Arkadaşlar Bir El Atın,Bu Cihazlardan Hangisini Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
tabii ki herkes kendi kullandığı telefonu över ve onu almanı söyler, ben 701 kullanıyorum telefonu övmek için değil ama belirlediğin fiyat aralıgında alabileceğin en iyi telefonlardan birisi diyebilirim (sanırım 600 tl ve üzeri fiyat var kafanda ) ,gerek görsellik olarak gerekse kullanım kolaylıgı olarak diğer cihazlardan üstün, 1.3 ghz işlemci , 512 mb ram ,şu anda belle fp1 güncellemsi mevcut ama yakında fp2 ve ardından carla ve donna güncellemelerine kadar gidecek telefon,tabii karar senin illede android olsun diyorsan gider androidli telefon alırsın ama bence hoşuna giden bir kaç uygulama yada oyun sırf bellede yok diye android almayı düşünüyorsan bence hata edersin...tabii bu benim görüşüm seni veya bu yazıyı okuyan kişileri nokia almalarına ikna etmek için yazmadım , yanlış anlaşılmasın...

nokia konusunda çok doğru demişsin ama uygulama desteği kesildi isterseler bu saatten sonra wp koysunlar yinede almam + internetten video izleyebilmem ve telefonuma HD oyunlar oynayabilmem gerekiyor...

---------- Eklendi @ 10:57:32 ---------- Yazıldı @ 10:57:04 ----------

2-3 aya alacaksan s3 al

maddi açıdan 2-3 ay dedim :D s3 çok güzel ya ekranıda büyük :D

---------- Eklendi @ 10:58:52 ---------- Yazıldı @ 10:57:32 ----------

2-3 ay sonra elimde yaklaşık 1.200 TL para olacak

---------- Eklendi @ 11:01:50 ---------- Yazıldı @ 10:58:52 ----------

Android Cihazlarda Afsayısal Tuş takımı ve QWERTY klavye mevcut mu ?

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA ve keloglan34

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence bunların içinde en iyisi 3Gs.701,Galaxy S,Neo V'yi boşver bence.Kamerası dışında çok müthiş cihaz.Gta 3'te hiç kasma yapmaz.iOS'in sınırsız uygulama dünyasına adım atın.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs neden bukadar pahalı çıkalı 2-3 yıl oluyor ama halan daha pahalı 2-3 yıl önce alınan nokia,samsung gibi cihazlar ise para etmiyor ?

---------- Eklendi @ 11:20:42 ---------- Yazıldı @ 11:16:44 ----------

Bence bunların içinde en iyisi 3Gs.701,Galaxy S,Neo V'yi boşver bence.Kamerası dışında çok müthiş cihaz.Gta 3'te hiç kasma yapmaz.iOS'in sınırsız uygulama dünyasına adım atın.

3GS nin Sistem özellikleri ne ?

işlemci
ram
rom
gpu gibi ?

---------- Eklendi @ 11:26:47 ---------- Yazıldı @ 11:20:42 ----------

c6-01 bundan daha iyimiş ;

Bu bilgilere göre iPhone 3G S’te 256 MB RAM ve 600 MHz’lik işlemci bulunuyor. Birinci nesil iPhone’da ve 3G’de ise 128 MB RAM ve 412 MHz’lik işlemci bulunuyordu. Bu arada 3G S’te yeni PowerVR SGX grafik yongası da bulunuyor, bu sayede OpenGL ES 2.0 da destekleniyor.

• Beğen
ZaZuM

ZaZuM

Üye
alcatel onetouch 995 al ben aldım mükemmel bir cihaz 4.3 inc ekran 1.4 ghz işlemci gpu varda tam hatırlayamadim ve en önemlisi android 4.0 güncelleme teknosada 700 tl ye aldım ve şiddetle tavsiye ederim inceleme paylaşacagim haftaya ona da bakarsin

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iphone 3gs neden bukadar pahalı çıkalı 2-3 yıl oluyor ama halan daha pahalı 2-3 yıl önce alınan nokia,samsung gibi cihazlar ise para etmiyor ?

