Nokia N9 Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
peki o 91 oyundan kaçını oynadın ALLAH aşkına ne gerek var böyle şeylere başta bir gözümüz doysun arkadaşımya bu ortak kanıdır telefonlara yazık fazla mal göz çıkarmaz olurmu o kadar oyun sisteme hiç mi zarar vermez sanıyorsun. hiç mi kasmadı peki! adam akıllı 3 oyun yüklerim takılmıyorsa hele tadından yenmez.sonuçta telefon ekranına gömülüp kalacak vaktim yok ki telefonda oyun oynama dediğin yaratılan boş zamanlarda oynanır max. yarım saat nedir bu bitmek bilmeyen arzularımız
hay ağzınla bin yaşa :)

----------Eklendi @ 21:17:31 ---------- Yazıldı @ 21:16:06 ----------

gözü doymayanı , doyuramazsın arkadaş.. önüne 3 çeşit yemek koyarsın o 5 ister, ister,ister,ister.. :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
peki o 91 oyundan kaçını oynadın ALLAH aşkına ne gerek var böyle şeylere başta bir gözümüz doysun arkadaşımya bu ortak kanıdır telefonlara yazık fazla mal göz çıkarmaz olurmu o kadar oyun sisteme hiç mi zarar vermez sanıyorsun. hiç mi kasmadı peki! adam akıllı 3 oyun yüklerim takılmıyorsa hele tadından yenmez.sonuçta telefon ekranına gömülüp kalacak vaktim yok ki telefonda oyun oynama dediğin yaratılan boş zamanlarda oynanır max. yarım saat nedir bu bitmek bilmeyen arzularımız

bak c7 me bi kere doksan bir oyun yükledim uygulamalar cabası.. fazla mal göz çıkarmaz hesabı o kadar eglenceli çeşitli oyunlar uygulamalar var ki nokia ölsün diye bi konu var forumda bak istersen bi örnek. tabi kimse zorla nokia aldırmadı bana. ben yine de nokia alırım ama. gerçekler ortada bunlarda gerekli şeyler.

----------Eklendi @ 21:06:17 ---------- Yazıldı @ 21:04:03 ----------

şarj ise suan ne kadar gidiyor şarjın fazla oyun olsun az gitsin bari oyun oynadımda gitti dersin.. telefonda sürekli elimdedir benim.

Bu işler zevk meselesi bu konu hakkında yorum yapmanız doğru olmaz bazısı bir oyunla yetinir bazısı çok oyun ister bazısı çok sağlam telefon olsun kırılmasın der.Fakat android in yükseldiği yanlış değil biri oyun yapacaksa android için yapıyor bu doğru ne kadarının işe yaradığı da öznel bir durum bazısı için sizin dediklerinizi tekrarlayan bir uygulama işe yarar iken bazısı çok saçma bulur.

Mesela benim için telefon sağlam olsun bol bol düşürürüm telefonumu içindede 1 yarış 1 dövüş birde eğlenceli oyun olsun tadından yenmez tabi ben biraz tedbirliyim telefon hafızasına istifliyom sis dosyalarını :ehe

• Beğen
Tepkiler: aleranol
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
neyse çıkmam lazım kardeşim. benim düşüncem bu sen 1500 tl ver beş oyun oyna ben 1500 verim sınırsız olsun :D:D hadi iyi geceler..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
telefon görüntü ve özellikler bakımından çok iyi ama bu kadar yüksek fiyatı hak eder mi orası şüpheli ancak elbette 600 tl gibi bir fiyatta olacak hali yok :D
Evet bencede bu fiyat çok yüksek ama öyle yerlere vurulacak bir cihaz da değil yani

[alikan]

[alikan]

Üye
Kesinlikle UZAK DUR. Nokia nın durumu ortada sana tavsiyem git HTC Sensation veya HTC Evo 3D yi yakından incele ikisinden birini kesin alırsın.

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];4140954' Alıntı:
Kesinlikle UZAK DUR. Nokia nın durumu ortada sana tavsiyem git HTC Sensation veya HTC Evo 3D yi yakından incele ikisinden birini kesin alırsın.
Öneriniz için sağolun ama fiyatı değer mi diye sordum alacağım felan demiyorum :D

esatgelmedi

Üye
n8+belle gerisi hikaye.
(şiir gibi oldu be):kop:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
[alikan];4140954' Alıntı:
Bence sen bir mağaza da ikisinide eline al vede bir test etme fırsatı bul da. ondan sonra insanlara böyle tavsiyelerde(!)bulun

