nokia n8 - galaxy S -iphone 3gs hangisini almalıyım yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibka01

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 - galaxy S -iphone 3gs hangisini almalıyım yardım!!!
bu üç model arasında kaldım sizce nokia n8 in ram ya da işlemci hızı yeterlimi diğer özellikleri harika 5800 aldım pişman oldum ne oyun yükleyebiliyon ne program doğru düzgün yok v60 çıkacak yok rami hızlanacak falan filan bana aynı sorunları yaşatırmı samsung galaxy S biraz tuzlu ama ekranı harika iphone 3gs de dokunmatik harika siirtte 990 tl ye gördüm n8 perşembeye kadar alacam gönlüm n8 den yana lütfen yardım sizce n8 alırsam pişman olurmuyum

erkara_64

n8 in hızı gayet yeterli yanlız güncellenmesi gerekiyor kesinlikle bence güzel bir cihaz...

ozggurr

ozggurr

Üye
n8 in hızı gayet yeterli yanlız güncellenmesi gerekiyor kesinlikle bence güzel bir cihaz...

forumda bu konular detayli tartisildi, surekli ayni konulari acip durmanin anlami yok.

biraz yazilanlari okuyun...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gerçekten büyük bir hevesle beklediğim bir cihazdı ama bazı sorunları beni biraz düşündürüyor.bazı sorunlar yazılımla düzelebilir ama hoparlorün yeri düzelmez

franzliszt

franzliszt

Üye
benim babamda galaxy s var n8 de bende var fikir olsun diye söylüyorum galaxy s in arkası bildiğin plastik kalite yok yani n8 in yanında.. ama ram i iki kat daha fazla 1gh hızında yinede iki telefonun huyunu suyunu biliyorum sadece oyun oynarken yada işlemciye yüklenildiğinde galaxy s biraz daha hızlı ve ekranı daha keskin bana bu üç telefon sorulsa n8 derim çünkü benim hoşuma giden özellikler(xenon 12 megapixel dolby vs...) n8 de ve iyiki almışım diyorum.

sibka01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler nokşa yı sevmiyorum desemde telefoncuya gittiğimde ilk baktığım modelde nokia ssnırım alışkanlık olacak telefona dokunma imkanım oldu ele oturuyor ve ben burdayım diyor kasası harıka galaxy S te çok hızlı duruyor ama nokia n8 ile bir tane fotograf çektim arkadaşın fotograf makinesinden bile net çekti han imesleğim coğrafya olduğu için N8 alıcam darısı başınıza

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler nokşa yı sevmiyorum desemde telefoncuya gittiğimde ilk baktığım modelde nokia ssnırım alışkanlık olacak telefona dokunma imkanım oldu ele oturuyor ve ben burdayım diyor kasası harıka galaxy S te çok hızlı duruyor ama nokia n8 ile bir tane fotograf çektim arkadaşın fotograf makinesinden bile net çekti han imesleğim coğrafya olduğu için N8 alıcam darısı başınıza

Hayirlisi olsu, Nokia N8 ile verilen sarj aleti hem ince uclu hem de usb cikisli olandan ise telefonu usb ile de ince uclu ile de sarj edebilip edemedigini denemeni tavsiye ederim, bazi sarj cihazlarinda ince ucla sarj edilemiyor...

sibka01

Üye
    Konu Sahibi
Hayirlisi olsu, Nokia N8 ile verilen sarj aleti hem ince uclu hem de usb cikisli olandan ise telefonu usb ile de ince uclu ile de sarj edebilip edemedigini denemeni tavsiye ederim, bazi sarj cihazlarinda ince ucla sarj edilemiyor...

teşekkürler kardeşim tavsiyeni dikkate alıcam ama siirt te 990 a buldum türkcell bayinde vitrinde sadece bir tane gelmiş herkes kurcalıyo satıcı kız bile ekrana hayvan gibi abanıyodu içim gitti o yüzden kutusunda gelmesini beklicem şarzıda hem usb hemde hemde ince ucla denicem

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
elime geçti inceledim yeni nesil sonuçta zamanla uygulamaları çoğalır. ama beni tatmin etmedi bir eksiklik olunca soğurum ben daha almam sterio zayıf ses yok camera harika dokunma algılaması iyi yazılımdan sonra daha iyi olacaktır bence. şimdilik gözüm c6-01 de

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şahsen bunlardan galaxy s i tercih ederim oda olmazsa eğer htc desire de tercih edilebilir

futbol123

futbol123

Üye
galaxy s bnce

SilentOne

SilentOne

Üye
htc desire de favori telefonlarımdan

sibka01

Üye
    Konu Sahibi
bakalım caarşambaya n8 alacam tv ye bağlanması kamerası ve artık kaliteli oyunlarıda oynatıyo olması kafi geldi sesi çok çıkmıyomuş ama müzik içinde 5800 ımı kullanırım artık

SilentOne

SilentOne

Üye
bndde her sene telefon deqiştiriyom bide aldıqım telefonları satmıyomda kutusu içinde duruyor belki bir gün kullanırım die de ulen onları satsam 1 tane n8 alırmıyım acaba telefonlar sunlar(e250,d900i,6260,5130,e63,5800hee bide 5210:D) sizce hepsini satsam edermi bir n8 xd

antepli-27

Üye
galaxy s den sasma derim kardes
yeni aldim ve memnunum

AndroidOne

AndroidOne

Üye
n8 in hızı gayet yeterli kamera da güzel

lastairbender21

Üye
bndde her sene telefon deqiştiriyom bide aldıqım telefonları satmıyomda kutusu içinde duruyor belki bir gün kullanırım die de ulen onları satsam 1 tane n8 alırmıyım acaba telefonlar sunlar(e250,d900i,6260,5130,e63,5800hee bide 5210:D) sizce hepsini satsam edermi bir n8 xd

Bu yaptığın tüketici çılgınlığı ve israf.

atakan25

atakan25

Üye

bir N8 parası etmez hepsi

cortex47

cortex47

Üye
Bence de galaxy s ama farklı bir şey düşünürsen e7-00'a bi göz at derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...