Nokia N8 -- Sony ericsson mu? Lütfen fikir Verin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 -- Sony ericsson mu? Lütfen fikir Verin..
Merhaba arkadaşlar bende nokia c7 var ve kullanmaktayım ve iphone-4 aldım 16 gb siyah ve aldıktan 8 gun sonra sattım 1.200 tl ye çünkü alışamadım ve forumdada yeterince bana göre yeri yoktu yanı iphone-4 için istediği yere ulaşamamıştı konu olarak neyse bu konuyu geçelim.. şimdi ise yeni bir telefon daha almak istiyorum kararımı veremedim..

sony ericsson xperia arc mı? yoksa nokia N8 mi? samsung g.s2 tercih etmiyorum konuyu buraya açmamın sebepleri n8 guzel bir cihaz ama forumda hep kotu mesajlar yazılıyor.. genellemeye baktıgımızda yanı sorunları çok sony ericsson xperia arc ise hiç kullanmadım belki kullanan vardır diye düşünuyorum o yuzden n8 uzun zamandır kullanan arkadaşlardan kısa ve net bilgilerini isteyecegım yanı deger mi almaya ve sony ericsson xperia arc fikriniz ve fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden kafanızı şişirdiğim için kusura bakmayın ve okudugunuz için yorumalrınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum saygılar..

Not: Kredi kartına taksitli 2 ci el olarakta degerlendirebilirim.. bahsi geçen her 2 cihaz içinde..

shanol28

shanol28

Üye
experia arc için sadece internettten baktığım özellikleri güzel diyebilirim sadece ama n8 kullanıcısı olarak tüm olumsuzluklara rağmen n8 ve syimbian 3 derim bence paranın karşılığını veren bir cihaz neden tüm olumsuzluklara rağmen dedim.aslında telefonun bi suçu yok sorun hep bizde birşeyi fazla kurcalarsan zevk alamzsın onu bunu yükle derken cihazı yoruyoruz.abi benim düşüncem al bi n8 orjinal anna yazılımı ile en az 1 1 buçuk sene telefonluk yapar.yardımcı olabildiysem ne mutlu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
senin.telefondan beklentin.neler bunlari da yazarsan... ayrica iphone u satarak.baya zarara girmisin:hmmm

slant1111

slant1111

Üye
arc :oke:

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
arc'ın ön kamerası yoktu. sora arc S diye yeni bir model çıkararak bu eksiklerini giderdiler. sanırım bu model ile beraber kusursuz bir telefon çıkarmış oldular. malzemesi ve estetiği açısından kusursuz bir telefona benziyor arc s fakat kullanma imkanım olmadığı için fazla bir teknik detay yazma imkanım yok maalesef.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Beklentilerim görsellik Ve android İlgimi Çekiyor yınede kullanmadıgım için bilemiyorum :( ve neo versiyonu nasıl peki?

FastBreaker

FastBreaker

Üye
görsellik istiyorsan telefonu kişileştirmeyi seviyorsan arc al derim hem ekranı daha iyi çözünürlüklü daha parlak ve daha büyük. iphone u sattığına göre oyun oynamayı pek sevmiyorsun sanırım o yüzden oyun karşılaştırması yapmadım.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
evet oyun mubtelası değilim genelde programlar fotolaar ve cıhazın gorselıgı ıle ılgılenırımm....

y n s c n

y n s c n

Üye
Aradaki fark bu kadar açık.

N8'de ne adam akıllı işlemci var nede gpu.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
evet baya baya fark arada bunları bilmiyordum şahsen.. arc s kadıkoyde var 1:350 tl ye ama sanırım genede 3g olayı yok aslında pekde önemlı değil 3 g görüntülü konuşma .. iphonede de yoktu :) s*3 işletim sistemini C7 oldugu için biliyorum anna yuklu şuanda eşim kullanıyor ben sıkıldım c7 den verdim ..neo da hoş duruyor.. ama bugun kadıkoyden alacagım.. ya neo yada arc sizlerden gelen son yorumlara göre..

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
halen karar veremedım :(

y n s c n

y n s c n

Üye
Tek başına gpu bi işe yaramazki, işlemci değeride yüksek olması gerekiyo bi tarafta 680 mhz diğer tarafta 1 ghz.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
dostum bnce n8 derim.. Kasım ayının sonuna doğru x6 nın yanına alacam bnde n8

Lenneth

Üye
SE tabiki, bu devirde N8 almak demek anna belle diye ugras dur demek..

bugli

Üye
xperia arc alabilecek durumdaysan hemen al. fiyat - performans olarak cok basarili. ayrica android varken symbiana bakma derim

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
arc mı neo mu ? son kez yazayım ve evden çıkıp alıp geleyım deneyımımı sizlerle paylaşayım neo pendık teknosada var beyaz.. ama arc viaportta var:S

marsoy

marsoy

Üye
n8 almanı tavsiye ederim tlfon herşeyi ile güzel belle işletimide geldi harika bi tlfon oldu

WebStyle

WebStyle

Üye
Nokia C7 cihaza sahipsiniz madem şahsen ben N8'i hayatta önermem. Zaten kamera+hdmi bir kaç birşey dışında donanım ve yazılım özellikleri birebir aynı.. Sony ericsson xperia arc'yi detaylı bir inceleyin derim.. Bende gs2 almaya bir adım kala bekleyemeye geçtim. Yakında gs3'ler gelecek. Bir de onu inceleyip ona göre karar vereceğim. Nokia'da son cihazım N8 oldu.. Bana kalırsa işlemci ve ram'i yüksek cihazlara bakın derim..

• Beğen
Tepkiler: emreipekci
emreipekci

emreipekci

Üye
bende düşünüyorum arc yi hatta bu gün bir filme gittim ordada telefonlar hep arc idi ve içim ısındı. yalnız o parayı hakediyo mu bilemedim ve malzeme kalitesi beni düşündürdü. sanırım c7 değil de n8 im olsaydı çoktan değiştirmiştim.
yalnız şöyle bir durum var n8 her zaman para eder satsan yine üstüne az bi para koyar yine telefon alırsın ama sony ericson öyle değil. satmaya kalksan zarar edersin bayağı bi. eğer sende benim gibi telefondan çabuk gönlü geçen biriysen bunu da hesaba kat derim.
malum sonrasını düşünmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: matchlessss
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...