BU GÜN NOKİA aradım müşteri temsilcisine güncelleme var diyorum o yok diyor....eeee dedim millet nasıl yükledi anlattım forumu gir bak dedim....sonra sizi 5 dk bekleticem dedi...bende bekledim...gitmiş N8 almış eline dedi beyefendi birli,kte bakalım tabi dedim baktık yha güncelleme yok diyor peki dedim son yazılımınızı söylermisiniz 013.016 dedi...bende bunun üzerine 011.012 benim yazılımım dedim kendisi bile şaşırdı nasıl olur bu olay v.s demeye başladı...product code.ne dedim baktık farklı tabiki (bendeki 059D576) haliyle kendileri bile neyin ne olduğunu bilmiyor....
alsın hemen eline bi dark grey göreyim onu hala bekliyorum!
yaw arkadaşlar yükleme yapabilen arkadaşlara soruyorum resim koymuşlar hep başkalarının çektiği resimler menü yazılarından belli türkçe değil benim merak ettiğim dik qwerty klavye geliyormu bu güncellemeyle bu telde en sinir olduğum özellik dik qwerty nerdeyse nokia dışındaki her firme kullanıyor bunlar hala akıl edemedi.

senin product code 059D576 değil mi nasıl flashladın yaws :Sve sonunda N8 mi flash ladım PR.1.1 versiyon 013.16 TELEFON HARİKA OLDU.....
senin product code 059D576 değil mi nasıl flashladın yaws :S
bu flashlamak cihazın garantisine bişi yapmıyor demi...hani dead phone muahbbetindeki gibi deil yani demi???evet products code 059D576 navi den indirdim ve flash attım.....
teknopat flash ı nasıl ve nerden attıgnı yazarsan bızde faydalanabılırız kardesım
bu flashlamak cihazın garantisine bişi yapmıyor demi...hani dead phone muahbbetindeki gibi deil yani demi???
Tırsıyorum arkadas bende E50 için yapmıstım çünkü telefon ölü modundaydı acılmıodu.denedım olmadı.megersem batarya zayıf oldugu ıcın (batarya ölüymüş) bi muddet sona baglantı gıdıomus ama baglı gıbı gorunuomus :SS genede beklım ben orıgınalınıalakadı yok bende N86 8MP vardı telefona firmware hack yapcaz derken 4 kez göçtü....hatta yaktım kvk tamir edip gönderdi.

Tırsıyorum arkadas bende E50 için yapmıstım çünkü telefon ölü modundaydı acılmıodu.denedım olmadı.megersem batarya zayıf oldugu ıcın (batarya ölüymüş) bi muddet sona baglantı gıdıomus ama baglı gıbı gorunuomus :SS genede beklım ben orıgınalını![]()