Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

speedyx1

speedyx1

Üye
slm ben sunu anlamadim navirim eski versiyonunda daha az dosya cikiyo navirim plus daha fazla dosya cikiyo bu nedemek simdi ikinciside 2gb dosya boyutu diyo be abicim yardimci olabilecek varmi

doruk944

doruk944

Üye
ekolayzır ayarı derken manuel olarak istediğim şekilde isimlendirerek tonlarını tek tek ayarlamak yani. hazır gelen rock pop klasik gibi seçeneklerden bahsetmiyorum.

arama seçeneği galeride yada müzik çalarda ilgili içeriği isim girerek aramak ?

bunlar yokmu güncellemede

anlamadın galiba manuel ekolayzırla çoğu kişi telefonun hoparlörlerine zarar verdiği için o özellik eklenmiyecektir.

arama olayı henüz yoq 2.0 la çıkcak galiba ama tam emin değilim:bigstar:

speedyx1

speedyx1

Üye
TELEFONA YUKLEDIM BENIM OVI magaza VE BIR KAC UYGULAMA GITTI ve telefon cok kasiyo ya

TheORCUN

TheORCUN

Üye
slm ben sunu anlamadim navirim eski versiyonunda daha az dosya cikiyo navirim plus daha fazla dosya cikiyo bu nedemek simdi ikinciside 2gb dosya boyutu diyo be abicim yardimci olabilecek varmi
Biri telefonun tüm yazılım dosyaları, diğeri güncelleme dosyaları...

okin

okin

Üye
Musty guncelleme ne oldu...tamamen attın mı sorun varmı ovı de falan

--------------- Ekleme ---------------

ozaman oviden yada software updaterdan gelmesini beklicen kardeşim

yazılımda sorun varmı...ovı falan yada sılınen program oldumu

musty24

Üye
Musty guncelleme ne oldu...tamamen attın mı sorun varmı ovı de falan

yazılımda sorun varmı...ovı falan yada sılınen program oldumu

yok herhangi bi sorun yok benim telde..mağazada telefonda canavar gibi çalışıyor valla..yazılım attıktan sonra yazılım güncellemsinden video ve temalar çıkıyo onlarıda kurdum..ayrıca devamlı duran cihaz yazılımı gibi bişe vardıya oda artık yok..

okin

okin

Üye
yok herhangi bi sorun yok benim telde..mağazada telefonda canavar gibi çalışıyor valla..yazılım attıktan sonra yazılım güncellemsinden video ve temalar çıkıyo onlarıda kurdum..ayrıca devamlı duran cihaz yazılımı gibi bişe vardıya oda artık yok..

vıdeo ve temadamı cıktı....bı arkadas ovı ve bıkac uygulama gıttı dye yazmıs...sen nası yukledın anlatrmısn bende yuklıyım

selly1310

selly1310

Üye
Bu dark grey icin güncelleme ne zaman cıkar acaba arkadaşlar.Yada ben mi bulamıyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaşalar bu navifirmden yüklediğimizde garanti dışı kalmıyormu ? .

ayasin

Üye
kalmaz diye düşünüyorum :D

doruk944

doruk944

Üye
bir hafta oluyo yarın daha çıkmadı fw naletliorum nokia sni XD

musty24

Üye
vıdeo ve temadamı cıktı....bı arkadas ovı ve bıkac uygulama gıttı dye yazmıs...sen nası yukledın anlatrmısn bende yuklıyım

bugune kadar sabretmişsin bence bugunde sabret..yarın çıkmazsa ben sana yarın yardımcı olayım yarın flashla..

mahirmete

mahirmete

Üye
beyler bana geldi güncelleme :) 059D yim. Şimdi telefon uyarı verdi önerilen güncelleme var diye.. Birazdan yapıcam. Hadi geçmiş olsun :)

BL@DE02

BL@DE02

Üye
beyler bana geldi güncelleme :) 059D yim. Şimdi telefon uyarı verdi önerilen güncelleme var diye.. Birazdan yapıcam. Hadi geçmiş olsun :)
kardes hevesin kursaginda kalicak maalesef o dun bana gelen galaxy on fire oyunu bence yine bi bak ama

okin

okin

Üye
yaptımı guncellemenı

bı arkadasın menu ısıgında problem varmıs...ya devamlı yanıyo..ya hıc yanmıyomus...bu konuda bılgısı olan varmı

denız_23

Üye
slm arkadaslar benım tel n8 kulaklık takıp muzık dınlemek ıstedıgımde radyo dan muzık calardan ses etıketı eklemeye calısıyor.daha once boyle bısıy yoktu.duzelsın dıye hard format attım yıne olmadı ustelık ovı ve yuklu olan programlar gıttı.telefonun garantısını bozmadan bu ısın bır cozum yolu varmı.
yardımlarınız ıcın tesekkurler.

mahirmete

mahirmete

Üye
saçma sapan davranıyo ovi. telefon güncelleme var diyo ovi yok diyo :) yapmıyorum güncelleme falan en güzeli PR 1.0 zaten :p

gercori

Üye
hack li versiyonu biraz önce yükledim hiç bir sıkıntı yok beklemeye gerek yok arkadaşlar dark grey tele başka kod yükledim kod da degişmedi hemde hackli oldu

Kubde

Kubde

Üye

Gelen giden yok ne güncellemesi sana başka bana başka yerden mi geliyor bu bana gelmedi

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Gelen giden yok ne güncellemesi sana başka bana başka yerden mi geliyor bu bana gelmedi
bana dün böyle birşey geldi pc den baktığımda galaxy on fire oyun u yükle diyordu bende indirmedim hala duruyor

Üst Alt