Arkadaşlar Bir El Atın,Bu Cihazlardan Hangisini Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bir El Atın,Bu Cihazlardan Hangisini Almalıyım ?
Merhaba;

Arkadaşlar öncelikle söyliyim bazı arkadaşlar forumda mesaj kastığımı düşünüyorlar ama aslında yardıma ihtiyacım var lütfen şu cihazlardan hangisini almam gerektiğini ve birinin diğerine göre ne artıları ve eksiklikleri olduğunu söylermisiniz

-Samsung Galaxy S :
-Iphone 3GS :
-Nokia 701 : Sıfır Alacağım 2.eli yok :ağlarım:
-Sony Xperia Neo V : Bu Cihazı'da sıfır alacağım

Bu 4 Cihaz Arasında Kaldım Nokia Kalite Olarak Hepsini Ezer Fakat Diğer Cihazların İşletim Sistemleri Malüm Çok Ünlüler Android ve IOS Bu Cihazlardan Hangisini Almamı Önerirsiniz ?

Galaxy S hoşuma gitti ama birde gerçek kullanıcılarına sormak lazım ve gs için şunu merak ediyorum gta3 ü kaldırabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA ve keloglan34

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
ben Nokia 701 derim. androiddeki kadar olmasa da cok sayida oyun ve uygulama var belle icin.
androidli cihazlar fazla sarj sarf ediyor.
siddetle tavsiye ederim 701i.
ikinci el telefon her zaman sorun cikarir.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ben Nokia 701 derim. androiddeki kadar olmasa da cok sayida oyun ve uygulama var belle icin.
androidli cihazlar fazla sarj sarf ediyor.
siddetle tavsiye ederim 701i.
ikinci el telefon her zaman sorun cikarir.

Aynen Katılıyorum Ama 2.El Cihazların Temizini Bulunca Bir Sıkıntı Olmaz Nede Olsa Bunu İnsan Kullanıyor Dışarıdan Bakarsın Cihaza Kasası Felan Sağlamsa İçini Açarsın Vidalarına Bakarsın İçi Açılıp Açılmadığını Anlamak İçin Eğer Vidalardada Sıkıntı Yoksa Bataryasının Orijinalliğine Bakarsın Eğer Oda Orijinalse Cihazın Kutusunun Ve Kutu İçeriğinin Tam Olup Olmadığını Sorarsın Eğer Tam Derse Cihazı Çalıştırırsın Ve Tek Tek Özelliklerini Kontrol Edersin Çalışıp Çalışmadığını Sonra Fiyatta Anlaşırsın Ve Cihazını Alır Gidersin

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Xperia Neo v. Böyle giderse sen iki sene daha cihaz alamazsın söyliyim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo v. Böyle giderse sen iki sene daha cihaz alamazsın söyliyim.

Dün Teknosa'ya Gittim ve Oradaki Elamana Sordum Neden Neo V Yok diye,Oda Bana Bu Cihazlar Üretimden Kaldırıldı Artık Sony ile Erricson Ayrılıyor dedi

Neo V nin Gördüğüm Tek Kusuru Bu Neo V nin Üretimi Durduğuna Göre Daha Güncelleme Gelmez Gibime Geliyor

2 sene telefon alamıyacam mı ? :D Alacam Birşey Ama Aldınmı İyi Birşey Olsun İstiyorum Bak Mesela C6-01 aldım baktım ki belle var fakat güncellemeler felan gelmiyecekmiş c7-00 dan da vazgeçtim

benim için önemli olan : oyun,uygulama,internet,multimedya,şarz süresi,internet hızı ve en önemliside cihazın 2.el'inin para etmesi

önerilerini bekliyorum...

