nokia n8 video da saniyede 60 kare gösterebiliyor-fabrikada 30 yazılmış 60 denedik oldu .

Sponsorlu Bağlantılar

mc_mfi

Üye
hocam ben geçen 1280,720 çözünürlükte saw 7 yi tv ye takıp usb den alt yazılı izledim win media player öle oynat mıyor

Uruloki

Uruloki

Üye
boşverin hacı samsungmania burayı bada forumu sanıyor yazık halbuki o olayı biz programla çözeriz kolayı var

mavrick

mavrick

Üye
Evet güzel özelliği var ama 60 fps video oynatmayla alakası ney

alakasi yok ben hakana atar yaptim sadece ,bu arada biraz abarttim 300 fpsyide oynatti bu alet,hakanda demese aklima gelmicek:ah

--------------- Ekleme ---------------

boşverin hacı samsungmania burayı bada forumu sanıyor yazık halbuki o olayı biz programla çözeriz kolayı var

bada os deyilmi bura:kop:

hotboy_ist

Üye
bende 60 fps video linkini alabilirmiyim arkadaşlar ?

suat1111

suat1111

Üye
bendeeeeee

pcwolf

pcwolf

Üye
alakasi yok ben hakana atar yaptim sadece ,bu arada biraz abarttim 300 fpsyide oynatti bu alet,hakanda demese aklima gelmicek:ah

Alâkası yoksa atar da yapma bence. 300 fps ve 60 fps arasında boyuttan başka fark var mi?

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi

arkadaş bukadar atılmazki ya bizede yollada bizde bakalım ozaman 300 fps yi şuan 60 ı zor buluyor adamlar casio fx serisi kameralar 1200fps çekebiliyor onlar bile ne kadar pahalı kim bulduda paylaşıyor eğer varsa sende paylaş görelim ,60 ı denedik çünkü en fazla 30 fps yazıyor teknik verilerde , bakıyoruz işte buldukça paylaşıcaz.

isteyenlerin çoğuna yolladım

5800 cı

5800 cı

Üye
banada atsana bakalım 5800 oynatacakmı :D

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
banada atsana bakalım 5800 oynatacakmı :D

hd klip bunlar 5800 açmaz arkadaş

Alâkası yoksa atar da yapma bence. 300 fps ve 60 fps arasında boyuttan başka fark var mi?

şimdi şöyle bir durum var saniye başına kaydedilen görüntü sayısı saniyede 60 kare demek baya bir akıcılık demek izlerken zevkli oluyor ama adam gibi video bulamıyorum nette . bulursam paylaşıcam

5800 cı

5800 cı

Üye
sen yolla ben oynatırım at eline yapışmaz ;)

musty24

Üye
banada gönder kardeş zahmet olmazsa

GrafiXer

GrafiXer

Üye
bende alayım linki :oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar istek bitmiştir , buraya kadar gönderdim konuyu siliyorum

pcwolf

pcwolf

Üye
şimdi şöyle bir durum var saniye başına kaydedilen görüntü sayısı saniyede 60 kare demek baya bir akıcılık demek izlerken zevkli oluyor ama adam gibi video bulamıyorum nette . bulursam paylaşıcam

İyi de göz anca 23 ile 25 fpsyi ayırt ediyo ama 25in üstündeki rakamlar çok da etki etmez bence.

mavrick

mavrick

Üye
arkadaş bukadar atılmazki ya bizede yollada bizde bakalım ozaman 300 fps yi şuan 60 ı zor buluyor adamlar casio fx serisi kameralar 1200fps çekebiliyor onlar bile ne kadar pahalı kim bulduda paylaşıyor eğer varsa sende paylaş görelim ,60 ı denedik çünkü en fazla 30 fps yazıyor teknik verilerde , bakıyoruz işte buldukça paylaşıcaz.

isteyenlerin çoğuna yolladım

buyur bu telden goruntu buda video

webplayer

webplayer

Üye
60fpslik video linki mi verildi bu başlıkta?

intoman

intoman

Üye
buyur bu telden goruntu buda video

:kop: :kop: :kop:

o video 300 fps ile çekilmiş bir videonun 25 karedeki gösterilişidir muhahahah :)

şimdi şöyle açıklayayım
günah keçisi isimli film(şahin k. nın oynadığı ) 4000 fps ile çekilmiştir yani saniyede 4000 kare şimdi bunu telefonumuza atınca 4000 karedemi oynatıyor hayır 30 yada 23 kare gösteriyor ama insan gözü aradaki farkı çok az olarak algılıyor bu samsungcu arkadaş uçmuşşş :)

Starsley

O uçmayı sever

Üst Alt