---------- Eklendi @ 11:20:42 ---------- Yazıldı @ 11:16:44 ----------

3GS nin Sistem özellikleri ne ?

işlemci
ram
rom
gpu gibi ?

---------- Eklendi @ 11:26:47 ---------- Yazıldı @ 11:20:42 ----------

c6-01 bundan daha iyimiş ;

Bu bilgilere göre iPhone 3G S’te 256 MB RAM ve 600 MHz’lik işlemci bulunuyor. Birinci nesil iPhone’da ve 3G’de ise 128 MB RAM ve 412 MHz’lik işlemci bulunuyordu. Bu arada 3G S’te yeni PowerVR SGX grafik yongası da bulunuyor, bu sayede OpenGL ES 2.0 da destekleniyor.

Donanıma bakma.3Gs ezer geçer.Galaxy S ile internet konusunda yarışamaz ama oyunlar konusunda her türlü alır.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel markadan kaybediyor 1 yıl önce böyle bir marka olduğunu bilmiyordum,bilinmedik markalar almam huwaei yi 3G modemlerden
az çok tanıyoruz ama bunu hiç duymamıştım yeni bir firma sanırım

Samsung veya HTC düşünüyorum nokia kendine gelmeden nokia almam,alamam !

• Beğen
klongs

klongs

Üye
Alcatel markadan kaybediyor 1 yıl önce böyle bir marka olduğunu bilmiyordum,bilinmedik markalar almam huwaei yi 3G modemlerden
az çok tanıyoruz ama bunu hiç duymamıştım yeni bir firma sanırım

Samsung veya HTC düşünüyorum nokia kendine gelmeden nokia almam,alamam !

alcatel yeni değil benim dedemin 10 sene önce alcatel telefonu vardı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
eskiden nokia yapıyordu zaten :D

şöyle bir bağlantıda 3 telefon karşılaştırılıyor bana en iyisi gs2 gibi geldi ama bilemiyecem sensation da iyi gibi ekran çözünürlüğü fazla olmasaydı alınabilirdi şarz ve oyun konusunda cihazı kötü etkiliyormuş...

---------- Eklendi @ 19:43:35 ---------- Yazıldı @ 19:22:10 ----------

ortalama 1.250 ile 500 TL arasında alınabilecek internette rahatlıkla gezilebilecek HD videolar ve oyunlarda kasma yapmayacak bir cihaz arıyorum S3 ün çıkmasıyla beraber s2 nin fiyatı oldukça düşecek gibime geliyor bekliyorum fakat bunun haricinde hangi cihazlar alınabilir kimse bana gidip Iphone al demesin flash player önemli eğer netten video izleyemezsem ne anlamı kaldıki ?

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim aradığın herşey s2 de var işte al onu daha niye tereddüttesin? Başka seçeneklerle başka bir konu daha açıcak mısın gerçekten merak ediyorum.

---------- Eklendi @ 19:51:14 ---------- Yazıldı @ 19:50:20 ----------

eskiden nokia yapıyordu zaten :D

şöyle bir bağlantıda 3 telefon karşılaştırılıyor bana en iyisi gs2 gibi geldi ama bilemiyecem sensation da iyi gibi ekran çözünürlüğü fazla olmasaydı alınabilirdi şarz ve oyun konusunda cihazı kötü etkiliyormuş...

---------- Eklendi @ 19:43:35 ---------- Yazıldı @ 19:22:10 ----------

ortalama 1.250 ile 500 TL arasında alınabilecek internette rahatlıkla gezilebilecek HD videolar ve oyunlarda kasma yapmayacak bir cihaz arıyorum S3 ün çıkmasıyla beraber s2 nin fiyatı oldukça düşecek gibime geliyor bekliyorum fakat bunun haricinde hangi cihazlar alınabilir kimse bana gidip Iphone al demesin flash player önemli eğer netten video izleyemezsem ne anlamı kaldıki ?

iphone da flash player kullanılabiliyor kullanmayı bilirsen.

