o zmam samsung la iphone da telefon değil işlemci ram üretiyoHer zaman dediğim gibi, nokia telefon değil fotoğraf makinesi üretiyor![]()

Yuhh sen git neyle neyi karşılaştır tövbe tövbe bu N8i ne kadar büyütüyorlar N8 in sadece kamerasının tamamından 3-5 kat büyük sensörü var 550D nin Lensleri saymıyorum bile insan gider kompakt bi makineyle kıyaslar bari görgüsüz derdim N8 ciler için sonra hak verirdim bazen ama harbi bu kıyaslamayla tam bi görgüsüzlük olmuş...
yani hiçte görgüsüzlük değil elinde n8 olsa böyle konuşmıcağına o kadar eminimki c7 ciler üşüştü yineKamerası tamam iyide sen bunu bi DSLR ile karşılaştırırsan komik olur DSLRda 100lerce farklı ayar var o resmi yakalaman için 100lerce seçenek var. Hani kompak makina olsa yapılabilecekler sınırlı ama DSLR olunca seçenek gerçekten çok. O yüzden bir 550D sahibi olarak bu yazıyı görünce sadece tebessüm ettim. İyi bari 5Dmark2 ile filan karşılaştırmamışlar üstün kameralı N8iGörgüsüzlük deil KO9, sadece hakkını veren bir telefon ve kamerası oldukça da kalite eğer linke baktıysan.

Biz fandroidcilerden bıkmışken üstüne c7lerde saldırıya geçtii..
Deil işte belli seçilmiş pozlarla bunu anlayamazsın telefon kamerasıyla bir DSLRi bir tutamazsın. Yada siz N8 sahipleri tutarsınızZaten bende ona birşey demiyorum kardeş ama arkadaş görgüsüzlük diyor. Kamerası kıyaslanabilecek durumda bence.
Git Canonun yada Nikonun kompaktları ile karşılaştır ki onların bile sensörü daha büyük... Şu Carl Zeis'ta olmasaydı nabıcaktı bu tel üreticileri çok mrk ediyorum...Kamerası tamam iyide sen bunu bi DSLR ile karşılaştırırsan komik olur DSLRda 100lerce farklı ayar var o resmi yakalaman için 100lerce seçenek var. Hani kompak makina olsa yapılabilecekler sınırlı ama DSLR olunca seçenek gerçekten çok. O yüzden bir 550D sahibi olarak bu yazıyı görünce sadece tebessüm ettim. İyi bari 5Dmark2 ile filan karşılaştırmamışlar üstün kameralı N8i![]()
Deil işte belli seçilmiş pozlarla bunu anlayamazsın telefon kamerasıyla bir DSLRi bir tutamazsın. Yada siz N8 sahipleri tutarsınızGit Canonun yada Nikonun kompaktları ile karşılaştır ki onların bile sensörü daha büyük... Şu Carl Zeis'ta olmasaydı nabıcaktı bu tel üreticileri çok mrk ediyorum...
Renk konusuna gelirsek 550D ile bir çok farklı skalada renk yakalayabilirsiniz O kişinin becerisine kalmış...
Anlayamıyorumki byle gereksiz konusanlar sadece n8i olmayanlar. Şuan arkadaşda da n8 olsaydı eminim ki o da üstün falan diyecekti..
araştırın belki yapan vardır
yoksa bu forumdan birisi çıkar 
Benim N8e çamur attığım yok ki kamerasınıda çokta beyenirim. N8i tercih etmememin tek nedeni N8in görünüşü olduğunuda söylerim hep. N8 sahiplerine bu yüzden görgüsüz demeyede devam edicem... Bir dahaki karşılaştırmanız için 5Dmark2 yi tavsiye ederim aynı pozları oda aynı yakalayacaktır EGO'nuz daha tatmin oluraraştırın belki yapan vardır
yoksa bu forumdan birisi çıkar
![]()