TheORCUN
Üye
İki parmaktan ilerisine gitmiyor ne yazıkki
:S yapma ya
benim de 3. elim yok zaten
2 parmakla zoom yapabiliyorum 
İki parmaktan ilerisine gitmiyor ne yazıkki
benim de 3. elim yok zaten
2 parmakla zoom yapabiliyorum 
multitouch ne demek biliyomusun bari
![]()
evet arkadaşım multitouch ne demek gayet iyi biliyorum ama sen iphone daki multitouch ın ne demek olduğunu bilmiyosun sanırım kıyaslama yaptığımız zaman iphone daki kat kat üstünde nokia nın ben nokia hastası bi insan olarak ilk kez iphone karşısında nokia dan soğudum en basiti eğer nokia n8 i kullanıyorsan wireless ını tanıt bi modem e ve 3g bağlantısıda aynı anda aktif olsun o sırada bi konuşma yapmaya çalış telefonunun hoparlörü kendi kendine açılıp durucaktır sen kapadıkça o daha da çok açılıcaktır nokia böyle basit hatalarla kendinden soğutuyo ...
anubis senin stabil kavramın tartısılır neye göre stabil ????ayrıca arama özelliği bile olmayan bir müzik çaları bize övme lütfen,x6 değil bu n8 lütfen wavede wolfsonsun çipi var ,senin ses konusundaki yazdıkların gölgede kalıyor kusura bakma
N8 de 2 parmak iphone da 5 parmak algılama var. Bu arada ben biliyorum. 2 parmaklada yakınlaştırma olduğunu genel söyledim.
Bi ara i phone da gitar çalıyolardı.. Bende N8 de çalmak isterdim hani...Söyler misiniz n8de 5 parmak algılanmis olsa ne işinize yarayacak? Benim bildiğim o özellik ipad için.
ekranı göremem öyle birşey yapsam.. 3 parmakla ekrana tıklayınca negatif mi oluyordu, öyle bir özelliği vardı onu hatırlıyorum sadece.. ayrıca nokia b8 in aynı anda ikiden fazla dokunuşu(böyle tanımlayınca daha iyi oldu sanki) desteklemediği nerede yazıyor? kapasitif ekranın birden fazla dokunuşu algılama yeteneği ya vardır ya yoktur; 2-3-5 diye bir sınır olamaz.. yani teknik olarak mümkün, onu kullanacak yazılım hazırlanmamıştır.. guitar rock oyununda 3-4 parmakla aynı anda basılan bir akor yapmak isteseler komutu yazmaları yeterli mesela, telefonun buna fiziksel bir engeli yok..keşke sabit bir kamera ile daha yakından çekim yapsaydın fazla bir şey anlaşılmıyor. hadi n8 i kullandığım için biliyorum ama wave 2 ile ilgili fazla fikir edinemedim. ekrandaki yazılar görüntüler falan iyi görünmüyor. yine de teşekkür ederim. eline sağlık.
Wave2yi çektiğim kamera n8di
N8i çektiğim kamera Wave2ydi
neyse dijital bi kamera var onunla çekeyim daha iyi olur bugun oyunları test edeceğim

video kalitelerinden yola çıkarak piksele takılmamak gerek demekki.. n8 kullanıcısı olarak nokia kesinlikle geleceğin markası değil.
Gitar çalmak için n8 aldıysan yanlış seçim yapmışsın. Kimse gitar çalarım diye 5 parmak destekli dokunmatik almaz heralde.Bi ara i phone da gitar çalıyolardı.. Bende N8 de çalmak isterdim hani...
Çok işe yarar. Bu senin yapabilceklerinle alakalı işe yaramasa 5 parmağa neden çıkartsınlar.
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada iphone dada var. Sadece ipad te yok.

Gitar çalmak için n8 aldıysan yanlış seçim yapmışsın. Kimse gitar çalarım diye 5 parmak destekli dokunmatik almaz heralde.
İşe yarayabilir, doğrudur ama ekranları karşılaştırmadınız heralde, iphonenin ekranı nerdeyse n8 kadar var.
N8 5 parmak algılasa nolcak merak ediyorum, neyse kimseyi tutan yok aradaki fiyatı sadece 5 parmak desteği(ve gitar çalmak için ise) için verecekseniz gitar alın daha iyi..![]()