Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

okin

okin

Üye
teşekkürler kolera ve okin dostlarım şu an attım flashı 10 dk sürdü herşey süper temiz bir şekilde versiyon yükseldi hackli süper sorunsuz allah razı olsun kurtuldum bakmaktan :) bundan sonra pek girmem siteye :ehe

ovıden yedekleme yaptıysan....gerı yukle sımdı....wewb kayıtlı sayfaların gerı gelsın...bu arada sosyalı bı kontrol et hemen....1.3 mu bı bak...cunku eskı versıyona donuyo

BL@DE02

BL@DE02

Üye
phoenıx 1.2 hacklı uda dosyasını ındırdıgınız yerde yanı forumda mevcut.....yalnız navıfırmden ındırecegınbız dosyalar acıklandıgı gıbı 6 tane olacak ıcıne hacklı uda dosyasınıda atıyoruz yanı toplam 7 tane olacak....buna dıkkat

bak burada program linki ve resimli anlatımı var
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

çok zor değil yalnız uda dosyasınıda yüklersen telin hackli olur sertifika hatası falan uğraşmazsın indirdiğin dosyaları RM-596 diye bi klasör aç içine at phoenixide kurduktan sonra C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products içine RM-596 klasörünü kopyala kurulum işlemine başla resimli anlatım var zaten kolaylıkla yaparsın

ovıden yedekleme yaptıysan....gerı yukle sımdı....wewb kayıtlı sayfaların gerı gelsın...bu arada sosyalı bı kontrol et hemen....1.3 mu bı bak...cunku eskı versıyona donuyo

evet şuan geri yükleme yapıyor birde videolar ve midnight ovi maps i felan oviden direk güncelleme çıktı onları yükledim işte şimdi geri yükleme yapıyor şu ana kadar sorun yok

okin

okin

Üye
evet şuan geri yükleme yapıyor birde videolar ve midnight ovi maps i felan oviden direk güncelleme çıktı onları yükledim işte şimdi geri yükleme yapıyor şu ana kadar sorun yok
ana ekrandakı sosyal uygulamasına bakıp kontrol et yuklemeden sonra....eger 1.23 se eskı versıyondur....haber ver ...sana lınk ferıyım 1.3 ıcın...zor buldum bende

BL@DE02

BL@DE02

Üye
sen linki ver istersen benim geri yükleme hala sürüyo bitmedi bi türlü :) yardımın için bir kez daha teşekkürler dostum

akibet2

Üye
:islik Ben hala güncellemeyi bekliyorum :off: Ya bu yukarıdaki işlemi yapan arkadaşlar bu şekilde bir güncelleme yaptığımızda telefon garanti dışı kalıyor mu ? hacksiz haliyle falan

BL@DE02

BL@DE02

Üye
yok ürün kodu değişmedikçe bir şey olmaz :oke:

okin

okin

Üye
Aslında garantı dısı falan kalmıyor..çunku yurt dısındada bı suru guncelleme yapamayan ulke var...cogo ınsan yapıyo bunu...zaten daha sonra olurda nokıa kazayla guncellemeyı cıkartırsa ustunden ovı suıtle gecersın bı daha ok....yanı sorun yok ayrıca butun unsıgned uygulamaları sorunsuz bı sekılde anında ındırıyosun

suat1111

suat1111

Üye
Aslında garantı dısı falan kalmıyor..çunku yurt dısındada bı suru guncelleme yapamayan ulke var...cogo ınsan yapıyo bunu...zaten daha sonra olurda nokıa kazayla guncellemeyı cıkartırsa ustunden ovı suıtle gecersın bı daha ok....yanı sorun yok ayrıca butun unsıgned uygulamaları sorunsuz bı sekılde anında ındırıyosun

bizede yapın sevabına

okin

okin

Üye
yok ürün kodu değişmedikçe bir şey olmaz :oke:

kolera dostum buraya lınk nasıl konuyo...bıyer bulamadım bılgın varmı

--------------- Ekleme ---------------

kolera dostum buraya lınk nasıl konuyo...bıyer bulamadım bılgın varmı

KOLERA LINKI KOYDUM...ORDAN APPLICATIONS BOLUMUNE GIR SOCIAL UPDATE DIYE BULURSUN

akibet2

Üye
Peki güncelleme yapan arkadaşlar şuanki gelişmeleri bize bildirebilir mi ?

mathman20

Üye
ana ekrandakı sosyal uygulamasına bakıp kontrol et yuklemeden sonra....eger 1.23 se eskı versıyondur....haber ver ...sana lınk ferıyım 1.3 ıcın...zor buldum bende

Link bana da lazım kardeş.Verebilir misin ?

aycanone

Üye
flasladım bende teli produc no degısmedı gozle gorulur hızlanma var... gercı ben eskısınden de memnundum :)

suat1111

suat1111

Üye
bu işi bize kim öğretir

akibet2

Üye
aynen şöyle resimli güzel ayrıntılı anlatıcak arkadaş varsa.

okin

okin

Üye
Peki güncelleme yapan arkadaşlar şuanki gelişmeleri bize bildirebilir mi ?

1....YATAY ARAMA EKRANI.....2...40 MB EXTRA HAFIZA...3..OVI HARITA SON SURUM 3.06(587)..4..MUSIC PLAYER EKRAN KORUYUCU...5..IMZASIZ UYGULAMA YUKLEME...6..Q 4.7.surumu...7..MIDNIGHT TEMNA 5 ADET...8..VIDEO GUNCELLEME...9...NFS OYUN...10...GALAXY ON FIRE OYUN..11..YENI WIFI IKONU...12..YENI E-MAIL IKONU...13...ANA EKRANDA DUVAR KAGIDINI YARIM BILE OLSA TAM BOY KAPLAYARAK GOSTERME....ARKADASLAR BENCE HERKES DENESIN...ÇOK BASIT ....LAPTOP LA YAPMANIZI TAVSIYE DERIM...TEL SUPER HIZLI....ALARM VE UYGULAMALARDAKI KASILMALARDA TAMAMEN KAYBOLUYOR

suat1111

suat1111

Üye
biz bakarız basımızın caresine buş verin

akibet2

Üye
tmm okin şimdi bende denicem sanırım seninle kodlarımız aynı bendeki kod 059D954 buna uygun hangi kodu indirmem gerek birde hangi programla indirip phoneixle yapıcaz :S böle kısa bi anlatım yaparsan çok sevinicem yani product kod değişme olasılığı var mı ?

selly1310

selly1310

Üye
daha gelmedimi güncelleme yaa.ne zaman gelir.artık bböök olası geldi insana

Üst Alt