Nokia N9 Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
sende nokia teknisyenin açıklamalarını oku bence ne olacağını kavrarsın :good:

ha bana kalırsa N8 gibi sağlam bir modeli varken nokianın şu an bu parayı kimse vermez o telefona :islik

keys1903

keys1903

Üye
ölü bir sistemden kastınız nedir? bir arkadşaın dediği sözlere son derece katılıyorum ''MeeGo, Nokia'nın Kendi geliştirmiş olduğu maemosu ve Intelin geliştirmiş olduğu moblin ile birleştirilmiş bir melezdir. Bu geliştirme aşamasında Intel'in sınırsız kaynaklarından bolca nasibini almış bir sistemdir.''

meego sadece yeni bir telefon çıkarmayacak ama N9 yani ilk ve son olan telefonu ile bence hak ettiği yerlere gelecek. çünkü telefonun sürekli arkasında olacak.

sureklı arkasında olacagını nerden cıkardın kardesım adamlar arkasında durmuycak sorunda burda zaten nokıanın son 5 senelık satıs polıtıkası aynı durmadan yenı model cıkar arkasında durmuyor yoksa bak bızde nokıa telefon kulalnıyoruz nerde hıc bır oyun fırması ıle uygulama fırması ıle dıyalogu yok varsa soyle burda bır gıtte bak adroıde iosa agzımız acık bakıyoruz adamlara bızede kıcıkırık 2 tane java uygulama cıkıyor ayda yeter artık burda gerceklerı konusalım nokıanın bu model benzerı bır urun cıkarmayacagını acıklaması zaten maego denene sıstemın arkasında durmuycagının gostergesıdır zaten adamlarda bır windows sevdası da var.. özellık donanım olarak super olsa ne yazar ıcıne guzel uygulama oyun olmadıktan sonra büfeye koyup seyredecekmı mıllet bunu

MertcaN9

MertcaN9

Üye
sureklı arkasında olacagını nerden cıkardın kardesım adamlar arkasında durmuycak sorunda burda zaten nokıanın son 5 senelık satıs polıtıkası aynı durmadan yenı model cıkar arkasında durmuyor yoksa bak bızde nokıa telefon kulalnıyoruz nerde hıc bır oyun fırması ıle uygulama fırması ıle dıyalogu yok varsa soyle burda bır gıtte bak adroıde iosa agzımız acık bakıyoruz adamlara bızede kıcıkırık 2 tane java uygulama cıkıyor ayda yeter artık burda gerceklerı konusalım nokıanın bu model benzerı bır urun cıkarmayacagını acıklaması zaten maego denene sıstemın arkasında durmuycagının gostergesıdır zaten adamlarda bır windows sevdası da var.. özellık donanım olarak super olsa ne yazar ıcıne guzel uygulama oyun olmadıktan sonra büfeye koyup seyredecekmı mıllet bunu

aynı özlemi çeken bir kişi olarak size son derece hak veriyorum ama bu demek değildir ki nokia ve meego öldü hayır sadece geç hamle yapıyorlar radikal kararları geç alıyorlar yakında yapılacak değişiklikler ve anlaşmalar ile uygulamalar ve oyunlar artacakmış ama bu ne zaman olur bilemem evet dedikleriniz doğru android aldı başını gidiyor lakin meego hem symbian prolarını alacak hemde kendi uygulamaları. tabi bu işlerde nokia çok vasat çok geride kaldı ama yapacak bir şey yok..Android marketten den daha iyisi olduğunu zaten söyleyecek kimseyi tanımıyorum :(

WebStyle

WebStyle

Üye
polluxea♪;4140086' Alıntı:
coook pahalı o telefona valla o parayı ona verenin aklndan şüphe ederim

Kesinlikle haklısın. Şu anda cihaza bu kadar para verip alınmaz.. Ancak Nokia tutkunları ve parası bol olanlar için birşey diyemem..

mesut1979

Üye
aynı özlemi çeken bir kişi olarak size son derece hak veriyorum ama bu demek değildir ki nokia ve meego öldü hayır sadece geç hamle yapıyorlar radikal kararları geç alıyorlar yakında yapılacak değişiklikler ve anlaşmalar ile uygulamalar ve oyunlar artacakmış ama bu ne zaman olur bilemem evet dedikleriniz doğru android aldı başını gidiyor lakin meego hem symbian prolarını alacak hemde kendi uygulamaları. tabi bu işlerde nokia çok vasat çok geride kaldı ama yapacak bir şey yok..Android marketten den daha iyisi olduğunu zaten söyleyecek kimseyi tanımıyorum :(

