Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

okin

okin

Üye
Face de vıdeoları daha oncede acıyodu zaten....ben cok seyrettım cunku

--------------- Ekleme ---------------

telde şu anda hiç bi sorun yok..geceden beri henüz ne kapanma reset felan hiçbişe olmadı..sadece tarayıcıdan facebooka girdim asosyal bilgilerin 4.bölümü açtım o sırada bir iki saniyelik kasma oldu..vodafone sınırsız kullanıyorum..ama aynı sayfa üzerinden bilgisayarda izlediğimiz gibi açtı videoyu..bu arada error felan derken 8 snye basılı tutup kabloyu tekrar takın dedi sonra 8sn ye basılı tuttum bunu iki defa yaptırınca aman dedim senlemi uğraşcam diye kapattım programları felan çıkardım telefonu..açtım yüklemiş bende şaşırdım açıkçası :)

bı de musıc calar ıcın ekran koruyucusu var dıyolardı...o varmı

musty24

Üye
evet var o ekran koruyucu..video ayarında baktınmı ayarlarda uygulama ayarları sonra kameradaki video ayarlarında video kalitesi seçeneğinde tv yüksek kalite felan varmıydı..ben hatırlamıyorum acaba yeni versiyondamı geldi diye merak ediyorum

okin

okin

Üye
telde şu anda hiç bi sorun yok..geceden beri henüz ne kapanma reset felan hiçbişe olmadı..sadece tarayıcıdan facebooka girdim asosyal bilgilerin 4.bölümü açtım o sırada bir iki saniyelik kasma oldu..vodafone sınırsız kullanıyorum..ama aynı sayfa üzerinden bilgisayarda izlediğimiz gibi açtı videoyu..bu arada error felan derken 8 snye basılı tutup kabloyu tekrar takın dedi sonra 8sn ye basılı tuttum bunu iki defa yaptırınca aman dedim senlemi uğraşcam diye kapattım programları felan çıkardım telefonu..açtım yüklemiş bende şaşırdım açıkçası :)

flastan sonra hard reset atıyomusun tele...yada tel kendı atıyomu...yanı oncekı programlar gıdıyomu onu merak ettım

musty24

Üye
evet sıfırlanıyo telefon..bişey kalmıyo içinde

barisakkaya

Üye
Arkadaşlar hack versiyonu var ilgili bölümde ben de bekleme taraftarıydım fakat hack varsa program derdi yaşamayacağım için artık flashı atıyorum telefonuma telefon modelim Silver 059D954 ürün kodlu. Zaten product code değişmiyormuş deneyip sizlere duruma göre öneride bulunurum isteyen yükler

okin

okin

Üye
[sıze="3"]arkadaşlar hack versiyonu var ilgili bölümde ben de bekleme taraftarıydım fakat hack varsa program derdi yaşamayacağım için artık flashı atıyorum telefonuma telefon modelim silver 059d954 ürün kodlu. Zaten product code değişmiyormuş deneyip sizlere duruma göre öneride bulunurum isteyen yükler[/sıze]

tamam kardesım haber beklıyorum o zaman senden

BL@DE02

BL@DE02

Üye
nokia bize pr 1.1 cikaracagina galaxy on fire oyununu cikarmis ovide cikmis

okin

okin

Üye
nokia bize pr 1.1 cikaracagina galaxy on fire oyununu cikarmis ovide cikmis

valla ben baktım bende yok oyle bısey kardesım...ya guncellemeyı hack layıp atıcaz tele yada sazan gıbı beklıcez

[sıze="3"]arkadaşlar hack versiyonu var ilgili bölümde ben de bekleme taraftarıydım fakat hack varsa program derdi yaşamayacağım için artık flashı atıyorum telefonuma telefon modelim silver 059d954 ürün kodlu. Zaten product code değişmiyormuş deneyip sizlere duruma göre öneride bulunurum isteyen yükler[/sıze]

kardesım durum nedır...attın mı yazılımı

musty24

Üye
butun programları yenıden mı kurdun.......orjınal yazılımda hıc bısey bozulmuyor cunku

flash atınca tamamen sıfırlanıyo zaten orjinallikle alakası yok..zaten o yazılım orjinal..

barisakkaya

Üye
Yok usta daha değil indiriyorum az biraz kaldı ama izlenimi akşama iletebilicem ama flash sorunsuz attığımda bunu burda paylaşırım

okin

okin

Üye
flash atınca tamamen sıfırlanıyo zaten orjinallikle alakası yok..zaten o yazılım orjinal..

yazılım orjınal ama flashlı....normal atıldıgında hıc bı dıosyaya zarar vermeden atıyo cunku

musty24

Üye
yazılım orjınal ama flashlı....normal atıldıgında hıc bı dıosyaya zarar vermeden atıyo cunku

ozaman oviden yada software updaterdan gelmesini beklicen kardeşim

erollcelik

erollcelik

Üye
pr 1.1 de 3 adet oyun gömülü şekilde gelecek diye birşey vardı. ama bende oyun falan yok

bu arada nokia shopda yüklediler yeni yazılımı yani orjinal yazılım

okin

okin

Üye
pr 1.1 de 3 adet oyun gömülü şekilde gelecek diye birşey vardı. Ama bende oyun falan yok

--------------- ekleme ---------------

bu arada nokia shopda yüklediler yeni yazılımı yani orjinal yazılım

ıstanbul damı kardesım

barisakkaya

Üye
Arkadaşlar bahsettiğim hack versiyonu attım sadece hack yapılmış söylendiği gibi şu an yazılım 13.16 ve product code değişmemiş sorunsuz oldu tam oldu izlenimlerimi daha sonra ileteceğim

erollcelik

erollcelik

Üye
evet bayampaşa carrefour içindeki nokia shopda.

karamandalina

Üye
güncellemeyi yapan arkadaşlara bir sorum olacak müzik çalarda ekolayzır ayarı ve arama seçeneği gelmiş mi?

doruk944

doruk944

Üye
güncellemeyi yapan arkadaşlara bir sorum olacak müzik çalarda ekolayzır ayarı ve arama seçeneği gelmiş mi?

ekolayzır ayarları zaten mevcut ama sadece belirli şeyler manuel ayarlama çoğu kişi hopörlerlerini nası beceriolarsa bozdukları için kaldırlmıştır , arama seçeneği derken?

karamandalina

Üye
ekolayzır ayarı derken manuel olarak istediğim şekilde isimlendirerek tonlarını tek tek ayarlamak yani. hazır gelen rock pop klasik gibi seçeneklerden bahsetmiyorum.

arama seçeneği galeride yada müzik çalarda ilgili içeriği isim girerek aramak ?

bunlar yokmu güncellemede

Üst Alt