Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Ya ben dün tekrar telefondan hard reset attım (offical) yani ayarlar vs. vs. şimdi reset atıo ama ondan önceki hard resette 2 kere attı bida atmamıştı.enteresan.ama hala garantiye vermicem iandım inat :D musty24 kardeşim :D

emre_67_

Üye
Benim telefonun kodu 059D954.

Nokia nın sitesinde bu kodu yazdığımda

Latest available software for your device:
Version:: 011.012
Compare numbers:
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements.
bu çıkıyor.

bir yardımcı olsanız ne güzel olucak. :D kodu 059D954 olupta telefonunu güncelleyebilen varmı????

karasahinemre

Üye
nokia sitesi ovi ve software updater son güncellemenin 011.012 olduğunu söylüyor inanasım geldi 059D576

musty24

Üye
Ya ben dün tekrar telefondan hard reset attım (offical) yani ayarlar vs. vs. şimdi reset atıo ama ondan önceki hard resette 2 kere attı bida atmamıştı.enteresan.ama hala garantiye vermicem iandım inat :D musty24 kardeşim :D

yanılmıorsam telefondan ayrılmak istemiosun sorunlu yada sorunsuz yeterki yanımda olsun diosun :)
ayrılık yaşanabilecek bi cihaz olmadığını o 1 haftada anlamıştım..inş şu güncellemeyle seninkide diğer sorun yaşayan arkadaşlarınkide düzelirde rahat rahat kullanırız

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar renkle alakası yok. Tamamen ürün koduyla alakalı.

mıttık

Üye
nokia sitesi ovi ve software updater son güncellemenin 011.012 olduğunu söylüyor inanasım geldi 059D576

059D576 product code olanlar bir kaç gün sonra çıkar fazla yüklenmeler olmasın server çökmesin diye bölge bölge açıyor güncellemeleri

musty24

Üye
arkadaşlar ben navifirmden kontrol ettim ama 059D gibi kodların hiçbirine yok güncelleme..sadece 7-8 tane kod var dünya genelinde bu şekilde 059D olupta 13.16 olan ..

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Ya verilcek gibi deilki dokunmak hissetmek.bide şükür geçenlerde forumda gezinirken(başka)genelde burda oluom.daha kutudan çıkardığında açılmamış ve kapanıp açılmayan (seninki gibi) (ama en azından senin tel. açılıomus) varmıs.buna da şükür.ama anladığım kadarıyla yazılımdan çünkü oyun açıyorum bi gram takılma reset yok ama ovi harita girdimmi felaket:d

karasahinemre

Üye

emre1802

Üye
arkadaşlar ben navifirmden kontrol ettim ama 059D gibi kodların hiçbirine yok güncelleme..sadece 7-8 tane kod var dünya genelinde bu şekilde 059D olupta 13.16 olan ..

dostum 1 saat once guncelledım 13.16

musty24

Üye
ovi maps 3.06 mı yüklü sende..bende ne olduysa ondan sonra oldu..sonra 3.04 te resetle devam :hmmm

emre1802

Üye
Ya verilcek gibi deilki dokunmak hissetmek.bide şükür geçenlerde forumda gezinirken(başka)genelde burda oluom.daha kutudan çıkardığında açılmamış ve kapanıp açılmayan (seninki gibi) (ama en azından senin tel. açılıomus) varmıs.buna da şükür.ama anladığım kadarıyla yazılımdan çünkü oyun açıyorum bi gram takılma reset yok ama ovi harita girdimmi felaket:d

arkadaşım haritalarda sorun var diyorsunuz ama 1 aydır kullanıyorum ve harıtaları araç ve yuruyerek kullandım hiçbır sorun yaşamadım ve ücretsiz şekilde hala da kullanıyorum ama 1 saat önce 1.1 guncellemeyı yaptım yarın sabah işe giderken harıtayı deneyecegım bakalım sonucu yazarım allaha şükür sorun yok benım n8 de

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
walla su nokia beta 'daki ovi maps yuklu.dieri daha illet 3.04 olan...ya bazı n8lerde oluomus emre 1802 arkadasım.

--------------- Ekleme ---------------

bize hata olanı denk gelmıs şans işte :D

musty24

Üye
arkadaşım haritalarda sorun var diyorsunuz ama 1 aydır kullanıyorum ve harıtaları araç ve yuruyerek kullandım hiçbır sorun yaşamadım ve ücretsiz şekilde hala da kullanıyorum ama 1 saat önce 1.1 guncellemeyı yaptım yarın sabah işe giderken harıtayı deneyecegım bakalım sonucu yazarım allaha şükür sorun yok benım n8 de

valla bende öle oluo..mesela bazı arkadaşlar bubbles uygulamasını yüklemiş sorun yaşıolar yada hard format sonrası ovi mağaza yüklenemiyor..ama benim telde hard format attığımda mağazada sıkıntı olmuyor tekrar indirip kuruyor..bubbles uygulamasında hiçbi sıkıntı yaşamıyorum..bi cihazda olan bi cihazdakini tutmuyo bizim tellerde anlaşılan :) birinde çok iyi diğerinde felaket olan çok uygulama var galiba

emre1802

Üye
senin ürün koduyla baksana bi nokia dan güncelleme gözüküyor mu?

benım ürün kodu ile nokia dan gözükmuyor wireless ile telefondan gözüktü ve güncelledim 059D954 kod

--------------- Ekleme ---------------

valla bende öle oluo..mesela bazı arkadaşlar bubbles uygulamasını yüklemiş sorun yaşıolar yada hard format sonrası ovi mağaza yüklenemiyor..ama benim telde hard format attığımda mağazada sıkıntı olmuyor tekrar indirip kuruyor..bubbles uygulamasında hiçbi sıkıntı yaşamıyorum..bi cihazda olan bi cihazdakini tutmuyo bizim tellerde anlaşılan :) birinde çok iyi diğerinde felaket olan çok uygulama var galiba

bubbles yükledım ve tuş kilidi kullanmıyorum en azından yavşamıyor :D baya gusel program bazen can sıkıntısı olunca baloncuklarla oynuyorum :D oda sorunsuz çalısıyor allah herkese sorunsuz n8 nasip etsin gercekten kotu durum yaa umarım bugun yarın herkes güncellemeleri yapar

karasahinemre

Üye
telde de göstermiyor 059D576

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
hard formatında çeşitleri var musty24 kardeşim eger 3tuş artı power format atarsan ovi problem ama telefonun kendısınde ayarlar+telefon+telefon yönetimi+fabrika ayarlarından yaparsan problem yok
ayrıca her reset bir birini tutmuyor (demıstım bı oncekı mesajda) onceden ovıde atmıo ılk 2 kere harıc sımdı herturlu reset :S

Üst Alt