iste bak gözünü sevdigim bizimde söylemek istedigimiz bu,nokia symbiani birakacagini acikladiktan sonra uygulamalar ve oyunlar dogru düzgün cikmaz oldu kaldi ki meegoya cikacak tamam sonucta bizdeki uygulamalar portlanabilir ama bizde dogru düzgün ve kaliteli ne var ki kaldi ki meegoya portlansin.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
evet ama şu da bir gerçek değilmi sevgili arkadaşım bu oyun konusunda vs. en aç ülkeyiz herhalde söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama şimdi C7 yi ele alalım telefon da android uygulama oyunlar vs.. de portlanmış olsun kaç tane oyunu kaldıracak. herşeyi geçtim o kadar oyun hiç mi kasmayacak yada hepsini oynayacakmıyız. Android mağzanın kötü yanı bu işte gerekli gereksiz ne varsa içinde var. pc değil ki bu telefondan bahsediyoruz hani 3-4 oyun bence iştahımızı gidermeli. kaldı ki bu 3-4 oyunu da donmadan oynanırsa tadından yenmez işte N9 burda devreye giriyor hiç bir şekilde takılma olmuyor telefonda.

emreipekci

emreipekci

Üye
bura da hiçbirimiz n9 a kötü demiyoruz. sadece o parayı eder mi diye sormuş arkadaş, sanırım onunda cevabı belli. o parayla s2 falan alınır yani. belki bi çoklarımız ben dahil, tasarımı için n8 ve c7 ye iyi paralar verdik ama bu fiyatta çok abartı olmuş be kardeşim

raikirin

raikirin

Üye
Nokia her zaman işletim sistemine bakmaksızın fiyat biçiyor.Fakat yinede cihazın donanımına bakınca fiyatının 1750 olduğunu sanmıyorum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
1750 etmez ancak hertürlü alırdım(param olsaydı).s2 nin nova 2 ve shift i açmadığını okumuştum bi yerde.nokianın dediği gibi :"iphone sıkıcı,android karışık"

WebStyle

WebStyle

Üye
1750 etmez ancak hertürlü alırdım(param olsaydı).s2 nin nova 2 ve shift i açmadığını okumuştum bi yerde.nokianın dediği gibi :"iphone sıkıcı,android karışık"

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Degmez..abartiliyor bende baktim moskovada satis fiyati bu gun icin 18250 ruble..1 ruble 31.80 hesaplayin iste..580$ civari..cok fazla..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ya bunlar daha başları arkadaşlar neden kimse anlamak istemiyor en başında uygulama değil telefonun tasarımına ve hızına bakın...meego gitmiyor bir yere daha çok güncelleme gelecek telefona ayrıca symbian proların hepsi yüklenebilecek telefona bunun uğraşı içindeler tamam fiyat biraz fazla uçuk miktarda ama 600 tl gibi saçma sapan rakamlardan bahsetmeyiniz lütfen kamerası HDMI dışında hiç bir dezavantajı yok telefonun bence ha eksiklikleri yok demiyorum aşa var ama bence nokianın en ideal telefonlarından biridir diyorum. kaldı ki böyle bir tasarıma sahip başka bir telefon yok. ayrıca sim kartı değişikmiş. bu telefonu alanlar kullandıkları operatöre giderlerse N9 ile uyumlu hale dönüştürüyorlar sim kartını..
kamerasının neyi var gayet basarılı

MertcaN9

MertcaN9

Üye
az oyun olsun öz oyun olsun. beni en çok cezbeden tarafı oyunlar ile menü arasında çok kolay geçişlerin olması ve hiç bir yerde takılma yapmaması :pro:

pRime.

pRime.

Üye
sakın o fiyata verenlere inanmayın! şu andaki fiyatı 1560 liradır!!!

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
kamerasının neyi gayet basarılı

elinde tuttuğun makine ile hemen hemen aynı kalitede hatta biraz daha iyi bende C7 kullanıyorum 8 MP yetiyor çok da rahat kamera ile ne alıp veremediğin var ki ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
elinde tuttuğun makine ile hemen hemen aynı kalitede hatta biraz daha iyi bende C7 kullanıyorum 8 MP yetiyor çok da rahat kamera ile ne alıp veremediğin var ki ?
kamera c7 ye göre gayet basırılı carl zeıs ve af yeterde artar.. işletim sistemi güzel şık ve hoş.. ama uygulama konusunda artık kendimizi kandırmayalım... gerçekler ortada portmuş oymuş buymuş hani ortada bişey yok.. ayrıca o fiyatı cidden hak etmiyor. 1750 ne ya. görende dünyanın en iyisi zannetcek. galaxy note bile aynı fiyata..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
peki bir şey sormak istiyorum elinde glaxy s2 olsaydı telefonuna kaç oyun + uygulama yüklerdin ?? biz de biraz gerçekçi olalım samsung glaxy s2 nin farkı arkana yaslanıyorsun mağzada bir sürü oyun pro. vs var diyorsun ama gel gelelim çoğu işe yarıyor yaramıyor...kaldı ki o kadar çok oyun mesajları atılıyor ki gören 10-20 oyun yüklese anca yetecek.yahu bilgsayar değilki bu kaldı ki günde kaç saat elimizde telefon var ki o kadar oyun ile şarj ne olacak ? 4 oyun olsun hiç takılmasın sorunsuz kullanıyım eğer gerçekler ise mesele benim gerçeğim bu

