Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sonuçta kodlar farklı arkadaşlar, ben yaşadım 5800 telefonumda, söylüyorüm; telefonunuzun üstünde yazan product code, yazılımda yüklü olan product code ile farklı olmasın....

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
arkadaşlar tellefonum dark grey RM576 şimdi malum bizae güncelleme gelemedi..navifirm le yüklesem telefona rehber vs.. silinirmi???????

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Silinir, üstüne product code'n değişir... Bu kadar bekledin 1 2 gün daha bekle, garantisini bozma riskine girme...

emre1802

Üye
mrb şuan telefondan guncellemelerı kontrol ettım ve guncelleme oldugunu soyledı ındırıyorum hayırlısı olsun bakalım

--------------- Ekleme ---------------

bu arada güncelleme yapıcam ama sim kart çıkartıyım mı ? sorun olur mu arkadaşlar hafıza kartını cıkardım LÜTFEN CEVAP

tetova34

tetova34

Üye
emre 1802 senin N8 ne renk söylermisin dark grey mi ?

emre1802

Üye
yok dostum sılver ve şuan güncelleme bitti bu dertten kurtuldum :)

throner

throner

Üye
dert sahibi oldum he yesile var siyaha yok ne saçma

neyyy :aha: yeşile varmı? nerde? sabahtan beridir güncellemeleri kontrol ediyom yok hacı yeşile de yok hangi renke var yapan kullanan hangi renkte telefonu yazar mı bi

tetova34

tetova34

Üye
çok farkedilen bişey varmı tel de ve kaç mb ?

emre1802

Üye
n8 sılver ve güncelleme yaptım bitti darısı size arkadaşlar gerçekten saçma anlamıyorum çıkacaksa hepsine cıkar nasıl mantık anlamış değilim

--------------- Ekleme ---------------

7 mb fark edemedım bırsey cunku daha karıştırma fırsatım olmadı ama menu geçişlerı hızlı şuan için

throner

throner

Üye
sadece silvera gelmiş güncelleme. başka renge yok heralde

ayasin

Üye
bu navifirm den indirdiğimiz dosyaları nasıl telefona atacaz ?

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
sadece silvera gelmiş güncelleme. başka renge yok heralde

NOKİA ALLAH'INDAN BUL başka birşey demiyorum......güncelleyen arkadaşlar video deki gibi tarayıcıya ileri geri kısa yol tuşları eklenmiş mi?

sh0ck

sh0ck

Üye
Silinir, üstüne product code'n değişir... Bu kadar bekledin 1 2 gün daha bekle, garantisini bozma riskine girme...

Bende flash attım, ama farklı product code'n FW'sini yükledim.

Ama hala orjinal Product Kodda. :)

Flash atıldığında product code değişmiyor bana kalırsa, ki Değişiyorsa, neden *#0000# Yaptığımda hala kendi Product kodunu görüyorum?

barisakkaya

Üye
İlginçtir ya da yoğunluktandır sanırım benimde silver ve ben de çıkmadı güncelleme kısmet :)

tetova34

tetova34

Üye
güncelleme yapan Arkadaşlar gözle görülür ne gibi değişiklilker var söyleye bilirmisiniz ?

emre1802

Üye
ewet arkadasım tarayıcıda ilerı gerı yon eklenmıs

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Bende flash attım, ama farklı product code'n FW'sini yükledim.

Ama hala orjinal Product Kodda. :)

Flash atıldığında product code değişmiyor bana kalırsa, ki Değişiyorsa, neden *#0000# Yaptığımda hala kendi Product kodunu görüyorum?

aynısını forumdan bir arkadaşla ben konuşuyordum evet kod değişmiyor bu cihazlarda kod değiştirme ihtimalide şu an için yok ama 5800 gibi cihazlarda çok kolay değişiyordu bunda imkansz gibi duruyor gerçekten bende farklı bir kod ile yükledim ve ürün kodu hala aynı...

Üst Alt