avcitalip
Üye
tabii ki herkes kendi kullandığı telefonu över ve onu almanı söyler, ben 701 kullanıyorum telefonu övmek için değil ama belirlediğin fiyat aralıgında alabileceğin en iyi telefonlardan birisi diyebilirim (sanırım 600 tl ve üzeri fiyat var kafanda ) ,gerek görsellik olarak gerekse kullanım kolaylıgı olarak diğer cihazlardan üstün, 1.3 ghz işlemci , 512 mb ram ,şu anda belle fp1 güncellemsi mevcut ama yakında fp2 ve ardından carla ve donna güncellemelerine kadar gidecek telefon,tabii karar senin illede android olsun diyorsan gider androidli telefon alırsın ama bence hoşuna giden bir kaç uygulama yada oyun sırf bellede yok diye android almayı düşünüyorsan bence hata edersin...tabii bu benim görüşüm seni veya bu yazıyı okuyan kişileri nokia almalarına ikna etmek için yazmadım , yanlış anlaşılmasın...
nokia konusunda çok doğru demişsin ama uygulama desteği kesildi isterseler bu saatten sonra wp koysunlar yinede almam + internetten video izleyebilmem ve telefonuma HD oyunlar oynayabilmem gerekiyor...
---------- Eklendi @ 10:57:32 ---------- Yazıldı @ 10:57:04 ----------
2-3 aya alacaksan s3 al
maddi açıdan 2-3 ay dedim
s3 çok güzel ya ekranıda büyük 
---------- Eklendi @ 10:58:52 ---------- Yazıldı @ 10:57:32 ----------
2-3 ay sonra elimde yaklaşık 1.200 TL para olacak
---------- Eklendi @ 11:01:50 ---------- Yazıldı @ 10:58:52 ----------
Android Cihazlarda Afsayısal Tuş takımı ve QWERTY klavye mevcut mu ?