asdas6
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonlar hakkında biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim, forumda şöyle bi dolaşsan yeter
İşletim sistemine pek takılmasın, sonucta sorunsuz bir işletim sistemi değilmi ?
kaç tane symbian cihaz kullandın ne kadar süre kullandın, üstelik elbette sorunsuz bana symbian sorunlarını sıralasana bakalım neymiş öğrenelim bizde.
kaç tane symbian cihaz kullandın ne kadar süre kullandın, üstelik elbette sorunsuz bana symbian sorunlarını sıralasana bakalım neymiş öğrenelim bizde.
bu arkadaş kullaktan duyma laflarla hareket ediyor nokia n8 nokianın şuana kadar çıkardıgı en iyi telefonlar arasında
tamam da say kötü yönlerini de alacak arkadaşa yol göster o zaman öyle kötü demekle bir sistemi kötü olmaz, de ki bak şöyle şöyle oluyor şurası hatalı şurası bozuk hem biz de öğrenelim hem de arkadaş ne alacağına karar versin olur mu?
N8 sorunları ;
Wifi sorunu .
Radyo sorunu (frekans'lar her kapattığında siliniyor)
Reset sorunu ( belirli bir zamandan sonra yaklaşık 2 ay, telefon kendisini resetliyor),
Güç düğmesi sorunu
Ve daha niceleri.. Bu yazdıklarımı tek tek araştırabilirsiniz..
şakacı seni
wifi sorunu ne onu açıkla?
radyo da öyle bir sorun yok kaydettiğin hiçbir frekans silinmiyor
reset sorunu yok 4 aydır kullanıyorum reset nedir görmedim arada her cihaz kendini resetler
güç düğmesi sorununu tanımla?
bunlar tutarsız açıklamalar yapma arkadaşım.
şakacı seni
wifi sorunu ne onu açıkla?
radyo da öyle bir sorun yok kaydettiğin hiçbir frekans silinmiyor
reset sorunu yok 4 aydır kullanıyorum reset nedir görmedim arada her cihaz kendini resetler
güç düğmesi sorununu tanımla?
bunlar tutarsız açıklamalar yapma arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?