Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

wolverinex

Üye
evet güncelledim ama ne biliyim fark yok sanki hiç..?

zgn94

zgn94

Üye
görünürde pek bir değişiklik yok evet fakat ben telefondaki az da olsa hız artışını gördüm ya o bana yeter

tomahawk

Üye
herhangi büyük ya da farklı bir değişiklik yok ama menü geçişlerinde olsun, internette olsun gözle görülür bir hızlanma var.

haydaraga81

haydaraga81

Üye
Evet beyler.... Sonunda "059d576" kodlu telefon için güncelleme yayınlandı. Hem navifirm de hem de nokıa uptader de var. şimdi güncelleme yapıyorum....

Qiwah

Qiwah

Üye
Evet beyler.... Sonunda "059d576" kodlu telefon için güncelleme yayınlandı. Hem navifirm de hem de nokıa uptader de var. şimdi güncelleme yapıyorum....
evet kardeşim.. bende yaptım güncellemeyi en sonunda geldi "059d576" Dark Grey :yuru

emre_67_

Üye
Bana da öğlen my nokia dan mesaj geldi.Güncellemeyle ilgili.Yükledim tabi hemen.Pek bir fark yok açıkçası.Telefon hızlandı gözle görülür şekilde.Onun haricinde yatay arama ekranıda var.Başka bi değişiklik görmedim.

dr_cmj23

dr_cmj23

Üye
sonunda 059d576 güncelleştirmesi yayınlandı ve yükledim :) telefonununzda fark ettiğiniz değişiklikleri bildirirmisiniz?

tomahawk

Üye
wireless simgesinde bir değişiklik yok değil mi arkadaşlar? ben göremedim sanki

qrs

qrs

Üye
oviden güncelleme indirdim telefonum ingilizce oldu :S :S türkçe seceneğide yok ne yapmalıyımm :'(

hakan9812

Üye
-quick office lisanslanmış
-hızı arttı
-ekran koruyucuya ek yapılmış
-yatay arama ekranı
-kamera çok hızlanmış anında odaklıyo
-web tarama androidlerin hızına yaklaşmış
-oyunlar güncellenmiş
-en çok hızlanması ve kamera performansını beğendim...
benim tesbitlerim bunlar

Fastboy73

Üye
7 mb lık güncellemedn bahsetmişsiniz... Ben Ovi Suite üzerinden güncelleme yaptım. Yaklaşık 144 MB lık bir güncelleme yaptı. Sizce neden bu kadar büyüklükte fark var?

cabal21

cabal21

Üye
7 mb lık güncellemedn bahsetmişsiniz... Ben Ovi Suite üzerinden güncelleme yaptım. Yaklaşık 144 MB lık bir güncelleme yaptı. Sizce neden bu kadar büyüklükte fark var?

güncelleme yerine yazılımı yeniden yüklemiş olmayasın sen arkadaşım (:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yazılımı nokiadan yükletmiştim acaba tekrardan internetten yüklesem değişen bişey olurmu.Cihazda bir sorunum yok şükür

Üst Alt