Türe

Türe

Üye
Ben galaxy s diyorum . Gerek ekrani gerek hiziyla aralarinda en iyisi .

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aradığın herşey s2 de var işte al onu daha niye tereddüttesin? Başka seçeneklerle başka bir konu daha açıcak mısın gerçekten merak ediyorum.

---------- Eklendi @ 19:51:14 ---------- Yazıldı @ 19:50:20 ----------

iphone da flash player kullanılabiliyor kullanmayı bilirsen.

firefox'la mı ? :D

---------- Eklendi @ 20:03:01 ---------- Yazıldı @ 20:02:37 ----------

Ben galaxy s diyorum . Gerek ekrani gerek hiziyla aralarinda en iyisi .

s2 android 4.0 ICS Güncellemesini alacak mı ?

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aldı bile 4.0 ı.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Aldı bile 4.0 ı.

devamını alır mı peki bu konuda bilgin var mı ?

---------- Eklendi @ 20:18:03 ---------- Yazıldı @ 20:17:33 ----------

GTA 3'ü açıyor sanırsam dimi ?

---------- Eklendi @ 20:21:56 ---------- Yazıldı @ 20:18:03 ----------

vice city de gelseydi çok iyi olurdu vallaha Tomy ve Rıza Baba :D

• Beğen
klongs

klongs

Üye
devamını alır mı peki bu konuda bilgin var mı ?

---------- Eklendi @ 20:18:03 ---------- Yazıldı @ 20:17:33 ----------

GTA 3'ü açıyor sanırsam dimi ?

---------- Eklendi @ 20:21:56 ---------- Yazıldı @ 20:18:03 ----------

vice city de gelseydi çok iyi olurdu vallaha Tomy ve Rıza Baba :D

gta3 ü açıyor

---------- Eklendi @ 20:28:42 ---------- Yazıldı @ 20:28:13 ----------

4.0.4 ü kesin alacak :D

• Beğen
Tepkiler: keloglan34
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
tabii ki herkes kendi kullandığı telefonu över ve onu almanı söyler, ben 701 kullanıyorum telefonu övmek için değil ama belirlediğin fiyat aralıgında alabileceğin en iyi telefonlardan birisi diyebilirim (sanırım 600 tl ve üzeri fiyat var kafanda ) ,gerek görsellik olarak gerekse kullanım kolaylıgı olarak diğer cihazlardan üstün, 1.3 ghz işlemci , 512 mb ram ,şu anda belle fp1 güncellemsi mevcut ama yakında fp2 ve ardından carla ve donna güncellemelerine kadar gidecek telefon,tabii karar senin illede android olsun diyorsan gider androidli telefon alırsın ama bence hoşuna giden bir kaç uygulama yada oyun sırf bellede yok diye android almayı düşünüyorsan bence hata edersin...tabii bu benim görüşüm seni veya bu yazıyı okuyan kişileri nokia almalarına ikna etmek için yazmadım , yanlış anlaşılmasın...

dediklerine tam olarak katiliyorum. (bir tek konu haric. 701e donna gelmiycek. donna cift cekirdeklere gelicek). Nokia Belle icin yeterince uygulama ve oyun var. kendi fiyatina gore bence en iyi cihaz 701.

By HiLKaT

By HiLKaT

Üye
xperia neo veya ray almalısın ve vatan bilgisayardan almanı tavsiye ederim, daha güvenli
xperia neo:vatanbilgisayar.com/sony-ericsson-se_mt11i_blu-xperia-neo-v-cep-telefonu-(mavi)/productdetails.aspx?I_ID=57519

xperia ray:vatanbilgisayar.com/sony-ericsson-se_st18i_blk-xperia-ray-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57522

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt