Nokia N8 vs. Canon 550D DSLR [Kamera karşılaştırması]

Sponsorlu Bağlantılar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
N8 sahiplerine görgüsüz demeye devam edecekmişsin peki birşey sorcam ya bu kadar N8ci kendilerine görgüsüz dedittirirmi ?

RedColt

RedColt

Üye
ya beyler çamur atmak felen değil bu herkes bir otursun düşünsün allah aşkına. tamam n8im kamerası iyi güzel gayet kaliteli ama profesyonel makinelerle karşılaştırmayın artık... n8 güzel fotoğraf çekiyor ama profesyonel makinelerin verdiği ayarların yarısını veremez... şuan çoğu arkadaş profesyonel makinelerin neler vereceklerini bilmiyorlar. Bu aynen şuna benziyor;

sadece bildiğiniz yönlerini karşılaştırıyorsunuz.

edit: yine de bu mesajı okuyup n8 e çamur attığımı yazmayın boş yere... n8 gayet kaliteli bir kez daha söylüyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iyide ben karsilastiralim mi dedim.. Adam geliyo kiskancliktan camur atiyo resmen ustune gorgusuz oluyoruz bide..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende aynısını diyorum bunu biz karşılaştırmadıkya şuanda burda ama adam gelmiş birşeyler diyor.. Görgüsüz diyor..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ilk yorumlarda bile bu bi mucize ama buyuk bi basari oldugu kastedilmis ama bazilari egosunu tatmin etmek icin n8 yok yere kotulemye calisiyo..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
KO9 Kardeş O Küçücük Lensten Bir Canonun Verdiği Depfh Of Field Efekti Verdiği İllaki Daha Fazla Olucaktır. Bunalr Bir Prof. Kamera Özellikleri Ama Kalite karşılaştırması yapmışlar. Bir Telefon ile Canonun Fotoğraf Yetenekleri Karşılaştırılamaz Zaten Sonuçta Biri Telefon Biri Fotoğraf Makinası. Ama N8 Karşılaştırılıyor Neden mi ?

Nokia N8
Canon 550D

Çünkü N8'de Az Buz Noise Olsa Bile Canondan Kaliteli Çekiyor. Çünkü Kalite Karşılaştırması Yapılıyor Kamera Yetenekleri Değil.

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
şu karşılaştırmaya bakın sony ericsson satio resmen ezmiş n8i

_ardaa

_ardaa

Üye
şu karşılaştırmaya bakın sony ericsson satio resmen ezmiş n8i

seni ezen ezmiş halen geziyorsun buralarda hiç yüz yok mu sende?

bu arada n8 kullanıcılarına görgüsüz diyen şahsa aynen lafını iade ediyorum, terbiye alamamış maalesef ama n8 kullanıcıları onu iyi terbiye edecektir burada.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Sen önce telefonunu değiştir n9 yazıyor yaw.. Bu kadar olmaz.. Görgüsüz diyen arkadaşda terbiye diye birşey kalmamış tanımadığın görmediğin N8 aldı diye görgüsüz oluyorsa sende yüzsüz oluyorsn.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben hep en kaliteli telefon kamerası sony erricsson da derdim ama nokia nın sadece n8 modeli bu olayı bozuyo :oke:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar boşa anlatmaya çalışmayın bunlar sadece n8 i kötülemek için burdalar bırakın cevap bulamayınca giderlerr... Görgüsüz diyen arkadaş kaçtı bakın.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Haklıyız ama, geldi görgüsüz dedi.. :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
adamlar usenmemis n8in foto cekimlerini arastirmis:ehe yazik la bunlra tamam n8 kotu cekiyo..

----------Eklendi @ 14:09:16 ---------- Yazıldı @ 14:08:32 ----------

:ehe kaçcak tabi adam topladık

pc de olsam verirdim de cevabi...adamkar cok konusyo ama bos konusuyo.. Bnm kulustur n8 yetisemz bunlarin hizina

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bırakın uğraşmaya gelmez bu arkadaşlarla her zaman onlara göre nokia n8 kötüdür :D

KO9

KO9

Üye
:D Tebessüm arklar ben N8in kamerasını gerçekten beĞeniyorum... Sorun o deil aynı klasmanda bi makineyle karşılaştırsınlar N8 zaten döver geçer :) O yüzden görgüsüzlü yapmayalım diyorum... :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ya KO9 bizmi karşılaştırdık git karşılaştıran adamlara söyle gerçi söylesende onlar sana cevabını verir :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:D Tebessüm arklar ben N8in kamerasını gerçekten beĞeniyorum... Sorun o deil aynı klasmanda bi makineyle karşılaştırsınlar N8 zaten döver geçer :) O yüzden görgüsüzlü yapmayalım diyorum... :D

iyi de bizde karsilasttiralimdemiyoz ya.. Caglarin yorumlarina bi bak istersen.. Benkarsilastirma yapsamgorgusuz olurum tamam da ben bu konuda sadece n8 i kotuleyenlere laf attim fotograf makinelerinedegil..yorumlarimioku sonra gorgusuz lafinikendinesakla..

Üst Alt