Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
RM-596 PRODUCTS CODE 0599764 olanı idnirdim ve flashladım.

okin

okin

Üye
xwat hangı product code ıle ve nasıl flash ladıgını anlatta bızlerde yapalım madem

musty24

Üye
0599764 koduyla flashlamış bende şu an flashlıyorum dosyaların inmesini bekliyorum

okin

okin

Üye
dosyaların tanmamınımı yoksa sadece ısaretlılerımı ındırıyosun...sonra nasıl flash atıcaksın anlatrmısın

--------------- Ekleme ---------------

hıc flash atmadım o yuzden bılmıyorum

musty24

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-3-cihazlari-icin-resimli-anlatim-441267.html

anlatım burda var..
swat RM596_0599764_013.016_007_signature.bin
RM596_0599764_013.016_007.vpl
RM596_0599764_013.016_007.dcp
RM-596_013.016_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx
RM-596_013.016_79.92_prd.core.fpsx
RM-596_013.016_02.01_Euro_2_79.92_prd.rofs2.fps
RM-596_013.016_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
bunlarla atmış ama bende sonu 16g.fpsx hatası verdi onu indiriorum şu an..bitsin bilgilendiririm seni..

okin

okin

Üye
eyvallah kardesım sevınırım...

ne oldukı yanlıs olan...swat nasıl flashladı

acılmıoyomu cıhaz

musty24

Üye
tmm hallettim açıldı 13.16 oldu..yatay arama ekranı,hız ve dokunmatik şu an bunları farkettim..facede direk video açıyor indirme yapmıyor..duvar kağıdını değiştirme direk seçeneklere eklenmiş,wlan simgesi değişmiş

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
tmm hallettim açıldı 13.16 oldu..yatay arama ekranı,hız ve dokunmatik şu an bunları farkettim..facede direk video açıyor indirme yapmıyor..duvar kağıdını değiştirme direk seçeneklere eklenmiş,wlan simgesi değişmiş

Facedeki videoları açıyormu?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
ya simdi telefona nokia dan ipucu geldi onerilen yazilim guncellemesi var diye telden baktim yok oviden biri bakabilirmi eger yine cikmadiysa bu nokianin 7 ceddini diyorum artik savunmayin artik bana bu politikayi 1 ,2,5 eyvallah ama bu kardesim 1 hafta olucak adi kopekler

suat1111

suat1111

Üye
özülmeyin bu yıl gelir :kop:

barmanbek

barmanbek

Üye
ben artık takmıyorum nokia yı. ya bence nokia ile apple karşılaştırılmamalı. Çünkü Nokia dünyaca ünlü telefon markası.( dikkatinizi çekerim adam telefon markası) ama apple bilişim markası olarak tanınıyor adamlar işe bilisayar yapmakla başlamışlar tabiki apple yazılım bakımından süper olmalı zaten. Yani ikiside telefon firması olsa eywallah karşılaştırma yapın eleştirin diyecem ama ikisi çok farklı firmalar. Ama apple ipod touch 4G aldım gayet memnunum yani apple bilgisayar bakımından cidden iyi bir marka. Nokia telefon bakımından çok iyi bir marka.

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
biraz daha sakin olup beklemek de fayda var. kimsenin aklına gelmiyor ama iphone olarak sadece 4 model var. nokia'nın bb5 model sayısı yaklaşık 300 bir de ilaveten dct4 gibi diğer telefonlarıdüşünün.. illa herkes sadece n8 için fw update indirmek zorunda değil, herhangi bir telefon için günün herhangi bir saatinde talep oluşabilir. bir de milyarlara varan müşteri sayısını düşünün. nokia bu sebepten dosyaları taksit taksit vermekte haklı. tersi durumda oluşacak yığılmanın önüne geçmek çok zor olacaktı.

suat1111

suat1111

Üye
heralde tlf hayatımızın en önenlisi değil ya nezaman çıkarsa ozaman yükleriz

okin

okin

Üye
biraz daha sakin olup beklemek de fayda var. kimsenin aklına gelmiyor ama iphone olarak sadece 4 model var. nokia'nın bb5 model sayısı yaklaşık 300 bir de ilaveten dct4 gibi diğer telefonlarıdüşünün.. illa herkes sadece n8 için fw update indirmek zorunda değil, herhangi bir telefon için günün herhangi bir saatinde talep oluşabilir. bir de milyarlara varan müşteri sayısını düşünün. nokia bu sebepten dosyaları taksit taksit vermekte haklı. tersi durumda oluşacak yığılmanın önüne geçmek çok zor olacaktı.

