Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

okin

okin

Üye
teknopat flash ı nasıl ve nerden attıgnı yazarsan bızde faydalanabılırız kardesım

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
BU GÜN NOKİA aradım müşteri temsilcisine güncelleme var diyorum o yok diyor....eeee dedim millet nasıl yükledi anlattım forumu gir bak dedim....sonra sizi 5 dk bekleticem dedi...bende bekledim...gitmiş N8 almış eline dedi beyefendi birli,kte bakalım tabi dedim baktık yha güncelleme yok diyor peki dedim son yazılımınızı söylermisiniz 013.016 dedi...bende bunun üzerine 011.012 benim yazılımım dedim kendisi bile şaşırdı nasıl olur bu olay v.s demeye başladı...product code.ne dedim baktık farklı tabiki (bendeki 059D576) haliyle kendileri bile neyin ne olduğunu bilmiyor....

karasahinemre

Üye
BU GÜN NOKİA aradım müşteri temsilcisine güncelleme var diyorum o yok diyor....eeee dedim millet nasıl yükledi anlattım forumu gir bak dedim....sonra sizi 5 dk bekleticem dedi...bende bekledim...gitmiş N8 almış eline dedi beyefendi birli,kte bakalım tabi dedim baktık yha güncelleme yok diyor peki dedim son yazılımınızı söylermisiniz 013.016 dedi...bende bunun üzerine 011.012 benim yazılımım dedim kendisi bile şaşırdı nasıl olur bu olay v.s demeye başladı...product code.ne dedim baktık farklı tabiki (bendeki 059D576) haliyle kendileri bile neyin ne olduğunu bilmiyor....

alsın hemen eline bi dark grey göreyim onu hala bekliyorum!

karasahinemre

Üye
hayır alcaksa ve moraracaksa 10 dk da beklerim :D

Shadown08

Shadown08

Üye
yaw arkadaşlar yükleme yapabilen arkadaşlara soruyorum resim koymuşlar hep başkalarının çektiği resimler menü yazılarından belli türkçe değil benim merak ettiğim dik qwerty klavye geliyormu bu güncellemeyle bu telde en sinir olduğum özellik dik qwerty nerdeyse nokia dışındaki her firma kullanıyor bunlar hala akıl edemedi. Kimsede adam gibi yazmamış 2 resim kuymuşlar biri frimware güncellendiğine dair biride yatay ekranda arama ekranı. Dik qwerty pr1.1 ilemi geliyor pr2.0 mı beklicez hala anlamadım deli olcam

karasahinemre

Üye
yaw arkadaşlar yükleme yapabilen arkadaşlara soruyorum resim koymuşlar hep başkalarının çektiği resimler menü yazılarından belli türkçe değil benim merak ettiğim dik qwerty klavye geliyormu bu güncellemeyle bu telde en sinir olduğum özellik dik qwerty nerdeyse nokia dışındaki her firme kullanıyor bunlar hala akıl edemedi.

pr 2.0 da bekleniyor o :)

Shadown08

Shadown08

Üye
bu güncellemenin hiç bir anlamı yok ozaman benim için. çok uzun süredir samsung kullanıyordum. N8 den bir kaç özelliği dışında s^3 e geçip sistemi hızlandırmaları ve 12mp olması vede web taracısının flash player desteklemesi dışında menun değilim. Nokia firması çok yavaş çalışıyor ve millet güncelleme yüklemesine rağmen hala biz bekliyoruz bu ayrcımlığı yapması ile nokiadan menun değilim. en 6600 almıştım nokia ondan beri nokia almıyorum. Sony ve samsung çok daha iyi çalışıyor bir daha nokia almam sanırım. HD i8910 kullanıyordum bu telimden önce 2009 da üretilen i8910 nokianın 2010 sonlarında çıkardığı bu N8 hala düşünemediği birçok şeyi düşünmüşlerdi.
Neyse Tabi zevk meselesi herkezin bakış açısı farklı ama şu benim için açık ve net nokianın hizmetlerinden menun değilim.

karasahinemre

Üye
yazılım iyi gibi ama destek ve uygulama :(

Shadown08

Shadown08

Üye
evet uygulamada iyi sayılır ama nokianın desteği çok kötü. Zaten her üründe olduğu gibi firmanın verdiği destek en önemli şeydir ve nokia bunu atlıyor hep. Son zamanlarda çıkardığı en iyi telefon N8 şöle bi hatırlarsanız ilk çıkışında bile bu üzerinde çok durduğu telde bile kendi kendine kitlenip ve kapanma sorunu vardı nokia hala acemi bir firma olarak görüyorum böle acemice işler yapıp duruyor.

--------------- Ekleme ---------------

Symbian işletim sistemini çok iyi tanıdığım (bildiğim) için nokia almıştım şimdi diyorum keşke android işletim sistemli bi tel alsaydım. Tanıdıklarımda sony ve samsung gibi android işletim istemli teledonları var hepsi çok menun.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
ve sonunda N8 mi flash ladım PR.1.1 versiyon 013.16 TELEFON HARİKA OLDU.....

teknopat

teknopat

Üye
teknopat flash ı nasıl ve nerden attıgnı yazarsan bızde faydalanabılırız kardesım

iyi akşamlar arkadaşım navifirm den flash dosyalarını buldum dg turkey Phoenix ilede flashladım ....

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bu flashlamak cihazın garantisine bişi yapmıyor demi...hani dead phone muahbbetindeki gibi deil yani demi???

alakadı yok bende N86 8MP vardı telefona firmware hack yapcaz derken 4 kez göçtü....hatta yaktım kvk tamir edip gönderdi.

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
alakadı yok bende N86 8MP vardı telefona firmware hack yapcaz derken 4 kez göçtü....hatta yaktım kvk tamir edip gönderdi.
Tırsıyorum arkadas bende E50 için yapmıstım çünkü telefon ölü modundaydı acılmıodu.denedım olmadı.megersem batarya zayıf oldugu ıcın (batarya ölüymüş) bi muddet sona baglantı gıdıomus ama baglı gıbı gorunuomus :SS genede beklım ben orıgınalını :D

birde senin cihazda restart problemı var mıydı onu sorcaktım...

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Tırsıyorum arkadas bende E50 için yapmıstım çünkü telefon ölü modundaydı acılmıodu.denedım olmadı.megersem batarya zayıf oldugu ıcın (batarya ölüymüş) bi muddet sona baglantı gıdıomus ama baglı gıbı gorunuomus :SS genede beklım ben orıgınalını :D

sen bilirsin arkadaşım ben kurtuldum valla günde 500 kez güncelleme varmı diye bakmaktan...tik olmuştu artık...bende kurtuldum forumdakilerde :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

restart problemi hiç yaşamadım desem yeridir 36 tane program açmıltım olmadı hiç...tarayıcı sıkıntısı hariç tabikide.

musty24

Üye
navifirme düşmüşmü 059D576

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yok ben yeni baktım şimdi arkadaşın yazısını görünce ama çıkmamış :)

Üst Alt