Nokia N8 vs. Canon 550D DSLR [Kamera karşılaştırması]

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce saçma mercikli bir makine ile ancak gözüm gördüqünde inanaırım tamam iyi hoş belki yazılımla renkler biraz daha dolgun çıksın die ayarlanmış olabilir n8 de ama bi dslr kamera ile kıyaslamak zor yha ve bu durum kameradeki lense göre deqişir foto ne tür lensle çekilmiş carl zeiss bi lens tak bakem dslr 40x optik zumlu ozmn farkı çok rahat anlarsın

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Böylelerine sövmek serbest olsun. Bu ne ya teknoloji forumunda dolanıyor adamın çıkmamış n9u var. Yüzsüzlük desen birsürüü..

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
Böylelerine sövmek serbest olsun. Bu ne ya teknoloji forumunda dolanıyor adamın çıkmamış n9u var. Yüzsüzlük desen birsürüü..
sizene kardeşim benim n9 umdan neden seni bu kadar geriyo onu anlamadım

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bir sayfa dolusu silinmis mesaj...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
mcpaa ban mı yemiş :S

----------Eklendi @ 17:55:22 ---------- Yazıldı @ 17:54:52 ----------

bu çağlar denen kişiye nden ceza verilmemiş madem :S

----------Eklendi @ 17:56:20 ---------- Yazıldı @ 17:55:22 ----------

ben çağları şikayet etmiştim o hariç herşey silinmiş ceza yemiş :S

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
fikrimi soracak olursanız tartışmayı başlatan, körükleyen ve arkadaşlara hakaret eden ÇAĞLAR banlanmalı.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
fikrimi soracak olursanız tartışmayı başlatan, körükleyen ve arkadaşlara hakaret eden ÇAĞLAR banlanmalı.

işte bende onu diyorum kaçkez herifi şikayet ettim forumdan çıktım girdim şikayet ettiğim gayet rahat diğerleri ortada yok

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bencede mcpaa nın ban yemesi yerine çağların ban yemesi gerekirdi..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
makaraya bak ya bu konunun açılması bile oldukça saçma :D birinci sınıf prof bi makineyle n8i karşılaştıranın gerçekten hâyal gücüne hayranım bu n8i ne kadar abarttılar arkadaş ya olcak iş değil hey Allahm :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşım konuyu uzatıp snra bende ban yemek istemiyorum :) Sen haklısın şampiyon sensiiinn :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
makaraya bak ya bu konunun açılması bile oldukça saçma :D birinci sınıf prof bi makineyle n8i karşılaştıranın gerçekten hâyal gücüne hayranım bu n8i ne kadar abarttılar arkadaş ya olcak iş değil hey Allahm :D

:d: güldürme beni elinde n8 olsa böyle demiceğini bildiğim için sus bence :ehe n8 düşmanı

• Beğen
Tepkiler: pRime.
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Mustafa tayfaca ben yiycez :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Mustafa tayfaca ben yiycez :D

ne ama bu c7 cilerin çoğu n8 düşmanı ya hiç iyiledikleri yok her buldukları fırsatta n8 i kötüleme çabası kaçkez bunun kavgasını yaptım :D biz niye c7 ye bişey demiyoruz bizden daha alt model sonuçta

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Boşverelim bencee :)

kale72

Üye
Yok artik.. Adam n8 ezilmis dedi bende cevaben sen ezilmek nedir bilirmisin dedim peki o ne dedi evet bilirim gel ogreteyim. Bu cvptan sonra nasil sakin olabilirim tartismayi ben mi baslattim.. Ne zamman bi tartisma olsa kavga cikmasin diye elimden geleni yaptim ama bi tartismaya karistim ceza aldim. Ustelik tartismayida ben baslatmadim.. Hadi ben sucluyum diyelim.. Daha telefonu olmayan bos bogazin teki symbian 3 BOLumune girip yok yere tartisma yaratiyor hemde hic kullanmadigi telefon hakkinda.. Peki o niye ceza almadi? Ona bu konuya girip huzur bozma hakkini kim verdi? Ama olsun burda huzuru bozulan gitsin kardesim kardesim mantigi var demekki.. 21 ine kadar ceza aldim hakettigime de inanmiyorum.. O arkadasin uyeligini orda gordugum surece bu forumda hic bir sohbete katilmam.. Birileri raht eder umarim.:oke: mcpaaa

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Kale72 önceki adını merak ettim :allalla:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hm boşver ya biz burda aylardır soruyoruz birşeyler yapıyoruz 2dk telefonu bile belli olmayan adam hem huzur bozuyor hem de tartışma yaratıyor olacak şey değil..

kale72

Üye
Hm boşver ya biz burda aylardır soruyoruz birşeyler yapıyoruz 2dk telefonu bile belli olmayan adam hem huzur bozuyor hem de tartışma yaratıyor olacak şey değil..

hadi ben yedim bani peki o ,, hala ayni yorumlara devan ediyo..

Üst Alt