• Beğen
klongs

klongs

Üye
galaxy s

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bu Arada Daha Önce Hiç Android Kullanmadım Desem Yalan Olmaz Samsung GS2'yi elime alıp biraz kurcaladım malum konuda olduğu gibi geri vermek zorunda kaldık

Android Cihazlar hakkında neredeyse hiç bir bilgim yok sadece uygulamalarının fazla olduğunu biliyorum ve en son çıkan uygulamaların bu cihazlara çıktığını biliyorum

701 işletim sistemi haricinde neo v yi eziyor zaten ama işletim sistemide çok önemli bir etken benim için

yukarıda linkini verdiğim galaxy s nasıl sence ? alıyım mı onu ?

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle cihaz bulsa herkes alır.. Androidde hepsi var ama şarj sıkıntı xperia neo v veya xperia pro al

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
android cihazlardaki gps nokia nın gps i kadar gelişmiş mi ?

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
galaxy s de güncelleme almaz.

klongs

klongs

Üye
galaxy s te yapamayacagin sey yok ram artirma olsun overclock olsun custom rom coktur yeni oyunlar cikinca sikinti yasamazsin ama neo v de custom rom olmadigi icin ilerde sikinti yasarsin

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
franzliszt

franzliszt

Üye
bekle şimdi cihaz alma geçiş dönemi

• Beğen
Tepkiler: technoshark
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
xperia pro olmaz sürgülü ve kapaklı cihazlardan uzak duruyorum,sizde uzak durun film sorunu yaşarsınız !

---------- Eklendi @ 10:11:36 ---------- Yazıldı @ 10:11:14 ----------

bekle şimdi cihaz alma geçiş dönemi

geçiş dönemi derken ?

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Galaxy s :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
linkteki gs yurtdışı cihazıymış ama yinede galaxy s güzel gibi duruyor gerçi 700 tl ona verdikten sonra giderim 2.el gs2 alırım 1.200 TL civarındalar zaten

---------- Eklendi @ 10:39:02 ---------- Yazıldı @ 10:28:25 ----------

demin gördüm aşağıdaki konulardan birinde adam sahte nokia görmüş arkasında Nokia Gorparation Yazıyormuş:zuhaha:

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Şuan için piyasaya bir çok ürün çıkıyor, benim tercihimi sorarsan androidden yana kullanmanı tavsiye ederim...
ikinci el alıcaksan tanıdıktan olmasına özen göstermelisin , diğer türlü ne olacağını bilemezsin..
Beni dinlersen yeni çıkan ürünleri bekleyip sıfır alman özellikle android.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için piyasaya bir çok ürün çıkıyor, benim tercihimi sorarsan androidden yana kullanmanı tavsiye ederim...
ikinci el alıcaksan tanıdıktan olmasına özen göstermelisin , diğer türlü ne olacağını bilemezsin..
Beni dinlersen yeni çıkan ürünleri bekleyip sıfır alman özellikle android.

şu anda hangi cihazı almamı önerirsin ? 2-3 ay içinde alacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA
backwater

backwater

Üye
tabii ki herkes kendi kullandığı telefonu över ve onu almanı söyler, ben 701 kullanıyorum telefonu övmek için değil ama belirlediğin fiyat aralıgında alabileceğin en iyi telefonlardan birisi diyebilirim (sanırım 600 tl ve üzeri fiyat var kafanda ) ,gerek görsellik olarak gerekse kullanım kolaylıgı olarak diğer cihazlardan üstün, 1.3 ghz işlemci , 512 mb ram ,şu anda belle fp1 güncellemsi mevcut ama yakında fp2 ve ardından carla ve donna güncellemelerine kadar gidecek telefon,tabii karar senin illede android olsun diyorsan gider androidli telefon alırsın ama bence hoşuna giden bir kaç uygulama yada oyun sırf bellede yok diye android almayı düşünüyorsan bence hata edersin...tabii bu benim görüşüm seni veya bu yazıyı okuyan kişileri nokia almalarına ikna etmek için yazmadım , yanlış anlaşılmasın...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
2-3 aya alacaksan s3 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt