ekolayzır ayarı derken manuel olarak istediğim şekilde isimlendirerek tonlarını tek tek ayarlamak yani. hazır gelen rock pop klasik gibi seçeneklerden bahsetmiyorum.
arama seçeneği galeride yada müzik çalarda ilgili içeriği isim girerek aramak ?
bunlar yokmu güncellemede

Biri telefonun tüm yazılım dosyaları, diğeri güncelleme dosyaları...slm ben sunu anlamadim navirim eski versiyonunda daha az dosya cikiyo navirim plus daha fazla dosya cikiyo bu nedemek simdi ikinciside 2gb dosya boyutu diyo be abicim yardimci olabilecek varmi
ozaman oviden yada software updaterdan gelmesini beklicen kardeşim
Musty guncelleme ne oldu...tamamen attın mı sorun varmı ovı de falan
--------------- Ekleme ---------------
yazılımda sorun varmı...ovı falan yada sılınen program oldumu
yok herhangi bi sorun yok benim telde..mağazada telefonda canavar gibi çalışıyor valla..yazılım attıktan sonra yazılım güncellemsinden video ve temalar çıkıyo onlarıda kurdum..ayrıca devamlı duran cihaz yazılımı gibi bişe vardıya oda artık yok..
vıdeo ve temadamı cıktı....bı arkadas ovı ve bıkac uygulama gıttı dye yazmıs...sen nası yukledın anlatrmısn bende yuklıyım
kardes hevesin kursaginda kalicak maalesef o dun bana gelen galaxy on fire oyunu bence yine bi bak amabeyler bana geldi güncelleme059D yim. Şimdi telefon uyarı verdi önerilen güncelleme var diye.. Birazdan yapıcam. Hadi geçmiş olsun
![]()
yaptımı guncellemenıbeyler bana geldi güncelleme059D yim. Şimdi telefon uyarı verdi önerilen güncelleme var diye.. Birazdan yapıcam. Hadi geçmiş olsun
![]()
beyler bana geldi güncelleme059D yim. Şimdi telefon uyarı verdi önerilen güncelleme var diye.. Birazdan yapıcam. Hadi geçmiş olsun
![]()
bana dün böyle birşey geldi pc den baktığımda galaxy on fire oyun u yükle diyordu bende indirmedim hala duruyorGelen giden yok ne güncellemesi sana başka bana başka yerden mi geliyor bu bana gelmedi