yanılıyor ki hatta çok yakında gelecek olan ilk güncelleme bile o kişilere gereken cevabı vermiş olacak...bana göre şu an benim gözümde ''ele avuca sığmayan samsung'' ve de ''yere düştüğü an camı çerçevesi inen' IPHONE' a göre en ideal telefon. Helede o samsungun ürettiği telefonlar yokmu. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama abi nedr bu tablet merakı ürettiği şey ''CEP'' telefonu ama resmen ''ÇANTA TELEFON'' üretiyor adamlar!...mesele ''En Estetik ürünü EN UYGUN KALIBA sığdırmak!''.... olay bu dur yada bu olaydır :oke:

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027 ve chuck33
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Teşekkürler

rizelaz

Üye
bencede yani bir iphone ile nokia N9 u karşılaştırmayın N9 daha üstündür

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
Ona o fiyatı vereceğime gider sony tablet alırım o ne be mübarek de hiç bir özellik yok android bile degil android de milyonlarca uygulama var nokia alcaksan 701 veya n8 alcaksın digerlerine bakma bile

ArMaGeDdOn_87

Üye
dün iPhone 4s 16 gb ın fiyatını bayisinde sordum 2250 TL..Arkadaşlar atmayın iPhone 4s nerde 1600-1700 TL .. şu anda iPhone 4 8gb bile 1700 TL .. Nokia N9'un fiyatına gelince ben her zaman yazmıştım bu telefonun hakkı 16 gb en fazla 1250-1300 tl olması lazım,1600 tl bu telefona verilmez,fiyatınında düşçeğini zannetmiyorum N8 bile hala 1000 tl .. Nokia nın saçma işleri işte..bu telefon nasıl 1600-1700 yapar: çift çekirdekli işlemci koyarsın 12 mgpksl kamera,ekranda superamoled olur,ve diğer özelliklerde daha ii olur bu şekilde 1700 TL yapar..

pRime.

pRime.

Üye
dün iPhone 4s 16 gb ın fiyatını bayisinde sordum 2250 TL..Arkadaşlar atmayın iPhone 4s nerde 1600-1700 TL .. şu anda iPhone 4 8gb bile 1700 TL .. Nokia N9'un fiyatına gelince ben her zaman yazmıştım bu telefonun hakkı 16 gb en fazla 1250-1300 tl olması lazım,1600 tl bu telefona verilmez,fiyatınında düşçeğini zannetmiyorum N8 bile hala 1000 tl .. Nokia nın saçma işleri işte..bu telefon nasıl 1600-1700 yapar: çift çekirdekli işlemci koyarsın 12 mgpksl kamera,ekranda superamoled olur,ve diğer özelliklerde daha ii olur bu şekilde 1700 TL yapar..

Iphone 4s fiyatını hak ediyor mu peki? Bence etmiyor.

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
o da haketmiyor tabiiki onunda yapçağı en fazla 1800 TL ..

Takipçi Satın Al

Üst Alt