_ardaa
Üye
konu sahibi eleman konuyu terk etmiş siz hala kendi aranızda tartışıyorsunuz amacınız kendi kullandığınız cihazları övmek tavsiye böyle olmaz, eksilerini artılarını yazarsınız diğer tarafa çamur atmadan konuyu açan arkadaşta böyle sizin savaşınızın arasında kaybolup gitmez, şimdi bütün bunların üstüne bende androidleri kötüleyeyim sizde nokiaları kötüleyin sayfalarca sürsün gitsin konu amacını aşsın farklı yerlere gitsin konuyu açan arkadaşta öylece baka kalsın.
+1
Katılıyorum sana arda
androidi kötüleyen mesaj yok çünkü bizler ikili tartışamaya girip konuyu saptırmak istemedik yoksa ben kötü taraflarını yazarım diğeri yazar tartışma uzadıkça uzar,bu arada 5800 ilk çıktığında kaç tane android telefon vardı o zaman en iyi cihazlarından biriydi ama zaman değişti teknoloji sürekli ilerliyor bende zamanında 3000tl ye pc almıştım şimdi 600tl lik pc ler benim pc yi ezip geçiyor telefonda da olay böyledir, şua galaxys2 çok iyi cihaz ama 1 seneye kalmaz çok daha iyileri çıkacaktır(nokia, apple, htc, lg) olaya o açıdan bakarsan hiçbir telefon alınmaz artık telefonların ömrü 3 ay.
ben 5800 ilk çıktığında sormadım arkadaşım millete.. daha 5-6 ay olmamıştır sorduğumda... derslerden araştırma yapamadığım için sordum ve kimse flash eksiğinden kasa açıklığından ve donma kilitlenme sorunlarından bahsetmedi... bu forum taraftarlarla dolu.. herkes kullandığını en iyisi sanıyor ama herkes yanılıyor.. her cihazda eksikler var hemde her cihazda.. herkes neye ihtiyacı varsa ona göre telefon almalıdır.. ben flash desteği tam sanarak aldım ama bu durum üzdü açıkcası.. kime benim durumuma düşmesin.. selametle
ben bir n8 taraftarı değilim fakat multimedia diyorsun. o zaman n8 en iyi telefon benceArkadaşlar ben telefonu genel olarka multimedya için kullanacak biriyim.
Yani;
güzel foto çekmeli
videoları .avi formatını falan takılmadan oynatabilimeli, rahatça film seyredebilmeliyim.
500-1000 tl arası da fiyat aralığım var.
Nokia n8 gerçekten güzel bir tercih, ancak en kötü özelliği symbian 3 olması.
Bunun dışında işletim sistemi kaliteli Optimus Black var ama onun da kamerası kötüymüş
Aynı şekilde Samsung Ace'in de kamerası kötüymüş.
Samsung I9003 Galaxy SL seçeneklerim arasında.
HTC Desire HD (ace) var, kamerası da 8 mp fena değil gibi ama bunun da şarjı çok kötüymüş
Siz ne önerirsiniz?
Evet android'li bir telefon almak mantıklı ancak video ve fotograf kalitesi n8'e ulaşamasa bile o civarlarda bir telefon arıyorum.
n8 mi android mi?
ben bir n8 taraftarı değilim fakat multimedia diyorsun. o zaman n8 en iyi telefon bence
SGS2'deki kamera pembelik sorununa ne demeli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?