Türe
Üye
sana bitek wp kalıyor
- - - Eklendi - - -
aynen bir de surface
- - - Eklendi - - -
inşallah![]()
tekrar iOS'un pratikliğine dönüyorum

sana bitek wp kalıyor
- - - Eklendi - - -
aynen bir de surface
- - - Eklendi - - -
inşallah![]()

s2 n'olacak
tekrar iOS'un pratikliğine dönüyorum![]()

android o zamana symbian gibi demode olur bence![]()
olmaz görürsünüz tizenin ne badada nede meego dan farkı olmayacak pazar payı olarak yani bu saatten sonra google ı bu işten düşürmek imkansız gibi bir hal aldı
Samsung a da bağlı aslında eğer dalvikle android oyunları çalışırsa ve samsung bir amiral gemisi yaparsa tizenli işler değişebilir.
s2 n'olacak![]()

yao tarz projeler sakata geliyor meego içinde öyle bir olay vardı olmadı videolar filan dahi vardı ama şu an için bir şey yok bi proje var tizmee diye o da tizen uygulamalarını meego da çalıştırmak için ki bu olabilir çünkü tizende meego kaynaklı bir sistem yani olursa bu olur o da meego ya yarar

külliyen yalan kim demiş onu?
merak ettiğim sizlerin böyle bir konuda bilgisi olup olmadığıydı.k.v.k yetkili servisinde çalışan bir bayan.
öyle bir cümle kullandıktan sonra ona eş değer s2 var onu öneririm dedi.
neyse konu çok çarpıtılmışmerak ettiğim sizlerin böyle bir konuda bilgisi olup olmadığıydı.
bayana maxicepten selam söyle hocam öyle birşey kessinlikle yok.

yao tarz projeler sakata geliyor meego içinde öyle bir olay vardı olmadı videolar filan dahi vardı ama şu an için bir şey yok bi proje var tizmee diye o da tizen uygulamalarını meego da çalıştırmak için ki bu olabilir çünkü tizende meego kaynaklı bir sistem yani olursa bu olur o da meego ya yarar
tizen uygulamaları emulatörle çalışmayacak ama. doğrudan çalıştıracaklar. şu an aynı şekilde maemo uygulamalarını meego'da çalıştırmak için uğraşıyorlar. preenv diye bir şey olması lazım.
- - - Eklendi - - -
bu arada dokunmatik kalitesine bir açıklık getirmek istiyorum. hem apple ürünleri hem de nokia n9 sahibi olarak cihazların algılama hassasiyeti neredeyse aynı. fark ise camdan kaynaklanıyor. n9'daki cam gorilla glass iphone'larda ise sertleştirilmiş cam kullanılıyor ve yüzeyi de daha az kaygan yapılmış bu camların yani siz parmağınızı gezdirirken daha çok yapışıyor parmağınız ve daha rahat kullanıyorsunuz cihazı. n9'da ise hem camdan hem de ekranın kıvrımından dolayı parmağınız daha çok kayıyor ve daha az algılıyormuş hissine kapılıyorsunuz.
.......Bak gitbozulmuyo ama samsung ve apple ın dokunmatiği bin basar bana inan

Bazı telefonlara sırf kötülemek için bu tür yorumlar yapılıyor Serdar Abim pek aldırmamak gerekiyorbugün meego türkiye topluluğu ile bir araya geldik ve ortamda bir n900, bir n950, 6 adet n9 vardı. N9'lardan bazıları yarım yıllık idi ve hepsinin dokunmatiği ilk günkü.gibi çalışıyordu.

İyi Günler,
Bir kaç haftadır nokianın n9 modelini takip ediyordum(maaş yatsın almayı düşünüyordum ) bu sabah bankaya gittim ki tam karşısında k.v.k teknik servisi vardı. Girdim içeri n9 telefon sordum. bana verilen yanıt " n9 modelin dokunmatiği çok çabuk bozulduğu için piyasadan topluyoruz" denildi.
Asıl konu bunun ne kadar gerçekçi olduğu siz değerli kullanıcılarında görüşlerini almak istiyorum.
cevap veren , vermeyen herkes'e teşekkürler.