avcitalip
Üye
Arkadaşlar Bir El Atın,Bu Cihazlardan Hangisini Almalıyım ?
Merhaba;
Arkadaşlar öncelikle söyliyim bazı arkadaşlar forumda mesaj kastığımı düşünüyorlar ama aslında yardıma ihtiyacım var lütfen şu cihazlardan hangisini almam gerektiğini ve birinin diğerine göre ne artıları ve eksiklikleri olduğunu söylermisiniz
-Samsung Galaxy S :
-Iphone 3GS :
-Nokia 701 : Sıfır Alacağım 2.eli yok
-Sony Xperia Neo V : Bu Cihazı'da sıfır alacağım
Bu 4 Cihaz Arasında Kaldım Nokia Kalite Olarak Hepsini Ezer Fakat Diğer Cihazların İşletim Sistemleri Malüm Çok Ünlüler Android ve IOS Bu Cihazlardan Hangisini Almamı Önerirsiniz ?
Galaxy S hoşuma gitti ama birde gerçek kullanıcılarına sormak lazım ve gs için şunu merak ediyorum gta3 ü kaldırabilir mi ?
Arkadaşlar öncelikle söyliyim bazı arkadaşlar forumda mesaj kastığımı düşünüyorlar ama aslında yardıma ihtiyacım var lütfen şu cihazlardan hangisini almam gerektiğini ve birinin diğerine göre ne artıları ve eksiklikleri olduğunu söylermisiniz
-Samsung Galaxy S :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Iphone 3GS :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Nokia 701 : Sıfır Alacağım 2.eli yok

-Sony Xperia Neo V : Bu Cihazı'da sıfır alacağım
Bu 4 Cihaz Arasında Kaldım Nokia Kalite Olarak Hepsini Ezer Fakat Diğer Cihazların İşletim Sistemleri Malüm Çok Ünlüler Android ve IOS Bu Cihazlardan Hangisini Almamı Önerirsiniz ?
Galaxy S hoşuma gitti ama birde gerçek kullanıcılarına sormak lazım ve gs için şunu merak ediyorum gta3 ü kaldırabilir mi ?
Alacam Birşey Ama Aldınmı İyi Birşey Olsun İstiyorum Bak Mesela C6-01 aldım baktım ki belle var fakat güncellemeler felan gelmiyecekmiş c7-00 dan da vazgeçtim