• Beğen
Tepkiler: n000k
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
peki bir şey sormak istiyorum elinde glaxy s2 olsaydı telefonuna kaç oyun + uygulama yüklerdin ?? biz de biraz gerçekçi olalım samsung glaxy s2 nin farkı arkana yaslanıyorsun mağzada bir sürü oyun pro. vs var diyorsun ama gel gelelim çoğu işe yarıyor yaramıyor...kaldı ki o kadar çok oyun mesajları atılıyor ki gören 10-20 oyun yüklese anca yetecek.yahu bilgsayar değilki bu kaldı ki günde kaç saat elimizde telefon var ki o kadar oyun ile şarj ne olacak ? 4 oyun olsun hiç takılmasın sorunsuz kullanıyım eğer gerçekler ise mesele benim gerçeğim bu
bak c7 me bi kere doksan bir oyun yükledim uygulamalar cabası.. fazla mal göz çıkarmaz hesabı o kadar eglenceli çeşitli oyunlar uygulamalar var ki nokia ölsün diye bi konu var forumda bak istersen bi örnek. tabi kimse zorla nokia aldırmadı bana. ben yine de nokia alırım ama. gerçekler ortada bunlarda gerekli şeyler.

----------Eklendi @ 21:06:17 ---------- Yazıldı @ 21:04:03 ----------

bak c7 me bi kere doksan bir oyun yükledim uygulamalar cabası.. fazla mal göz çıkarmaz hesabı o kadar eglenceli çeşitli oyunlar uygulamalar var ki nokia ölsün diye bi konu var forumda bak istersen bi örnek. tabi kimse zorla nokia aldırmadı bana. ben yine de nokia alırım ama. gerçekler ortada bunlarda gerekli şeyler.
şarj ise suan ne kadar gidiyor şarjın fazla oyun olsun az gitsin bari oyun oynadımda gitti dersin.. telefonda sürekli elimdedir benim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
peki o 91 oyundan kaçını oynadın ALLAH aşkına ne gerek var böyle şeylere başta bir gözümüz doysun arkadaşımya bu ortak kanıdır telefonlara yazık fazla mal göz çıkarmaz olurmu o kadar oyun sisteme hiç mi zarar vermez sanıyorsun. hiç mi kasmadı peki! adam akıllı 3 oyun yüklerim takılmıyorsa hele tadından yenmez.sonuçta telefon ekranına gömülüp kalacak vaktim yok ki telefonda oyun oynama dediğin yaratılan boş zamanlarda oynanır max. yarım saat nedir bu bitmek bilmeyen arzularımız

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
peki o 91 oyundan kaçını oynadın ALLAH aşkına ne gerek var böyle şeylere başta bir gözümüz doysun arkadaşımya bu ortak kanıdır telefonlara yazık fazla mal göz çıkarmaz olurmu o kadar oyun sisteme hiç mi zarar vermez sanıyorsun. hiç mi kasmadı peki! adam akıllı 3 oyun yüklerim takılmıyorsa hele tadından yenmez.sonuçta telefon ekranına gömülüp kalacak vaktim yok ki telefonda oyun oynama dediğin yaratılan boş zamanlarda oynanır max. yarım saat nedir bu bitmek bilmeyen arzularımız
sacmlıyorsun bence. 4s var öğretmenimde bi sürü uygulama var en ufak bi kasma bişey yok. bi sorunda burda zaten kasma soyle oldu sadece klasörü açarken yaşadım. belle mesela yükledim hani menü klasör kalktı asağı sürüklemeli oldu tabi yine klasör oluyor ama sen böyle bişey yapıyorsan sürüklediğimde kasmıcak diye düşünmüştüm ama yok.. ben eğer 1750 lira veriyorsam rakiplerine bakarak... 100 tanede yüklerim 5 tanede :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt