Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

barisakkaya

Üye
n8 sılver ve güncelleme yaptım bitti darısı size arkadaşlar gerçekten saçma anlamıyorum çıkacaksa hepsine cıkar nasıl mantık anlamış değilim

--------------- Ekleme ---------------

7 mb fark edemedım bırsey cunku daha karıştırma fırsatım olmadı ama menu geçişlerı hızlı şuan için

sadece silvera gelmiş güncelleme. başka renge yok heralde

Pardon da arkadaşlar bu linkten de takip edebileceğimiz gibi baktığımızda 059D954 product code yazılım çıkmıyor yani yeni firmware henüz çıkmadığını öğreniyoruz ürün kodunuz nedir acaba öğrenebilir miyim?:hmmm

emre1802

Üye
mesaj bölümünde dikey komunda Q KLAVYE YOK arkadaşlar gelecek olan yenilikerli siz sorun ben cvplayayım bilmiyorum cunku neler olacaktı bende öğrenmiş olurum tarayıcı hızlı ve sayfa geçişlerinde sag sol yon tuşları eklenmıs menu geçişleri hızlı telefon daha hızlı kapanıp acılıyor ve 16 gb hafıza kartı oldugu halde ve oyun program fılm muzık dolu hafıza ıle

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Pardon da arkadaşlar bu linkten de takip edebileceğimiz gibi baktığımızda 059D954 product code yazılım çıkmıyor yani yeni firmware henüz çıkmadığını öğreniyoruz ürün kodunuz nedir acaba öğrenebilir miyim?:hmmm

bizde ordan bakıyoruz telefondan oviden Product kodu.059D576 bizde çıkmadı.

emre1802

Üye

059D954 ve az önce güncelleme yaptım burada bilgi sahibi olmak birşeyler paylaşmak için bulunuyoruz yalan borcumuz yok kimseye

mathman20

Üye
İlginçtir ya da yoğunluktandır sanırım benimde silver ve ben de çıkmadı güncelleme kısmet :)

Benim de silver bana da halen güncelleme yok diyor.Sanırım yarın çıkar bizim telefonlar için.

najanaja

najanaja

Üye
bu ne yaa bunumu bekledik bunca zaman bir hiç. Walla ben açıkçası gözle görülür hiçbi değişilik farketmedim. Zaten 7mbtan ne beklenirki. hem ben anlamadım benim bildiğim yazılım dediğin 100-150 mb falan olur bu neyin güncellemesi
şimdi bu yeni yazılımmı yoksa sadece uygulama güncellemelerimi? Ayrıca hiçbi yedek almanıza gerek yok hiçbir bilginize bişey olmuyor tabi ben telden yaptım güncellemeyi başka türlüsünü bilmem. Artı wlan ile yapabilirsiniz güncelleniyor sim falanda çıkartmanıza gerek yok. PR 1.1 diye diye geldi alın size PR 1.1 hayal kırıklığı. Neyse yeni yazılımınız hayırlı olsun güle güle kullanın. :ehe

emre817

Üye
    Konu Sahibi
mesaj bölümünde dikey komunda Q KLAVYE YOK arkadaşlar gelecek olan yenilikerli siz sorun ben cvplayayım bilmiyorum cunku neler olacaktı bende öğrenmiş olurum tarayıcı hızlı ve sayfa geçişlerinde sag sol yon tuşları eklenmıs menu geçişleri hızlı telefon daha hızlı kapanıp acılıyor ve 16 gb hafıza kartı oldugu halde ve oyun program fılm muzık dolu hafıza ıle

kardeşim o geçişlerdeki ileri geri yön tuşları ilk versiyondan beri var bence sen yeni fark ettin !

mathman20

Üye
059D954 ve az önce güncelleme yaptım burada bilgi sahibi olmak birşeyler paylaşmak için bulunuyoruz yalan borcumuz yok kimseye

Arkadaşım sen nereden güncelledin.Oviden mi yoksa telefondan mı ?

emre1802

Üye
bu ne yaa bunumu bekledik bunca zaman bir hiç. Walla ben açıkçası gözle görülür hiçbi değişilik farketmedim. Zaten 7mbtan ne beklenirki. hem ben anlamadım benim bildiğim yazılım dediğin 100-150 mb falan olur bu neyin güncellemesi
şimdi bu yeni yazılımmı yoksa sadece uygulama güncellemelerimi? Ayrıca hiçbi yedek almanıza gerek yok hiçbir bilginize bişey olmuyor tabi ben telden yaptım güncellemeyi başka türlüsünü bilmem. Artı wlan ile yapabilirsiniz güncelleniyor sim falanda çıkartmanıza gerek yok. PR 1.1 diye diye geldi alın size PR 1.1 hayal kırıklığı. Neyse yeni yazılımınız hayırlı olsun güle güle kullanın. :ehe

aynen katılıyorum sana senın gıbı yaptım ama ne değişti anlamadım daha dogrusu nelerin değişmesi gerekiyor gördugum fazla bırsey yok :)

najanaja

najanaja

Üye
ve ewet tek fark hızı.

najanaja

najanaja

Üye
görebileceğin bişey yok zaten kardeş denildiği gibi sadece biraz hızlanmış

barisakkaya

Üye

Heyecana ve kuruntu yapmaya gerek yok ben de işte emin olmak için sordum kafan rahat olsun 1 kişinin sözüyle iş yapmamak için forumdayız sonuçta ;)

emre1802

Üye
Heyecana ve kuruntu yapmaya gerek yok ben de işte emin olmak için sordum kafan rahat olsun 1 kişinin sözüyle iş yapmamak için forumdayız sonuçta ;)

tmm kardeşim anlastık o zaman bu arada gelecek olan yenılıkler nelerdı soyleyın bılelım sızle paylasalım guncelleme yapamayan arkadaslar var cok sacma iş ama nokıa işte alıstık bi kere

najanaja

najanaja

Üye
bazı arkadaşlar tarayıcıda ileri geri yön tuşları olduğunu söylemiş bunlar tarayıcının tam olarak neresinde ben göremedimde..

barisakkaya

Üye
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam tarayıcı güncellemesi olacaktı ama herhangi bir değişiklik olucağını sanmıyorum gözle görülür wifi simgesi değişicek 50 ye yakın son kullanıcının farkedemeyeceği yazılımsal problemler ve sorunlar çözülecekti maillerle de ilgli hızlanma ve sorun giderilecekti office güncellemesi olacaktı bildiğim bu kadar sonra yatay pozisynda arama ekranı

asıl güncellemeler pr2.0 ve pr3.0 olucak arkadaşlar bu bence onlara ön hazırlık kısmet artık :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
telefonda önerilen bir yazlım güncellemesi var dedi
girdim ne ovide ne telefondaki yazılım güncellemede neden *#0000# çıkıyor.

emre1802

Üye
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam tarayıcı güncellemesi olacaktı ama herhangi bir değişiklik olucağını sanmıyorum gözle görülür wifi simgesi değişicek 50 ye yakın son kullanıcının farkedemeyeceği yazılımsal problemler ve sorunlar çözülecekti maillerle de ilgli hızlanma ve sorun giderilecekti office güncellemesi olacaktı bildiğim bu kadar sonra yatay pozisynda arama ekranı

asıl güncellemeler pr2.0 ve pr3.0 olucak arkadaşlar bu bence onlara ön hazırlık kısmet artık :D

yatay pozisyonda arama olmuş wifi simge değişmiş ve radyoda sorun olmadı şuan donma yapıyordu frekans değiştirdıgımde

barisakkaya

Üye
Benim tek sıkıntım bana msj atanların iletim raporu almasına rağmen msjların bana ulaşmaması. Belki de yüklemiş olduğum bir program buna sebep oluyor şu hallolsun tarayıcı dert değil bana :D

emre1802

Üye
Benim tek sıkıntım bana msj atanların iletim raporu almasına rağmen msjların bana ulaşmaması. Belki de yüklemiş olduğum bir program buna sebep oluyor şu hallolsun tarayıcı dert değil bana :D

senden dolayı kaynaklanan bi sorun olabilir ılk aldıgımdan beri böyle sorunla karşılaşmadım ilginç

Üst Alt