Nokia N9 Sahiplerine Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
Bütün N9 kullanıcıları birşeyler yazmış ben de yazmazsam şimdi ayıp olur.. Öncelikle şunu tekrar söyleyeyim ; N9 Kullanıcısı için kötü haber diye bir tamlama kesinlikle yok.. Bir telefon düşünün daha fabrikadan çıkmadan mağazalara gelmeden desteği üreticisi tarafından kesilip fişi çekilmiş,sırf belki de bişeyleri aceleye getirmemek adına bir kaç güncelleme verilmiş ama yine de eksikleri bırakılmış bir telefon. Oysaki bugün biz N9 kullanıcılarının cihazımızda yapamadığımız belki de tek şey gsm üzerinden görüntülü görüşmedir bunun da nedenini az çok bu forumu takip edenler bilir. N9 tasarımı,şıklığı,kullanım kolaylığı,basit ama bir o kadar keyifli arayüzüyle bütün kullanıcılara hitap eden bir cihazdır kimse geliştirici telefonu diyip sıyrılmasın,Serdarın da dediği gibi geliştirmeye açık son kullanıcı cihazıdır ki benim sözlüm bile bu cihazı rahatlıkla kullanabiliyor ve çok seviyor. Ben bu cihazı aldığımdan beri hergün farklı bir güzelliğini keşfediyorum.. Whatsapp bize uygulama yapmıyormuş instagram foursquare yokmuş bize ne? Biz bunları şuan kullanıyoruz ama girin bakın mağazada hiç biri yok! Bir ara samsung galaxy s3 e güncelleme ile bildirim çubuğuna parlaklık ayarı koydu diye sevinenler vardı,biz böyle şeyleri firmadan beklemeyiz istiyorsak kendimiz yaparız ;




Ve bizim bu cihazda kullandığımız gerçek multitasking güzelliği de hiç bir cihazda yok :) Bence bu telefonlu eleştirirken herkes iki kez düşünmeli ;)


- - - Eklendi - - -



valla makbule geçer :)

güzel yazı olmuş eline sağlık.
 


MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
MertcaN9

MertcaN9

Üye
konuyu dağıtmayalım o kadar Mert o ssleri Engin abi bizim bölümümüze atabilir :)

- - - Eklendi - - -



eyvallah kardeşim :)

tamam o zaman toplanın abi hadi bizim bölüme gidelim sıcak yuvamıza burası sıktı zaten :kop:
 
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bekliyoruz :D abi çok zevkli ss atmak varya :D 1.5 yıllık C7 di kariyerimde hiç ss alıp atmamıştım N9 da ise doyamıyorum :kop:

- - - Eklendi - - -



aynen öyle kardeşim aklında varsa umarım bir gün nasip olur.

Eyvallah , kardeşim sağol.
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
 
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
[ENGİN];5520646' Alıntı:

abi keşke yükle tc ye yükleseydin daha büyük oluyor du resimler ama olsun bu da kafi :D ben orjinal rengii çok seviyorum zaten renkli bataryadan sıkıldım Avkon modu vardı C7 de onu kullana kullana normal bataryayı unutmuştum :D
 
pRime.

pRime.

Üye
bu arada Mahmut kardeş "N" harfini unutmuşsun. kopyala yapıştır yaparken dikkatli ol bir daha. ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9
pRime.

pRime.

Üye
son olarak kötü haber diye başlık açıp kendini komik duruma düşürenlere gelsin bu.

"N9/N950'de kullanılan Sailfish imajı'nın ne zaman sunulacağını merak edenler sabredin, ileriki haftalarda bunu sunacağız." diyor.

- - - Eklendi - - -

isteseler şu anda da sunabilirler ancak videolardan anladığım kadarıyla şu anda yazılımın bir kısmı çalışıyor. yani çekirdek uygulamalarının bazıları yok ve metin seçme, kopyalama gibi ince işlemler de yazılımda bulunmuyor. bu ve bunun gibi eksikleri tamamladıkları zaman sorunsuz ve tam uyumlu kullanıma hazır olacak.
 

Ekli dosyalar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Serdar şu son koydugun videonun mobbil olanların izlemesi için link verebilirmisin bende izleyemiyorum malesef :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

MAERKEK
Cevap
11
Görüntüleme
1K
Buğra
Cevap
2
Görüntüleme
454
MAERKEK
Eren Değerli
Cevap
4
Görüntüleme
474
kacaksevgilim
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
382
MAERKEK


Üst Alt