stainless steel

stainless steel

Üye
interneti nasıl acaba

mert_1047

mert_1047

Üye
1)cihaz 1559 lira yalan yanlış bilgi vermeyelim
2)sistemin onu kapali yok soylr boyle fes edildi diyen arkadaslara n900 e bi baksinlar derim bugun bile developerlar ugrasiyor yeni fikirler projeler deniyorlar (en son cihaza 720p ve dvd kalitesinde kayit yapma ozelligi gelistirildi suan android ics e porta ugrasan developerlar var
3)Diger sistemler gibi firmanin son vermesiyle cihazin isinin bittigi anlami open source olan n9 da cikmaz zaten cihaz cikmadan n950 gelistirici cihazinda n9 icin bi cok program yazildi developerlar tarafindan
4)fiyat tamam trde kdv otv yansimasindan dolayi pahali gelebilir fiyattan yakinanlara hak veriyorum ama yurtdisindan alinirsa son kurusuna kadar hakkini verecek bi cihaz

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve MertcaN9
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
polluxea♪;4140086' Alıntı:
coook pahalı o telefona valla o parayı ona verenin aklndan şüphe ederim

aynen:alkis

aydogdu_c7

Üye
ölü degilde ney ya söyle bir internete acil bir bilgi topla meego hakkinda veya girdigi testleri bir oku,adamlar 2016 da birakacagisymbiana bile iteleyerek güncelleme cikariyorki kaldiki meegoyu belirli yerleri getirecek valla benim görüsüm bu telefona bu parayi veren resmen aklindan süphe ederim.

sen şüphe etmeye devam et telefonu aldım yok böyle bısı c7 6 sn. Internete girerken n9 2 sn falan sürüyo ekran ve dokunmatik çok Iyi ses ve programlar çok Iyi en güzeli meego hiç bu kadar beklemiyordum gerçekten yapmış adamlar helal olsun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
sen şüphe etmeye devam et telefonu aldım yok böyle bısı c7 6 sn. Internete girerken n9 2 sn falan sürüyo ekran ve dokunmatik çok Iyi ses ve programlar çok Iyi en güzeli meego hiç bu kadar beklemiyordum gerçekten yapmış adamlar helal olsun

hayırlı olsun arkadaşım,darısı bize;)

quad4core

quad4core

Üye
Siz diyosunuz ki bu telefonun arkasında nokia,intel,developerler var telefon sürekli güncelleme alacak fazlasıyla uygulama alacak.Peki ya bu telefonun satış rakamları kötü olursa "bu fiyatla muhtelemen öyle olacak" az satan bi telefon için kimse güncelleme falan yapmaz ben böyle düşünüyorum bi avuc satan telefon için kimse uğraşmaz bence

punisher123

punisher123

Üye
Telefon muhteşem,Fiyatı bende Pahalı buluyorum ama Farklı olmak ucuz değildir,bunuda biliyorum,Muhteşem bir tasarım,Muhteşem bir Multitasking,Muhteşem arayüz..
Tamam donanım olarak muhteşem değildir belki ama birbirinin aynısı olmaktansa,Herkes gibi olmaktansa Farklı olmayı tercih edenler vardır Mutlaka,Orjinal olun beyler..

Gayet açık değilmi? Birbirinin klonu cepler arasındaki tek farklı cep.

• Beğen
Tepkiler: chuck33, MertcaN9 ve n000k
Türe

Türe

Üye

En iyi nokia.FAnboylar bayılacaktır bu telefona ancak S2 Ve 4s'in yanında basit kalıyor....

açıkçası beni dış görünüşü çok etkiledi özellikle beyazı gerçekten çekici ve hoş duruyor :) ama özellikleri tereddütte bırakıyor insanı çünkü aynı fiyata kat kat iyi cihazlar da var :bilmm galaxy nexus gs2 gibi :pro:

mert_1047

mert_1047

Üye
10 gunluk veya cok az kullanilmis olanlarin fiyatlari 1200 1250 arasi degisiyor 64 luk geldiginde bu fiyat daha asagi seviyelere inecektir alacak olanlar acele etmesin derim

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Lumia 800 derim :oke:

Türe

Türe

Üye
Telefon muhteşem,Fiyatı bende Pahalı buluyorum ama Farklı olmak ucuz değildir,bunuda biliyorum,Muhteşem bir tasarım,Muhteşem bir Multitasking,Muhteşem arayüz..
Tamam donanım olarak muhteşem değildir belki ama birbirinin aynısı olmaktansa,Herkes gibi olmaktansa Farklı olmayı tercih edenler vardır Mutlaka,Orjinal olun beyler..

Gayet açık değilmi? Birbirinin klonu cepler arasındaki tek farklı cep.

tasarımı yakıyor dediğim gibi :alkis

Takipçi Satın Al

Üst Alt