Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

barisakkaya

Üye
senden dolayı kaynaklanan bi sorun olabilir ılk aldıgımdan beri böyle sorunla karşılaşmadım ilginç

başlarda yoktu uygulama güncellemesiydi saosyal güncellemeydi yapınca sorun oldu tabi bu güncellemeleri yaptğm sırada programlar da yükledim şimdi hard format ve yeni versiyonu atym sonra programları parça parça deneyerek yükleyeceğim

karasahinemre

Üye
dark grey hala yok :S

emre1802

Üye

başlarda yoktu uygulama güncellemesiydi saosyal güncellemeydi yapınca sorun oldu tabi bu güncellemeleri yaptğm sırada programlar da yükledim şimdi hard format ve yeni versiyonu atym sonra programları parça parça deneyerek yükleyeceğim

dediğin yüklemeleri bende yaptım :) sorun olmadı ama neyse dostum umarım pr 1.1 bugun yarın cıkarda yuklersınız valla yukledım ama nokıa ya saydırıyorum saçma bırsey yaptıkları renk ayrımı var burada ırkçılık yapıyorlar sıyahlara :D

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Benim sorunumda Ovi Haritalara girince reset atması...umarım düzelir...

abdulkerim

abdulkerim

Üye
benim telefonumda dark grey.*#0000# den güncelleme çıktı indiriyorum bakalım hayırlısı

karasahinemre

Üye
:D verdiğiniz kodu kontrol ettim güncelleme görünmüyor bu arada 059D954 için

--------------- Ekleme ---------------

benim telefonumda dark grey.*#0000# den güncelleme çıktı indiriyorum bakalım hayırlısı

abi bana ürün kodunu söylesene çok acil

musty24

Üye
aynı sorun bendede var ovi haritalara girdikten sonra 1 dk içinde reset atıyor..garmin kurdum onda hiç bi sıkıntı yok..belki düzelir diye bekliyorum bende.

emre_67_

Üye
Benim telefonun kodu 059D954.

Nokia nın sitesinde bu kodu yazdığımda

Latest available software for your device:
Version:: 011.012
Compare numbers:
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements.
bu çıkıyor.

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
aynı sorun bendede var ovi haritalara girdikten sonra 1 dk içinde reset atıyor..garmin kurdum onda hiç bi sıkıntı yok..belki düzelir diye bekliyorum bende.
cvp... :D
walla önceden herseyde reset atıodu
sımdı sadece ovı harıtada cok arastırdım garantıye verm dedım ama verılen cıhazı 2 ay bekleyen varmıs vermedım...sımdılık memnunum umarım duzelır... :D :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye

benimde DARK GREY ÖNERİLEN bir yazılım güncellemesi dedi....giriyorum sunucu yanıt vermiyor...059D576 product kodu.

karasahinemre

Üye
tl olsa bakardım ama..

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
.s.w.a.t code ne senin??? eğer ki 059d576 ise sunucu yanıt veriyor ama güncelleme NoN :D

musty24

Üye
ben verdim reset atmadan dolayı kartal kvk ya 1 hafta sonra aldım yazılım atmışlar..daha önce nokia shoplarda yazılım attırmıştım 2 defa ama reset devam ediodu kvkya teslim etmeden önce kapanmaya başlamıştı 2 günde 1 kapanıodu ya ertesi gün açılıodu yada 1-2 saat sonra felan..kvk dan aldıktan sonra teli açar açmaz reset attı :) sonra bekliim güncelleme çıksında sonra gönderirim diye..sonra günde 1 defa reset atmaya başladı oda ovideyken hergün deniyodum acaba reset atcakmı die :) son 3-4 gündür bıraktım peşini ovinin..garminle devam..

Üst Alt