tmm hallettim açıldı 13.16 oldu..yatay arama ekranı,hız ve dokunmatik şu an bunları farkettim..facede direk video açıyor indirme yapmıyor..duvar kağıdını değiştirme direk seçeneklere eklenmiş,wlan simgesi değişmiş
paraya kıysam şebekeden bakıcam ama 7mb tel için çok fazla![]()

biraz daha sakin olup beklemek de fayda var. kimsenin aklına gelmiyor ama iphone olarak sadece 4 model var. nokia'nın bb5 model sayısı yaklaşık 300 bir de ilaveten dct4 gibi diğer telefonlarıdüşünün.. illa herkes sadece n8 için fw update indirmek zorunda değil, herhangi bir telefon için günün herhangi bir saatinde talep oluşabilir. bir de milyarlara varan müşteri sayısını düşünün. nokia bu sebepten dosyaları taksit taksit vermekte haklı. tersi durumda oluşacak yığılmanın önüne geçmek çok zor olacaktı.
...kardesım ama bu hacklı tel ıcın mı yoksa telı hack lemek ıcın mı....güncelleme yapmak isteyenler buyrun merak etmeyin prodüct kodunuz değimez
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...596-013-016-uda-installserver-exe-457572.html
tmm hallettim açıldı 13.16 oldu..yatay arama ekranı,hız ve dokunmatik şu an bunları farkettim..facede direk video açıyor indirme yapmıyor..duvar kağıdını değiştirme direk seçeneklere eklenmiş,wlan simgesi değişmiş
telefonu hacklemek için, bildiğin hackli fw dosyası. Telefona fw atarken(eğer atmayı göze alırsanız) bu dosyayı da ekliyorsunuz. Linkteki anlatımı okuyun, detaylı bilgi var zaten orda......kardesım ama bu hacklı tel ıcın mı yoksa telı hack lemek ıcın mı....
dieğr bi şeyde dediğim gibi dokunmatik hassasiyeti ve telefonun hızı gerçekten gözle görülür derecede artmışfazla zamanım olmadığı için adım adım anlatamıyorum kardeşim kusura bakma..resimli anlatımdakinden tek farkı navifirmden indirdiğin dosyalar..13.16 yı seçip 0599764 kodunun yazılımını indireceksin..diğer kısımlar hep aynı..telefonun video ayarında video kalitesinde tv yüksek kalite,yüksek kalite ve paylaşım diye ayar var..önceki versiyonda olup olmadığını hatırlamadığım için yazdım bunu..ama tv yüksek kalite modu çok iyi çekiyo..önceki versiyonda vardıysada nasıl farketmedim bilmiyorumdieğr bi şeyde dediğim gibi dokunmatik hassasiyeti ve telefonun hızı gerçekten gözle görülür derecede artmış
pekı sorun varmı telde su an...takılma kapanma vs...dun gecekı sorunu nasıl cozdun