Nokia N9 böyle bir şey var mı sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Uruloki

Üye

android o zamana symbian gibi demode olur bence :D

olmaz görürsünüz tizenin ne badada nede meego dan farkı olmayacak pazar payı olarak yani bu saatten sonra google ı bu işten düşürmek imkansız gibi bir hal aldı

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

olmaz görürsünüz tizenin ne badada nede meego dan farkı olmayacak pazar payı olarak yani bu saatten sonra google ı bu işten düşürmek imkansız gibi bir hal aldı

Samsung a da bağlı aslında eğer dalvikle android oyunları çalışırsa ve samsung bir amiral gemisi yaparsa tizenli işler değişebilir.

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye

Samsung a da bağlı aslında eğer dalvikle android oyunları çalışırsa ve samsung bir amiral gemisi yaparsa tizenli işler değişebilir.

yao tarz projeler sakata geliyor meego içinde öyle bir olay vardı olmadı videolar filan dahi vardı ama şu an için bir şey yok bi proje var tizmee diye o da tizen uygulamalarını meego da çalıştırmak için ki bu olabilir çünkü tizende meego kaynaklı bir sistem yani olursa bu olur o da meego ya yarar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

yao tarz projeler sakata geliyor meego içinde öyle bir olay vardı olmadı videolar filan dahi vardı ama şu an için bir şey yok bi proje var tizmee diye o da tizen uygulamalarını meego da çalıştırmak için ki bu olabilir çünkü tizende meego kaynaklı bir sistem yani olursa bu olur o da meego ya yarar

o olana kadar ben n9 u değiştirebilirim ya da değiştirmem bi lumia bi n9 (h)

jesus_wan

Üye
    Konu Sahibi

külliyen yalan kim demiş onu?

k.v.k yetkili servisinde çalışan bir bayan.

öyle bir cümle kullandıktan sonra ona eş değer s2 var onu öneririm dedi.

neyse konu çok çarpıtılmış :) merak ettiğim sizlerin böyle bir konuda bilgisi olup olmadığıydı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
k.v.k yetkili servisinde çalışan bir bayan.

öyle bir cümle kullandıktan sonra ona eş değer s2 var onu öneririm dedi.

neyse konu çok çarpıtılmış :) merak ettiğim sizlerin böyle bir konuda bilgisi olup olmadığıydı.

bayana maxicepten selam söyle hocam öyle birşey kessinlikle yok.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve jesus_wan
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bi senedir piyasada bozulmamış şimdimi bozulacağı tutmuş :D

jesus_wan

Üye
    Konu Sahibi

bayana maxicepten selam söyle hocam öyle birşey kessinlikle yok.

A.Selam. Zaten kendimi bildim bileli bir nokia hastalığım var. inş. bir haftaya kadar alcam ondan sonra kendimiz yaşayıp görcez :)

pRime.

pRime.

Üye

tizen uygulamaları emulatörle çalışmayacak ama. doğrudan çalıştıracaklar. şu an aynı şekilde maemo uygulamalarını meego'da çalıştırmak için uğraşıyorlar. preenv diye bir şey olması lazım.

- - - Eklendi - - -

bu arada dokunmatik kalitesine bir açıklık getirmek istiyorum. hem apple ürünleri hem de nokia n9 sahibi olarak cihazların algılama hassasiyeti neredeyse aynı. fark ise camdan kaynaklanıyor. n9'daki cam gorilla glass iphone'larda ise sertleştirilmiş cam kullanılıyor ve yüzeyi de daha az kaygan yapılmış bu camların yani siz parmağınızı gezdirirken daha çok yapışıyor parmağınız ve daha rahat kullanıyorsunuz cihazı. n9'da ise hem camdan hem de ekranın kıvrımından dolayı parmağınız daha çok kayıyor ve daha az algılıyormuş hissine kapılıyorsunuz.

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yok canım N9 toplanmaz topalansa haberler yıkılırdı emin ol abim :tebessüm:

Uruloki

Uruloki

Üye

tizen uygulamaları emulatörle çalışmayacak ama. doğrudan çalıştıracaklar. şu an aynı şekilde maemo uygulamalarını meego'da çalıştırmak için uğraşıyorlar. preenv diye bir şey olması lazım.

- - - Eklendi - - -

bu arada dokunmatik kalitesine bir açıklık getirmek istiyorum. hem apple ürünleri hem de nokia n9 sahibi olarak cihazların algılama hassasiyeti neredeyse aynı. fark ise camdan kaynaklanıyor. n9'daki cam gorilla glass iphone'larda ise sertleştirilmiş cam kullanılıyor ve yüzeyi de daha az kaygan yapılmış bu camların yani siz parmağınızı gezdirirken daha çok yapışıyor parmağınız ve daha rahat kullanıyorsunuz cihazı. n9'da ise hem camdan hem de ekranın kıvrımından dolayı parmağınız daha çok kayıyor ve daha az algılıyormuş hissine kapılıyorsunuz.

orda emulator demedim ki tizenin kendi içerisinde olan bir uygulama ile açıyor adamlar video var ama dediğim sakata geliyor o işler

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Bunlar klasik. Adam elimde yok demiyor. Darkhardware da biri vardı. Şu spotçulara Nikon D800 sormuş o da demiş abi tüm dünyada toplatıldı vs. Bir kere ben Türkiye'de hiçbir ürünün toplatıldığını görmedim. Madem toplatıldı kullanan arkadaşlar RDA'dan mı giriyor. Karşıma verecekler o adamı suratına şöyle iyi bir söveceksin. Kıl oluyorum şu milleti yanlış yönlendiren gerizekalılara.

• Beğen
Tepkiler: ecel54
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yok öyle birşey başka kvk bayisine sor bakalım ne diyecekler

pRime.

pRime.

Üye
bugün meego türkiye topluluğu ile bir araya geldik ve ortamda bir n900, bir n950, 6 adet n9 vardı. N9'lardan bazıları yarım yıllık idi ve hepsinin dokunmatiği ilk günkü.gibi çalışıyordu.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
bugün meego türkiye topluluğu ile bir araya geldik ve ortamda bir n900, bir n950, 6 adet n9 vardı. N9'lardan bazıları yarım yıllık idi ve hepsinin dokunmatiği ilk günkü.gibi çalışıyordu.
Bazı telefonlara sırf kötülemek için bu tür yorumlar yapılıyor Serdar Abim pek aldırmamak gerekiyor :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
İyi Günler,

Bir kaç haftadır nokianın n9 modelini takip ediyordum(maaş yatsın almayı düşünüyordum ) bu sabah bankaya gittim ki tam karşısında k.v.k teknik servisi vardı. Girdim içeri n9 telefon sordum. bana verilen yanıt " n9 modelin dokunmatiği çok çabuk bozulduğu için piyasadan topluyoruz" denildi.

Asıl konu bunun ne kadar gerçekçi olduğu siz değerli kullanıcılarında görüşlerini almak istiyorum.

cevap veren , vermeyen herkes'e teşekkürler.

sanmıyorum, böyle birşey yok. gayet kaliteli bir cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...