pcwolf
Üye
Evet güzel özelliği var ama 60 fps video oynatmayla alakası neypardon wave bide 120 fps slow motion video cekiyor
onu solemeyi unuttum
]
Evet güzel özelliği var ama 60 fps video oynatmayla alakası neypardon wave bide 120 fps slow motion video cekiyor
onu solemeyi unuttum
]
Evet güzel özelliği var ama 60 fps video oynatmayla alakası ney

boşverin hacı samsungmania burayı bada forumu sanıyor yazık halbuki o olayı biz programla çözeriz kolayı var

alakasi yok ben hakana atar yaptim sadece ,bu arada biraz abarttim 300 fpsyide oynatti bu alet,hakanda demese aklima gelmicek
--------------- Ekleme ---------------
bada os deyilmi bura![]()
alakasi yok ben hakana atar yaptim sadece ,bu arada biraz abarttim 300 fpsyide oynatti bu alet,hakanda demese aklima gelmicek
bada os deyilmi bura![]()
banada atsana bakalım 5800 oynatacakmı![]()
Alâkası yoksa atar da yapma bence. 300 fps ve 60 fps arasında boyuttan başka fark var mi?
sen yolla ben oynatırım at eline yapışmaz![]()
şimdi şöyle bir durum var saniye başına kaydedilen görüntü sayısı saniyede 60 kare demek baya bir akıcılık demek izlerken zevkli oluyor ama adam gibi video bulamıyorum nette . bulursam paylaşıcam
arkadaş bukadar atılmazki ya bizede yollada bizde bakalım ozaman 300 fps yi şuan 60 ı zor buluyor adamlar casio fx serisi kameralar 1200fps çekebiliyor onlar bile ne kadar pahalı kim bulduda paylaşıyor eğer varsa sende paylaş görelim ,60 ı denedik çünkü en fazla 30 fps yazıyor teknik verilerde , bakıyoruz işte buldukça paylaşıcaz.
isteyenlerin çoğuna yolladım
buyur bu telden goruntu buda video
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız