Nokia N9 Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Saçmalamayın iphone 4s magazalarda 2499 tl. N9 ise 1399 tl 1700 tl ne yaptınız hatta 1149 tl ye hafta sonu kampanya vardı şahsen aldım ve mükemmel.

Hayırlı olsun,bir şey demedik ki:D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben o cihaza en fazla 1300 veririm.tamam meego süper bir sistem ama az önce ovi mağazaya girdim doğruduzgün gerekli uygulamalar bile yok

----------Eklendi @ 17:07:00 ---------- Yazıldı @ 17:06:07 ----------

Akakçede 1279 tl ilgelenenlere.ben şuan 603'ümden memnunum

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben o cihaza en fazla 1300 veririm.tamam meego süper bir sistem ama az önce ovi mağazaya girdim doğruduzgün gerekli uygulamalar bile yok

----------Eklendi @ 17:07:00 ---------- Yazıldı @ 17:06:07 ----------

Akakçede 1279 tl ilgelenenlere.ben şuan 603'ümden memnunum

Bir süre daha devam.Ben 1000 tl veya daha altına inmesini bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Bir süre daha devam.Ben 1000 tl veya daha altına inmesini bekliyorum...

aman sultanım ne yaptınız 1 yılı geçmesi lazım anca hünkarım yoksa 1000 tl altına asla inmez. Lumia serisi geldiği an o zaman düşer :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

noname2040

Üye
Arkadaşlar ara sayfalarda androidi öven nokia a çaktırmadan söven yazılar gördüm;
10 yıldır nokia kullanıyorum. Şu anki telefonum N8 çıktığı gün önsiparişle almıştım. LAkin bir talihsizlikdir 4. kez servise göndermek zorunda kaldım, bu teleservise (nokia yetkili servis)berbat tamiri mi iyi yapamıyor bilmiyorum hoparlör sorunu nedeniyle gönderdiğim telefonun orta kasası değişti, 10 gün geçmeden telefon kapandı açılmadı, tekrar servis .... 13.1 de tekrar gönderdim altunizade servis maltepe onarım bölümüne tam 8 günde ulaştırdı 2 günde telefon tamiri yapıldı 7 gün oldu hala altunizadeye geri gelmedi. beklerken kullandığım tarihi eser nokia 6230 cızırtı yapmaya başlayınca yeni telefon almaya karar verdim.
Arkadaiın birinin ısrarı üzerine HTC desire S satın altım , Android android diye yırtınanlara söylüyorum uygulama çok ama %90 ı beş para etmez.
1.si HTC lerde 3g görüntülü görüşme özelliği yokmuş (satıcı firma var diye belirttiği için bu telefonu iade ettim), benim 5800 eski telefonumda bile vardı.
Telefon kapalıyken alarm çalışmıyor (nokianın en eski modellerinde bile bu özellik var)
video -fotoğraf berbar çekiyor ki benim N8 im 3 mp selde çeksem 5 mp htc desire s in fotoğraflarına 10 basar,
video kaydederken duraklatıp devam etme özelliği yok ! android menüleri symbian 3-anna ya göre ciddi oranda hızlı
Ama symbianda bir çok özellik işletim sisteminin içerisinde mevcut android de ise işletim sistemi çok dar hemen her şeyi uygulama yükleyerek yapıyorsunuz,
yani bu hızın geldiği yeri gösteriyor; N8 in işlemcisi ve ram i anna ya göre düşük kalıyor bu nedenle N9 almayı planlıyorum ama onunda kamera tuşu yok
sd kart desteklemiyor.64 gb lığı da türkiyede yok Ama mee go yu türkcell bayisinde N9 da inceledim. Hız androidle hemen hemen aynı
Uzun zamandır nokia kullanıcısıysanız sakın android i test etmeden almayın pişman olursunuz

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9, Esendağlı ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşlar ara sayfalarda androidi öven nokia a çaktırmadan söven yazılar gördüm;
10 yıldır nokia kullanıyorum. Şu anki telefonum N8 çıktığı gün önsiparişle almıştım. LAkin bir talihsizlikdir 4. kez servise göndermek zorunda kaldım, bu teleservise (nokia yetkili servis)berbat tamiri mi iyi yapamıyor bilmiyorum hoparlör sorunu nedeniyle gönderdiğim telefonun orta kasası değişti, 10 gün geçmeden telefon kapandı açılmadı, tekrar servis .... 13.1 de tekrar gönderdim altunizade servis maltepe onarım bölümüne tam 8 günde ulaştırdı 2 günde telefon tamiri yapıldı 7 gün oldu hala altunizadeye geri gelmedi. beklerken kullandığım tarihi eser nokia 6230 cızırtı yapmaya başlayınca yeni telefon almaya karar verdim.
Arkadaiın birinin ısrarı üzerine HTC desire S satın altım , Android android diye yırtınanlara söylüyorum uygulama çok ama %90 ı beş para etmez.
1.si HTC lerde 3g görüntülü görüşme özelliği yokmuş (satıcı firma var diye belirttiği için bu telefonu iade ettim), benim 5800 eski telefonumda bile vardı.
Telefon kapalıyken alarm çalışmıyor (nokianın en eski modellerinde bile bu özellik var)
video -fotoğraf berbar çekiyor ki benim N8 im 3 mp selde çeksem 5 mp htc desire s in fotoğraflarına 10 basar,
video kaydederken duraklatıp devam etme özelliği yok ! android menüleri symbian 3-anna ya göre ciddi oranda hızlı
Ama symbianda bir çok özellik işletim sisteminin içerisinde mevcut android de ise işletim sistemi çok dar hemen her şeyi uygulama yükleyerek yapıyorsunuz,
yani bu hızın geldiği yeri gösteriyor; N8 in işlemcisi ve ram i anna ya göre düşük kalıyor bu nedenle N9 almayı planlıyorum ama onunda kamera tuşu yok
sd kart desteklemiyor.64 gb lığı da türkiyede yok Ama mee go yu türkcell bayisinde N9 da inceledim. Hız androidle hemen hemen aynı
Uzun zamandır nokia kullanıcısıysanız sakın android i test etmeden almayın pişman olursunuz

