Nokia N8 Renk Tercihi Sizce Hangi Renk Daha Çekici ve Kullanışlı !!

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 Sizce Hangi Renk Daha Kullanışlı Ve Çekici !!

• Beyaz gümüş

Kullanılan: 26 29.2%
  • Koyu gri (Siyah)

Kullanılan: 43 48.3%
  • Turuncu

Kullanılan: 2 2.2%
  • Mavi

Kullanılan: 6 6.7%
  • Yeşil

Kullanılan: 12 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    89
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Renk Tercihi Sizce Hangi Renk Daha Çekici ve Kullanışlı !!
Merhaba Maxicep ailesi herkese selamlarımı ileterek sizlerden Nokia N8 Renk tercihi yapamayan ve kararsız kalan arkadaşlara (bende dahil) yardımcı olmanız için anket düzenledim Renkler Hakkındaki Görüşleriniz ve + - yönlerini yazarsanız çok sevinirim.
İyi Paylaşımlar :oke:

Renkler

--------------- Ekleme ---------------

Benim aklımdan Beyaz gümüş geçiyor bence telefonu daha çok gösterir gibi ?:hmmm

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Koyu gri tercihimdir.Daha hoş duruyor..

uMTOku

Üye
Koyu gri zor yıpranıyor hoş duruyor bende var tavsiyemdir pişman olmassın

yesduncan

Üye
arkadaşımda gri bende siyah var ve arkadaşımla berbaer diyoruzki SİYAHHHH

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkürler daha fazla arkadaşımız görüşlerini yazabilirlermi yarın almayı planlıyorum ciihazı :oke:

CRANCK

Üye
en hoş gri driyor siyahı çok berbat gözüküyor

erkara_64

bende grisi kullanıyorum en azından her dakika başı temizleme gereği duymuyorum çünkü tozu belli etmiyor:)siyah da, şuraya toz kondu buraya toz kondu oluyor...ayrıca renkler ve zevkler tartışılmazmış senin gözüne hangisi hoş geliyorsa onu tercih et...ama turuncu göze daha çok hoş geliyor fakat iş ortamında bu renk gitmez öğrenci isen tercih edebilirsin...

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar aranıza bende katılacağım Samsung Galaxy S almayı planlıyordum fakat bir anda vazgeçtim umarım en iyisidir Kaliteli paylaşım ve modifikasyonlarla bende aranızda olucam :d:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Siyahtan şaşma

SilentOne

SilentOne

Üye
turkuaz mavisi daha güzel yha

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar aldım cihazı :) Gri renk olanını herşey için teşekkürler ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun kardeş

mucaht

Üye
bende siyah olanından alacaktım ama aldığım zaman burada telefonun hiç bi rengi yoktu, herçi hala yok, İstanbuldan anca gri olanı getirttik. Gri olanıda çok hoş duruyor. Bu arada hayırlı olsun, dikkat et bu telefon bağımlılık yapıyo :kop::aha:

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun kardeş

teşekkürler kardeşim :)

bende siyah olanından alacaktım ama aldığım zaman burada telefonun hiç bi rengi yoktu, herçi hala yok, İstanbuldan anca gri olanı getirttik. Gri olanıda çok hoş duruyor. Bu arada hayırlı olsun, dikkat et bu telefon bağımlılık yapıyo :kop::aha:

Valla benimde gözüme gri ayrı bi güzel geldi iyiki almışım :) Bakalım dediğin gibi eminim çok hoş insanın karışltırdıkça karıştırası geliyor. Bende aranıza katıldım yeni ve güzel paylaşımlarla aranızda olucam hiç merak etmeyin :oke:

erkara_64

hayırlı olsun kardeş...inşallah hatasız olan serisi denk gelmiştir de burda sorunlarla görmeyiz seni:)

ayrıca desenli şeffaf kılıf tak bak tel daha güzel gelir gözüne:)gri ile çok uyumlu oluor..

GrafiXer

GrafiXer

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeş...inşallah hatasız olan serisi denk gelmiştir de burda sorunlarla görmeyiz seni:)

ayrıca desenli şeffaf kılıf tak bak tel daha güzel gelir gözüne:)gri ile çok uyumlu oluor..

teşekkür ederim bu hatası sürüm hangisi oluyor. Ayrıca bu şeffaf kılıfı nerden temin edebilirim link atabilirmisiniz. Çok teşekkürler kardeşim :oke:

erkara_64

teşekkür ederim bu hatası sürüm hangisi oluyor. Ayrıca bu şeffaf kılıfı nerden temin edebilirim link atabilirmisiniz. Çok teşekkürler kardeşim :oke:

batarya sorunu olan cihazlar var...donanımsal sorun cihaz kapandımı açılmama sorunu vs
forumu araştır bununla ilgili bilgiler alırsın...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
aga çok yakında bende alcam ama siyahla mavi arasından birine karar verimiyorum ama çok yakında elimde olcak siyah yada mavi :) :hmmm :D :hmmm

OLcaytugN8

Üye
siyahını kaç gün aradım ve sonunda buldum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt