Nokia N8 -- Sony ericsson mu? Lütfen fikir Verin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
:) arkadaşm kımı ram dıo kımı cpu telefon alıosn laptop deıl ... ben n8 kullanıorm :) msj kamera ve bı kac oyun dısında hee bıde radyo yayını yapıo o gusel bısı ya makara oluo :) yanı altı ustu telefon :) ben n8 derım oda n8 oldugu ıcın deıl NOKIA oldugu ıcın nokıa nokıa :P gerısı yalan :)

Artles

Artles

Üye
arc tabiki
ama arc ın ekranı 4.2 inç olması lazımdı sanırım baya büyük yani

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
arc aldım tek sorun oyun program ve tema marketten değil de direk cihaza netten indirerek test sonuçlarını yazacagım ..

nOT: oyun tema program yuklenme işlemleri başlamıştır sorun halledilmiştir.

matchlessss

matchlessss

Üye
bi önceki sayfada arkadaşımızın dediği gibi :) bi malı alırken deil satarken kar edersin :=) sonyerıcson yada vb cıhazlar zamanla degerınden cok duşuk fiyatlara gidebilir.. ama nokia herzaman para eder :) daha gecen gün n95 8gb sattım 300 tl ye saydı takasa adam daha ne diyeym :D nokiaaaaa :D

----------Eklendi @ 22:44:25 ---------- Yazıldı @ 22:44:02 ----------

tüh yazık olmus neyse güle güle kullan :)

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
ben hayatım boyunca ilk defa telefon sattım oda lanet olası iphone-4 300 tl zarar ama umrumda değil nokia c7 ve sonyericsson arc var mutluyum..

matchlessss

matchlessss

Üye
tamam elınde bıtane nokia varsa gerisini bence salla bundan sonra :)

zorbaa

Üye
bir n8 kullanicisi olarak sana n8 alma derim iphone guzel tlf alisman guzel olurdu kamera hd cekim bilmem ne gibi ozelliklerin hepsini bosver git htc sensatian al keyfine bak uygulama olsun oyun olsun ekran genisligi olsun kullanim olsun navigasyon olsun tam anlamiyla ihtiyaclarini karsilayabilen bir tlf bana neden n8 aldin dersen param o zaman ona yetiyordu ama yok su anna yok su belle guncelleme bekle babam bekle derken tlfdan sogudum iyi dusun tlf almadan once ilk kararin ne icin kullanacagin yonunde olsun sonra gene pisman olup satarsin

matchlessss

matchlessss

Üye
sankı laptop alıonuz ramdı cpu du blmem ne androıd dekı tum oynları oynuomusun ewed oynuosn n8 de butun hd oyunları kasmadan oynurm mesela? artı entresan ozellıklerı var ne bılm radyo yayını yapması usb takabılmen hdmı ayrı bısı zaten yaw bıkere NOKİA AGA :D 3210 lar 8850 ler varken nereydı htc ler ı phoneler :D hıkaye alayı

serkanet

Üye
kesinlikle arc al tasarım konusunda noktayı koymuş sony n8 imi sattım arc aldım ve şimdiye kadar telefon kullanmadığımı anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...