kardesım boyle yazmıssın ama su varkı teknık olarak urettıgı telefonun arkasında duramıcaksa nokıa bu ıstenm cekılmelı.....4 ay beklıyo ınsanlare update ıcın ..cıkıyoı bu seferde product code gore yok....mesele su nokıa 4 mılyon n8 sattı ustelık bır ton arızası olmasına ragmen...sımdı mıcrosoftla anlastı ...sonuc ortada symbıan tamamen bıttı...1400 ıscı nokıadan dun cıkartıldı...bunların hepsı muhendıs...yakında nokıa tamamen mıcrosoft un olur...symbıan dıye bısey kalmadı aRTIK .NE OYUN NE PROGRAM BEKLEMEYIN ARTIK....BIZ BURDA GUNCELLEME BEKLERKEN DUN GECE NOKIA TURKIYE SANATCILARA BEDAVA N8 E7 DAGITTI...

güncelleme yapmak isteyenler buyrun merak etmeyin prodüct kodunuz değimez
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...596-013-016-uda-installserver-exe-457572.html
...kardesım ama bu hacklı tel ıcın mı yoksa telı hack lemek ıcın mı....

kardesım nasıl guncelleme yaptıgınıu adım adım yazarsan bende yuklıcem hemen ve dıger arkadaslarımızda nokı a ya gebe kalmadan yukler

maktama

maktama

Üye
...kardesım ama bu hacklı tel ıcın mı yoksa telı hack lemek ıcın mı....
telefonu hacklemek için, bildiğin hackli fw dosyası. Telefona fw atarken(eğer atmayı göze alırsanız) bu dosyayı da ekliyorsunuz. Linkteki anlatımı okuyun, detaylı bilgi var zaten orda...

musty24

Üye
fazla zamanım olmadığı için adım adım anlatamıyorum kardeşim kusura bakma..resimli anlatımdakinden tek farkı navifirmden indirdiğin dosyalar..13.16 yı seçip 0599764 kodunun yazılımını indireceksin..diğer kısımlar hep aynı..telefonun video ayarında video kalitesinde tv yüksek kalite,yüksek kalite ve paylaşım diye ayar var..önceki versiyonda olup olmadığını hatırlamadığım için yazdım bunu..ama tv yüksek kalite modu çok iyi çekiyo..önceki versiyonda vardıysada nasıl farketmedim bilmiyorum :( dieğr bi şeyde dediğim gibi dokunmatik hassasiyeti ve telefonun hızı gerçekten gözle görülür derecede artmış

okin

okin

Üye
fazla zamanım olmadığı için adım adım anlatamıyorum kardeşim kusura bakma..resimli anlatımdakinden tek farkı navifirmden indirdiğin dosyalar..13.16 yı seçip 0599764 kodunun yazılımını indireceksin..diğer kısımlar hep aynı..telefonun video ayarında video kalitesinde tv yüksek kalite,yüksek kalite ve paylaşım diye ayar var..önceki versiyonda olup olmadığını hatırlamadığım için yazdım bunu..ama tv yüksek kalite modu çok iyi çekiyo..önceki versiyonda vardıysada nasıl farketmedim bilmiyorum :( dieğr bi şeyde dediğim gibi dokunmatik hassasiyeti ve telefonun hızı gerçekten gözle görülür derecede artmış

pekı sorun varmı telde su an...takılma kapanma vs...dun gecekı sorunu nasıl cozdun

pekı sorun varmı telde su an...takılma kapanma vs...dun gecekı sorunu nasıl cozdun

13.016 dosyalarını yanı navıfırmden yukledıklerını tek tek mı attın phoenıx le

musty24

Üye
telde şu anda hiç bi sorun yok..geceden beri henüz ne kapanma reset felan hiçbişe olmadı..sadece tarayıcıdan facebooka girdim asosyal bilgilerin 4.bölümü açtım o sırada bir iki saniyelik kasma oldu..vodafone sınırsız kullanıyorum..ama aynı sayfa üzerinden bilgisayarda izlediğimiz gibi açtı videoyu..bu arada error felan derken 8 snye basılı tutup kabloyu tekrar takın dedi sonra 8sn ye basılı tuttum bunu iki defa yaptırınca aman dedim senlemi uğraşcam diye kapattım programları felan çıkardım telefonu..açtım yüklemiş bende şaşırdım açıkçası :)

Üst Alt