Allah razı olsun açıklama için hünkarım.

orkunakbal

orkunakbal

Üye
:islik

Lenneth

Üye
Kapaliyken alarm calmasi Meego da var mi merak ettim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar nokia marka satıyor artık hiçbir işletim sistemi androidle başa çıkamıyor çoğu kez ios'un android'den daha yavaş olduğu karşılaştırılmış yavaş yavaş iphone da hikaye olmaya başlıyor bence :ehe

ya arkadaşım herkeste de bir bilmişlik taslama havası :kop: içinde bulunduğun forumun protalında ki ilk haberi okurmusun yada dur sen zahmet etme ya ben sana link atayım Apple Android :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Harikasın ya,ve de çok haklısın

orkunakbal

orkunakbal

Üye

----------Eklendi @ 22:42:35 ---------- Yazıldı @ 22:39:29 ----------

----------Eklendi @ 22:46:28 ---------- Yazıldı @ 22:42:35 ----------

ya arkadaşım herkeste de bir bilmişlik taslama havası :kop: içinde bulunduğun forumun protalında ki ilk haberi okurmusun yada dur sen zahmet etme ya ben sana link atayım Apple Android :oke:

doğru daha fazla satmış ama ben android appledan daha fazla satıyo demedim zaten performansı daha yüksek dedim.uff milllet de takmış iosa!

USAForever

USAForever

Üye
Ios un geleceği yok gibi , beni üzen tek şey Steve Jobs'ın neden öldüğü..

Eğer nokia yada samsung gibi şirketler steve jobs ı çekemeyip öldürdülerse , böyle insanların telefonlarını da kullanmak bize yakışmaz...

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Arada bir boşluk birak yazılarda nefes al :D okurken 4-5 kere aynı satırdan başladım :D

----------Eklendi @ 23:15:07 ---------- Yazıldı @ 23:13:04 ----------

Saçmalamayın iphone 4s magazalarda 2499 tl. N9 ise 1399 tl 1700 tl ne yaptınız hatta 1149 tl ye hafta sonu kampanya vardı şahsen aldım ve mükemmel.
Arkadaş önce konunun açılma tarihine bak sonra sayfaları gez senin gibi cevap veren arkadaşlar ne yazdığımı gör ben şahsen gittim sordum adam bana 1700tl dedi.Hem izmitte fırsatçılar çooook var. :(

MertcaN9

MertcaN9

Üye

----------Eklendi @ 22:42:35 ---------- Yazıldı @ 22:39:29 ----------

----------Eklendi @ 22:46:28 ---------- Yazıldı @ 22:42:35 ----------

doğru daha fazla satmış ama ben android appledan daha fazla satıyo demedim zaten performansı daha yüksek dedim.uff milllet de takmış iosa!

IPHONE hikaye olmaya başladı demişsinde onu baz alarak yaptım yorumumu ben symbian ve megoo seven biriyim ama yiğidi öldür hakkını ver demişler anladın o yüzden iosa taktığım filan da yok ama 'amann elimin kenarında dursun bu ne böyle' denilecek bir telefon olmadığını herkes biliyor bambaşka bir dünyada ios

orkunakbal

orkunakbal

Üye
IPHONE hikaye olmaya başladı demişsinde onu baz alarak yaptım yorumumu ben symbian ve megoo seven biriyim ama yiğidi öldür hakkını ver demişler anladın o yüzden iosa taktığım filan da yok ama 'amann elimin kenarında dursun bu ne böyle' denilecek bir telefon olmadığını herkes biliyor bambaşka bir dünyada ios
Evet doğru iphone kenara itilecek bir telefon değil ama android telefonlarda kenera itilecek değil.Açıkçası pek ios seven biri değilim.Hatırlarsan ana sayfada bir haber vardı telefon markalarının satışları ile ilgili bir yüzdelik dilim yapmışlardı 1. sırada %46 ile nokia, 2. sırada %39 ile samsung,3. sırada %15 ile apple vardı.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Evet doğru iphone kenara itilecek bir telefon değil ama android telefonlarda kenera itilecek değil.Açıkçası pek ios seven biri değilim.Hatırlarsan ana sayfada bir haber vardı telefon markalarının satışları ile ilgili bir yüzdelik dilim yapmışlardı 1. sırada F ile nokia, 2. sırada 9 ile samsung,3. sırada  ile apple vardı.

anlıyorum evet ama değişti o dengeler. akıllı telefon pazarında lider koltuğunda İOS

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
dün electroworld de gördüm 1450 tlydi :) değişik bir makine

orkunakbal

orkunakbal

Üye
...

Takipçi Satın Al

Üst Alt